středa 8. února 2023

#Oblíbenci Prosinec + leden ❄💄

 


AHOJ, AHOJ,

přeji krásnou středu, a moc Tě vítám o mého nového článku s oblíbenými produkty, za poslední dva měsíce. Nakonec jsem zvolila tento formát, jelikož mi čas a možnosti nějak nedovolily sepsat klasický formát na měsíční bázi. 
Přijde mi, že ten čas tak neskutečně sprintuje, ani se nedá říct letí, ale doslova sprintuje a já jsem v jeho laufu a nic nestíhám. Většinou mě doma přepadne únava, nebo stejně sklouznu k vyřizování pracovních a různých dalších organizačních věcí. 


Ale hezky zpátky k tématu. Prosince a leden jsou zimní měsíce, kdy jsem byla chvíli i "nemocná", prostě se dostalavila taková tří denní virozka. 
Ovšem nejčastějši jsem se líčila velmi nenápadně, v nude odstínech. K tomu mi sloužila tato paletka Nyx 3 Steps to sculpt, která nevím, jestli se dá ještě pořídit. 
Pro mě je prostě základ bronzer, trocha rozjasnění a tvářenky. Tu zde neuvádím, jelikož jsem ji nepoužívala denně. 

Adventní kalendář Loccitane, jsem si užívala moc. Je to asi ten nejlepší rozbalovací dárek, který znám. Ne že by ostatní adventáky byly špatné, ale tento se stal již takovou mou "klasikou", jelikož jej mám prakticky každé Vánoce, v různých obměnách. 
Úžasné krémy na ruce, vždy spárované do řady se sprchovým gelem. 
Prostě nádhera a radost zároveň. 👏

Tento článek nebude příliš o kosmetice, pravda, ale spíš o produktech ryze praktických, nebo takových, které mě v tomto zimním období zahřály. Krémové, husté, zeleninové, smetanové polévky. Ty vařím často a ráda. Chutnají mi, zasytí, dají se i zamrazit, když zbydou a jsou i snadné na přípravu. Toto je zrovna pórková verze. 
Od kamaráda Karla jsem dostala tyto skvělé zdravotní pantofle značky Santé - zdravé obouvání, což je Česká značka na trhu téměř třicet let. Mám je v práci na přezutí, abych nemusela být celý den v uzavřené botě. Tak mi to nejvíce asi vyhovuje. Jsou skvělé a i moc pěkné. 
Toto je snad loňská limitka sprcháče od Balea, ale nejsem si jistá, rozhodně se nedá již sehnat. Opět, přivezla jsem si jej rozpoužívaný z Třebíče, když jsem si stěhovala věci, tak jsem jej s radostí dopotřebovala, tady v Praze. Příjemná, sladko-kyselkavá vůně, typického sprcháče Balea. 

V boji s nachlazením, nebo i jako posílení imunity a prevence jsem si dělala svůj domácí GingerShot. 

Zázvor, citron, mandarinka nebo pomeranč, vše oloupat, okrájet, rozmixovat, uschovat v chladničce a užívat denně dle potřeby. Já brala třeba i 4x denně. 


Záleží, jak bylo potřeba a jak jsem se cítila. Samozřejmě jsem si odendala i do práce, ale tam jsem na to pravidelně spíš zapomínala, užívat tuto zázračnou meducínu, můj životabudič. 
Depeche MOde, moje láska!!!! Tak ty jsem poslouchala převážně, když jsem někam cestovala po Praze, nebo šla ven. Ale ne tak často, jak bych asi potřebovala. 

Růžové bio máslo od Purity Vision jsem používala denně, a celé za tyto dva měsíce padlo, respektive jeho polovina, která v balení byla. Je to naprosto úžasný hydratační - multifunkční produkt. Mohu používat na obličej, tělo, ruce a extra suchá místa, jako jsou lokte, kůžičky okolo nehtů. 
Válenky, černé, mega pohodlné, teploučké a nezbytné pro tyto zimní dny. Jsou tyto super zimní botky, které jsem si pořídila když začaly první letošní mrazy. 

