čtvrtek 23. února 2023

#DoubleRecenze XXL produktů Avon & Balea

AHOJ, AHOJ,
přeji krásný čtvrtek, a moc Tě vítám u dnešní recenze XXL produktů. Tak nějak se mi sešly tyto dva MOC PRIMA PRODUKTY. 
Začnu tělovým mlékem od Avonu v objemu 700ml, což mě vyhovuje, jelikož se natírám každý den, někdy i vícekrát. Čili má spotřeba je větší a co na krémech od Avonu miluji je jejich vysoká kvalita v poměru k ceně. 
Moc příjemně voní, po kokosu, ale ne příliš sladce, ovšem k autentické vůni kokosového ořechu to má daleko, ovšem parfemace mi plně vyhovuje. Skvěle hydratuje, dobře se roztírá, rychle vstřebává a pokožku zanechá jemnou, hebkou a hladkou. 
Tělové mléko je naprosto nedráždivé, čili bych jej doporučila klidně i na citlivou až extra jemnou pokožku.
Skvělé je balení s plně funkční pumpičkou, člověk nemusí sahat do kalíšku a má tak stále čisté ruce. To je další velký benefit tohoto tělového krému, který v různých obměnách si kupuji již řadu let. 
Řada Avon care je základní řada, taková universální, ale mívají super limitky, jako např. tuto letní, a dost často bývají za akční cenu, což se vyplatí. Dokonce bych si troufla tento krém, který je čistě bílý..., bych tedy doporučila i jako krém na ruce. Já si jej např. rozdělila a mám jej doma v koupelně a pak v koupelně, kde se nyní vyskytuji, řekněme sem tam. 
Za mě jsou tyto tělové krémy VELMI VYDAŘENÉ A KUPUJI SI JE OPAKOVANĚ. Tento není výjimkou. A ještě poslední poznámka, má krásné hravé balení. 
Koupelové pěny si kupuji vlastně taky ráda a když vidím nějakou zajímavou, tak ji vezmu a dokonce vyhovuje i M., který mívá dost často na různou kosmetiku alergii. 
Tato pěna spíš krásně pění, než voní, což mi přijde možná škoda, ale pěnu udělá hezkou, hustou a příjemnou. Dokonce jsem si asi 2x tak nějak narychlo pomocí ní oholila nožky. 
Má takovou cihlovou barvu, voní pěkně, ale po aplikaci do vody nejde příliš cítit. 
Je to taková typická zimní vůně, tak trochu od Balea sázka na jistotu. Velké XL balení 750ml vyjde na cca 60Kč, což je taky super. 
Jedná se o zimní limitku, kterou jsi jistě taky zaznamenala. Já vím, že Isana, čili Rossmann má skvělé soli do koupele, sama s nim mám tu nejlepší zkušenost, jenže jaksi nejsem schopna se do Rossmanna dostat. Prostě mi ta drogérka nepřirostra k srdci. 
Dohromady je těchto dvou produktů celkem litr a půl, ovšem nejsou to XL balení, to já jsem si je jen tak pojmenovala. Pěna do koupele se naprosto běžně, tedy standardně v tomto objemu prodává. 

Přišlo mi to spíš takové souměrné, když jsem prakticky po sobě tyto produkty použila. Nejprve ve vaně a poté při následné hydrataci. 
Super levné, dostupné a moc PŘÍJEMNÉ PRODUKTY.
V zimní a letní parfemaci, čehož jsem si všimla až nyní, no to jsem celá já. 

A jakého produktu máš největší spotřebu Ty? Nebo jakou zimní limitku jsi si letos oblíbila?

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



9 komentářů:

  1. Ahoj Eri, já mám velkou spotřebu ať už různých mazadel, tak sprcháčů a věcí na čištění pleti. Příští týden v neděli se o tom budeš moct přesvědčit :-D Avon Care řada je super v zásobách mám v téhle parfemaci tělový krém v dóze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, já si právě dnes vyzvedla Avon balíček od naší Hani.☺♥ Mám tam i set skincare z řady Planet Spa, ta je také má oblíbená. Na Tvůj článek už se těším.

      Vymazat
  2. Kokosovou vůni mám taky docela ráda. Naopak mi nevyhovují velká balení tělových mlék - mám raději menší, ráda to prostřídám. Pěny do koupele nekupuju vůbec - jsem sprchovač (a manžel taky, vanu si u nás občas dává akorát syn)
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, mě se líbí i na těchto tělových mlécích praktická pumpička. Trochu jsem si tím odendala, aplikovala tónující kapky a mám provizorní tónující krém. Měj krásný den. ☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    já mám velkou spotřebu běžných tělových produktů - krémy na ruce a tělo, sprchové gely, peelingy. V posledních letech si pěny už nekupuji, chodím jen do sprchy.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, přeji krásný den a víkend. Víš, že jsem toto tělové mléko kupovala tak před 3/4 rokem možná i déle. Je prostě skvělé.

      Vymazat
  4. Hezké produkty, značku Baleu mám ráda :). Já mám asi největší spotřebu zubní pasty :D.

    OdpovědětVymazat
  5. Velká balení nejsou pro mě))))Baleu nekupuji. Poslední dobou kvůli citlivé pokožce chodím pro kosmetiku do lékárny. Přeji poklidný víkend.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...