pátek 13. ledna 2023

Vánoční ❄️🎀🎁 #GiftsTime No. II.

AHOJ,AHOJ,
moc Tě zdravím u dnešního příspěvku a přiznám se, že poslední dva měsíce roku 2022 jsou neskutečně hektické a pracovně náročné, že na blog nemám prakticky vůbec čas. Když mám volnou chvíli, tak jsem tak unavená, že dost spím, nebo uklízím, dělám nezbytnosti běžných dní, jako jsou třeba setkání s přáteli, drobné nákupy a úklid bytu. Uff, tak to bychom měli, hned ze začátku jsem si postěžovala a jdeme na druhou část mých dárků, které jsem dostala a nebo darovala, ale přiznám se, že toho, co jsem dostala je tady víc. Asi jsem byla tolik hodná. 😻🤔


Speciální vlasová kosmetika, bude prvním příspěvkem, kterým začnu. Hned dvě zastavení to budou. První dva produkty jsou speciální profesionální péčí na bezoplachové bázi pro lepší rozčesávání, lesk a výživu konečků. Oba mám, jako dárky, pro mé milé a skvělé kolegyně. Kupovala jsem od známé kadeřnice, kterou jsem nově získala, přímo tady na Střížkově. 

Tento šampon, který je zase od mé kamarádky a kolegyně Káči, na tónování žlutých odstínů v mých vlasech, které mám po svém nepodařeném melírování. 

Značku ani samotný produkt jsem nikdy před tím neviděla, ovšem jeho jedovatá fialová barva mě přesvědčila o své kvalitě. Vlasy skutečně zbaví nežádoucích žlutých skrvn a délky lehce dotónovala do modra, platinova, což mi velmi chválila kolegyně na vánočním večírku. 

Tento kávovar jsem si pořídila sama, po celkem uvážlivém rozhodování. Sice jsem doma kávovar na kapsle měla, ale ten jsem prakticky vůbec nepoužívala, ale tento jsem znala z práce, tak jsem po cca měsíci dospěla k závěru, že si jej pořídím. 



V práci jsme pořídili nový kávovar, přímo ten, který si sám mele zrno a tento jsme odprodávali. Jelikož se nikdo nepřihlásil, tak já si jej vzala. Více než výhodné, navíc pro mé potřeby naprosto ideální, alespoň si nebudu dělat hektolitry kávy v překapávači, ale vychutnám si svou oblíbenou, silnou, černou kávu. A donutím se tak, pořizovat si i kvalitnější kávu, vždy nějakou novou. To si beru doslova a jako takovou výzvu. 
Např. tuto kávu Segafredo Arabica jsem pořídila sice za šílenou cenu, 250g mleté kávy za 99,-, ale byla primárně určena pro návštěvu, abych ji pohostila, co možná nejlépe. 
Přituhlo, venku začal padat a min. dva týdny před koncem roku ještě také vydržel sníh a já jsem si řekla, že si pořídím válenky, které jsem zahlédla v OD Ládví, když jsem tam byla v 2handu. Válenky jsou teplé, se slušnou podrážkou, jsou pohodlné a vyšly mě na 1200,- Kč. 

Od milé kolegyně Marti jsem dostala tohoto krásného vánočního sobíka, který mi dělá společnost tady doma, na pracovním stole. ♥
Další dárečky jsou od šéfa, kdy jsme všichni, z našeho ekonomického úseku dostali vánoční hrníček a sladkost, což byla cílená spojistost. 🙃
Dále jsme jako firma dostali láhev dobrého červeného vína, směs slaých - uzených ořechů od Mixit, které jsem zbaštila hned první dva večery. 
Ořechy z ubírny Mixit jsem měla snad podruhé, ale byly znamenité. Jako dárek, ideální. 
A našemu milému "šéfovi", respektive ekonomickému řediteli, jsem vybrala a společně jsme jako tým kolegyň darovaly voucher do mé oblíbené restaurace Modrá Kachnička. Což ty z vás, které mě sledujete delší dobu, nijak nepřekvapí. 


Snad si při večeři s manželkou najdou chvíli relaxu, při dobrém jídle a příjemném prostředí. Voucher byl na 1500,- Kč dle libovolného výběru. 

A dárek, který jsem ještě dávala byl tento doplněk stravy určený na předtréningové bázi. Sama jsem brala, když jsem běhala. Nyní jsem si plánovala, jak začnu v polovině prosince již běhat, že úpona se zlepšila, ale napadl jednak sníh a potom se dostavila viróza. Takže zase nic. Njn, snad se dočkám a brzy opět vyběhnu. 

A pomalu se blížíme k závěru a to "nejlepší na konec", jak by řekl klasik je tento krásný, jemný náhrdelník s imitací Českých Granátků. Ani se naprosto trefila. Krása a sedí mi, naprosto přesně. 

Med, dostala a i darovala jsem tento květový smíšený med, který do čaje, jako by se našel. Ideální. Já tedy med jinak ani nepoužívám, jen max. do čaje, na chleba či rohlík by mi to nechutnalo. 
Schválně, do jakého tábora se řadíte? Chleba s medem ANO či NE? 👼
No a to bychom měli "všechny" dárky, které jsem převážně dostala a moc za ně ještě jednou děkuji. 

Mám dnes tzv. náhradní volno a snažím se užít si prodloužený víkend. Včera jsem zkusila i běhat. Měj krásný víkend. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 


Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



8 komentářů:

  1. Krásne darčeky 💐 Ja milujem tieto povianočné príspevky ^^

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri, ten kávovar je skvostný v práci máme taky Delonghi a miluje ho celá firma :-D akorát se chudák přes den pěkně protáhne už má naděláno přes dvanáct tisíc káv. Doma máme kapslový DolceGusto a budu ho mít i v budoucím doma. Slyšela jsem, že super kávu má dmko od nějaké jejich privátní značky, ale osobně nejvíc zbožňuju Vergnano. Jinak jsem tým chleba s medem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kránou neděli, milá Sabi. Tak to se hezky snoubí, káva a chleba s meden. Jsem si jen potvrdila, že pro mě kapslový kávovar není, jelikož před cca 14ti lety, když přišla první verze "kachny" Dolce Gusto, hned jsem si ji pořídila a asi do měsíce asi za třetinovou cenu prodala, to jsem celá já. : ))

      Vymazat
  3. Eri, moc pěkné dárky. Kávovar ať ti dobře slouží. Mixit můžu i já))) Přeji hezké dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, kávu já ráda a tento super přístroj mě alespoň donutí, kupovat si "lepší" kávu. Používám ho tedy hojně.
      Krásnou neděli přeji.

      Vymazat
  4. Eri, pěkné dárky. Mne zaujaly ořechy z udírny - ty jsem ještě neměla.
    Pokud jde o med, tak já si ho zas nedávám do čaje - jedině na chleba, obča do nějaké sálivky na salát a pak na pečení do perníku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, ořechy byly skvělé, vřele doporučuji. U nás v práci, tedy vedle se nově otevřel obchod, s různými Bio potravinami, ale mají i produkty Mixit a také různé čaje, tak se tam chci ještě podívat, jestli něco dobrého tam neobjevím. : ) Krásný den přeji. : )

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...