středa 22. února 2023

#ShoppingTime No.5

AHOJ,AHOJ,
přeji krásný večer, a vítám Tě u dalších nákupů, které začnu dárkem. Na Alze jsem objednávala písek a kapsičky pro Izi a nemohla jsem si nevšimnout jejich akce, na toto svíčku. 
Svíčky YC mám asi nejraději, ovšem nejvíce věrná jsem voskům. Svíčka je to tedy s podzimní tématikou, ale voní moc příjemně. Toto hranaté balení s 96g vosku vyšlo na cca 140,- Kč. 
No a tady už je princezna, která si hoví na dece - plédu, který si naprosto zabrala, jen co jsem jej přivezla. Ani jsem ho nestačila vyprat. 
Tady zmíněné kapsičky, Felix jí stále chutnají, písek Brit je prostě nejlepší stelivo, co máme za ty léta ověřené. No a potom jsem tam vzala jedny textilní utěrky - hadray na úklid. 
No a jelikož jsem se tak trochu na Alze svíčkou namlsala, tak jsem se podívala znovu. Potřebovala jsem dárek pro tři kolegyně, ideálně stejný, které měly narozeniny. Opět, Alza nezklamala a svíčky byly za super výhodnou cenu cca 140,- Kč. Vůně sladké a podmanivé skořice prý je víc, než vhodná pro kolegyně. 
Další narozeniny v práci, jsou půlkulatiny. Kámen Angelit, z něhož jsem vybrala náramek v krámu s minerály na Smíchově, respektive U Anděla a ještě říční perličky. Oboje vyšlo na 650,- Kč. 
Což je stále skvělá cena, jelikož když na mě na IG vyskočil e-shop Aja-Gastro, tak tam podobný náramek vyšel na dvojnásobek. 
Johnsons Kids - opět nějaká arabská modifikace, 50SPF. Ne že bych se někam vyloženě chystala na slunnou dovolenou např. na Zanzibar, ale no obličej v létě, bych krém mohla vyzkoušet. 
V Levných potravinách jsem ulovila kozí sýr, kečup - steakovou omáčku od značky Heinz, kterou jsem již měla a je super. Bylinková směs v mlýnku a pivka pro kamaráda, který pomáhal. 
Holandské vafle v Albertu, které jsem vyzkoušela a zachutnaly mi. 
V prodejně Geco jsem opět pořídila zahřívací tabák ve variantách Ice, čili mentolové a i paní prodavačka mi na můj dotaz, které jsou nejvíce cool, sdělila, že jsou jako hodně. Tak jsem jí hned odvětila, že právě to chci. A hned jsem využila jejich akce 13+7. 
Pro Izouška nějaké kapsičky Sheba a takové mini sneky s rakytníkem a brusinkami. 
Ruské, či UK sušenky, prostě je to čajové pečivo, které jsem pořídila v obchůdku přímo na metru Kobylisy, kde mají tento východní sortiment. Hlavně tedy chlazený kaviár, uzené ryby, mražené pelmeně, čaje, vážené bonbony a spousty dalšího. 
Ještě mi v LP do oka padla tato paštika, Aioli creme a šunková pomazánka. 
Udělala jsem si velkou radost, tak trochu k narozeninám. Objednala jsem si plátěnou tašku s motivem letošního turné a očekávaného alba DEPECHE MODE - TOUR 2023 MEMENTO MORI. 
Brýle jsou luxusně zpracované, pevné, z kvalitního tvrzeného plastu s nápisem Violator, což je název alba z roku 1990.  
Naprosto perfektní provedení je i tašky, která je ze silnější textilie a celkově jsem z věcí naprosto NADŠENÁ. 


Prostě #blacklove #depechemode 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Hebe produkty III.

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den. Moc zdravím od Jadranu. 🌞Nová dvojitá recenze produktů z Hebe e-shopu je zde.  Začnu pleťovou maskou ...