Nad tímto postem jsem trochu více přemýšlela, jestli jej sem zařadit, ale nakonec jsem se rozhodla, že ano. Přeci jen, je to můj prostor, odkládám si tady své zážitky, radosti, strasti a životní události. 
Nějak se mi nedaří - nedařilo M. dostat ze své hlavy a hlavně srdce. 
Silver šampon se stal naprostou nutností a nezbytností, jelikož mou nešikovností jsem si na hlavě vytvořila žluté obarvení, místo zamýšlených melírů. 
No yellow, žádný žlutý nádech, to bylo přesně to, co jsem potřebovala a co tento šampon také udělal. 
Má neskutečně jedovatou, fialovou barvu, trochu obarví i pokožku, čili je potřeba pečlivě vymýt, ale žlutý nádech je skutečně pryč. Vlásky opět zase vypadaly, co k světu. 

Luna - vlasová voda Lopuch od značky Alpa. Velice laciná vlasová vodička, která mě osobně, alespon funguje. Přijde mi, že vlasy posiluje, méně mi vypadávají a celkově jsou v lepší kondici. 
Nanáším před spaním, cca hodinku než si jdu lehnout, do suchých vlasů, jemne vmasíruji. 
Skvělá záležitost. 

Toť by byl můj výčet oblíbených produktů za poslední dva měsíce?

Mě dneska odpoledne začíná takový "prodloužený" víkend. ♥

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉




12 komentářů:

  1. Eri,
    si ma navnadila na tú vlasovú lopúchovú vodičku a už ju mám aj ja. Skvelý je od Alpy ich Lopúchový šapmón, ten jediný mi zaberal, keď mi vlasy vo veľkom vypadávali... Ale ten silver šampón som u nás nevidela, len od inej značky.
    Ginger shot vyzerá dobre :-)
    Mrzí ma, že ste sa s M. rozišli, ale ako sa vraví, cesty Božie sú nevyspytateľné...
    Opatruj sa, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, Silver šampon je od kolegyně přímo od její kadeřnice, taky vůbec tuto značku neznám. Lopuch tonikum je vážně super, určitě za tu malou investici a vyzkoušení stojí. ☺

      Vymazat
  2. Eri, už dlouho jsem ti chtěla napsat, že se mi nedaří psát k tobě komentáře z mobilu a ani z tabletu. Komentovat můžu jen z velkého pc, kam nechodím zas tak často.
    Vlasová voda vypadá moc dobře. Díky za tip.
    Užij si prodloužený víkend. Vyrážíš někam ? Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, kouknu do schvalování komentářů, dost možná bude problém na mé straně. Jj vyrazila jsem na Vysočinu. ♥

      Vymazat
  3. Eri, taky jsem navnaděná na tu vlasovou vodu (a Aďka mne ještě navnadila i na lopuchový šampon). A dobře vypadají ty pantofle od Santé.
    Hezký de

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mílá Stáňo, vřele vodičku - vlasové tonikum doporučuji. ☺ Mají ho prakticky i potravinách. 👍 Už nyní jsem zvědavá, co na něj řeknete.

      Vymazat
  4. Eri, zdravím. I mě u Tebe zaujala vlasová voda od Alpy, hned jsem si to poznamenala, abych nezapomněla. Pantofle od Santé super, mám jejich zdravotní obuv ráda a jsem jrjich letitou zákaznící. Přeju příjemně strávený víkend a hodně zdraví, Lenka.
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, jsem ráda, že vlasová voda sklízí tolik obdivu ☺♥, snad budete spokojeni. Santé obuv má ráda, to mě rovněž těší, že ji znáš a že jsi dokonce jejich zákaznice.

      Vymazat
  5. Tu žlutou řasenku kupují xx let stále dokola. Dělá mi nádherné řasy a občas se mě někdo zeptá, kam chodím na řasy... když řeknu, že takové řady mám z této řasenky, tak jsou překvapené, páč je to značka spíše pro náctileté slečny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to asi jediná věc, co od Miss Sporty pořizuji. Ovšem nyní mám jednu z Actionu a dělá taky krásné řasy, ovšem mám mega jumbo kartáček, to je takové nepraktické.

      Vymazat
  6. Ahoj Eri, žlutou Miss Sporty znám, mně nesedl kartáček. Paletka od NYX vypadá moc hezky a prakticky. Přemýšlím zda nezkusit tu vodu, to jsi mě nalákala. A z té situace z M. si nic nedělej <3 časem to bude lepší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletka i po letech dobře slouží 👍. Hezký den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

DUBEN - APRIL ☘️🪻

AHOJ HOLKY,  vítám vás a rovnou začnu obrazem, který mi nástěnný kalendář ukazuje a tím je NADĚJE. O jak příhodné a symbolické.  ...