pátek 6. ledna 2023

#Spotřebovanci - listopad 2022



AHOJ,AHOJ,
přeji krásný pátek, a moc Tě vítám u dnešního příspěvku, který přináším opět s velkým zpožděním. Blog mi docela visí, nestíhám ani sledovat ostatní kolegyně bloggerky, na YTB mám zpoždění, ale přetlak pracovních povinností se nějak nakumuloval a má prostě přednost. No akdyž mám volno, tak jsem ráda, že se "tupě" kouknu na IG a relaxuji. Také mě díky topné sezóně a celodenního sezení u PC / NTB, prostě před monitorem začaly trochu pobolívat očka. Jsou prostě večer unavená. 
  • Sprchový gel Aurveda Tesori dOriente byl NAPROSTO SKVĚLÝ. Přenádherná a velmi autentická vůně, proto bych si jej pořídila znovu. 
  • Cien - šampon na vlasy Long & Strong byl VELMI DOBRÝ, přišel mi srovnatelně dobrý, ba dokonce lepší, nežli Elseve, podobné řady. Rozhodně si jej chci pořídit znovu. 
  • Peel off mask s citrusovou vůní byla maska, kterou jsem dostala od milé Hani a tuším, že je k dostání v Kauflancu. Byla moc fajn, jemná svěží vůně mi vyhovovala. Pokud bych byla v Kauflandu, určitě bych se po nějakých dalších variantách podívala. 
  • Ziaja - ananasový tělový peeling - NAPROSTÝ OBLÍBENEC a skvělý produkt, rozhodně dopouručuji. Jak pro svou krásnou vůni, tak i velmi dobré abrazivní vlastnosti. 
  • Isana - pěna na holení z jajich limitky s růžemi, nebyl vůbec špatný. Určitě mi vyhovova, že bych si další pořídila ráda a znovu. 
  • The Ordinary - organický pleťový olej za studena lisovaný z růží. Naštěstí neparfemovaný, nemám ráda cokoli voní po růžích. Byl moc fajn, měla jsem ho v setu, neucpával póry, ale ke konci již změnil vlastnosti a dopotřebovala jsem jej na chodidla. Za mne prima produkt, ale zatím si jej neplánuji pořídit znovu. Jelikož od této značky mám jiné favority, kteří tvoří součást mé skin care. 

  • Balea - sprchový gel z letní limitky - vůně nektarienk byla moc příjemná. Určitě sprcháče Balea patří mezi mé nejoblíbenější a také nejčastěji používané. 

  • Balea - pleťová hydratační maska s kokosem a pitayou mě velmi bavila. Jednalo se o letní limitku, kterou jsem ovšem ještě sehnala a posílala milé Aďce. 
  • Krém Vitamin E od Dr. Müllera byl skvělý. Krém který chrání, hydratuje, je velmi cenově dostupný a tak trochu bych jej svými blahodárnými účinky přirovnala k modré Induloně. Rozhodně mohu doporučit. 


  • Retinolová pleťová maska Balea byla příjemná, hydratovala, nedráždila, měla jsem pocit, že pro pleť něco pravidelně dělám. Masky používám min. 2x do týdne a právě masky v sáčcích jsou mé oblíbené a moc ráda zkouším nové a nové. 

  • Vatové tampónky - kupuji stále dokola, pokud se odličuji pomocí micelárky, nebo momentálně i pleťového mléka. 
  • Himalaya - multifuknční hojivý krém byl moc fajn. Jen skutečně víc hojil, než hydratoval, takže jsem na něj vždy musela navrstvit další hydratační produkt. Např. Bambucké míslo, či Indulonu. Jinak skvělý produkt. 
  • Balea - 7 denní wellnes pleťové ampule, se za mě NEPOVEDLY, víc se o nich rozepisuji v samostatné recenzi. 
  • Malá - tuhá RExona, velmi praktická, vysoce účinná, SKVĚLÝ POMOCNÍK, zvláště pak pro svou praktickou malou velikost, hodí se do každé kabelky. 

  • Cien - pleťové čistící a peelingové masky ze Slovenska, snad netřeba u mě představovat. Pro mě je to naprostý MUST HAVE. A díky Aďce a Hani, mám nyní zásobu. 

  • Další MUST HAVE je pleťové tonikum Avon Clearskin, které je fantastické na černé tečky. 
  • Loreal Elseve Dream Long maska na poškozené a dlouhé vlasy mé vlasy spíš ZATĚŽOVALA  a o to rychleji se mastily. Určitě bych si ji výhledově nepořídila. 

  • Aviváž Silan v klasické modré verzi je za mne naprostou NUTNOSTÍ, každé domáčnosti, protože nádherně provoní praní a prádlo je měkké a hebké. 

A tímto bych uzavřela listopadové spotřebovance. 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



 

6 komentářů:

  1. Zaujala mne malá Rexona - opravdu šikovný kousek do kabelky. Sprcháč Tesori mám nějaký ještě v zásobách, tak uvidím, jestli se mi taky bude líbit vůně.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, Terosi mám ještě jeden olejový sprcháč v zásobě, ale syslím si ho, jak je u mě zvykem. ☺ Krásnou neděli přeji!!

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, je vidět, že ses do maskování vyloženě pustila :-D Já teda teďka taky, tuhle zimu jsem jako sušenka a blázní mi celkově pleť. Modré aviváže s takovou tou svěží vůní jsou mé oblíbené, zrovna teĎ máme v zásobě Cocolino. Do Lidlu se dneska chystám mimo jiné i pro jejich odličovací tamponky, dlouho už jsem tam nebyla tak se těším :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, ještě mám jeden Terosi sprcháč od tebe v zásobě, šetřím si ho, ale už ho budu mít rok doma, tak by na něj měla přijít řada!! ☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    já musím taky maskovat podstatně více, je zima a na pleti je to rozhodně znát. Znám masky Balea a byly fajn. Maska na vlasy od Lorealu mi sedla, sprchový gel Tesori voněl krásně. Za to peeling s ananasem od Ziaji byl pro mě propadák, říkám si, jestli jsem neměla nějaký vadný kus, protože to byl takový divný řídký gel, který vlastně nic nedělal.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, já maskuji momentálně s hydratační maskou od Avonu a hřejivou od Garnieru, obě od Tebe a obě jsou skvělé!!! Ziaja peelingy má super, ale řidší byl, pravda. Kdybych někde narazila na letošní zimní limitku od YR, tak bych asi něco malého pořídila. ☺♥ Krásnou neděli přeji moje milá!!

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...