pondělí 9. ledna 2023

#MiniRecenze - Cien Natures Beauty - MEDITERRANEN OLIVE OIL produkty



AHOJ,AHOJ,
přeji krásné pondělí, a moc Tě vítám u další MiniRecenze. Pro mě je to po delší době, co jsem si sepsání sedla. Díky stěhování, zařizování a rychlejšímu tempu v práci jsem na blog neměla tolik času, ani nápadů. 
Ovšem na tuto masku jsem si čas velmi ráda našla a prvně ji nafotila v novém prostředí. Tedy, masky na vlasy z Lidlu, značky Cien mám obecně ráda. Vyhovují mi obě dvě varinaty, co jsou, nebo co byly ve stávající nabídce. (arganový olej a makadamiový)
Tato zelená řada Natures Beauty se Středomořským olivovým olejem přišla na trh na jaře 2022, od té doby ji doma vlastně mám, ale došlo na ni až nyní, jelikož jsem měla své zásoby jiných. 
Maska tedy obsahuje olivový olej a je určena pro suché a lámavé vlasy. Přesně pro mě. Balení je klasické, které obsahuje 300ml produktu. Cena byla okolo 55-60,- max. 

Maska sama o sobě má středně hutnou konzistenci, která se dobře nanáší, nikam nestéká, rychle ulpí na vlasech, kde ji nechávám cca 5 - 10min, jak kdy. Nyní, co mám vlasy o polovinu kratší nemusím používat masku při každém mytí. 
Maska má bílo-béžovou barvu a přepichově voní. Její parfemace mi připomíná nějakou luxusní = profesionální vlasovou kosmetiku. Prostě už jen ta vůně mě nutí ji používat. 
Masku jsem použila asi 2-3x na dlouhé vlasy, kdy si s nimi dobře poradila a nezacuchaly se. Nyní je to naprostá hračka. Vlasy provoní a dodá jim lesk. Čili - značka ideál. 
K masce se dá sehnat ještě šampon, na který budu psát recenzi cca za týden, abych jej stačila řádně prozkušet. 

Za mě je maska naprosto skvělá a mohu ji vřele doporučit. 
A jsme u druhého produktu, opět značky CIEN. Tento KRÉM NA RUCE S EXTRAKTEM Z PAPÁY jsem dostala dárkem od milé Aďky, za což ji velmi děkuji. 
Je to krém střední konzistence, bílé barvy, velmi příjemné, jemné, sladko-svěží vůně. Rychle se vstřebá, dobře hydratuje a zanechá ruce skutečně sametové. 
Miluji produkty, které se nedají jen tak snadno sehnat u nás v ČR. Tento krém je ze Slovenska, jak jistě tušíte. Ovšem chci omrknout kosmetiku, kterou nyní Lidl nabízí, ale co jsem se přestěhovala, tak mám Lidl, ne úplně z ruky, ale ještě jsem v něm nebyla, o důvod víc tam zavítat. 
Líbí se mi balení, retro styl, praktická tuba, ze které jde snadno produkt nanést a dá se krásně např. srolovat a získat veškerý krém z tuby ven. To byla panečku věta, lépe se mi nepodařilo v tuto chvílí popsat praktičnost balení. 
Obsahuje nejméně 95% přílodních složek, v balení je 50 ml produktu, ale cenu vám nepovím. 

Je vhodný pro regeneraci drsné a vysušené pokožky a také je jej doporučují i pro citlivou pokožku, jelikož je jemný a nedráždivý. 

Jak jsem psala, velmi příjemná vůně, rychlé vstřebávání a slušná hydratace. Za mne naprosto parádní krém na ruce, nohy, tělo..., zkoušela jsem a je moc prima a vzala bych si ho s sebou např. na nějakou kratší víkendovou cestu.  
Lidl musím velmi pochválit. Ovšem také vím, že někomu jeho vlasová kosmetika příliš nevyhovuje. Mě zatím tedy sedla každá maska, dokonce bych její kvalitu řadila daleko výš, než má Balea produkty, ale je to pouze moje zkušenost, když porovnám, do jaké míry mi produkty vyhovovaly. 

Tak, a nyní už se s vámi rozloučím a popřeji krásný dnešní den, no a když mi řekneš, jakou kosmetiku z Lidlu kupuješ pravidelně Ty, budu moc ráda. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉

6 komentářů:

  1. Já jsem od Cienu z vlasovky měla kondicionér a ten mi fakt hodně nevoněl. Nic jiného jsem z vlasovky myslím nezkoušela. Krém na ruce téhle značky si občas koupím, nejsou špatné, ale tenhle konkrétní jsem u nás neviděla.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, masky si kupuji opakovaně a vážně spokojenost. Kondicionér prakticky nepoužívám. Ale chystám se do Actionu. ☺♥

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, já se přiznám, že Cienu moc nefandím. Za mě Balea vede :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, že mě sedí produkty na vlasy např. Kallos a to jsem spíš výjimka, tobě ani Hani nee. 🙈😅

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...