sobota 25. února 2023

#ShoppingTime No.6

AHOJ, AHOJ,
přeji krásné pondělí,  a vítám Tě dalších nákupů. 
Začnu 2handem na Ládví, kam jsem vyrazila, abych okouklo, co nabízejí nového. 

Šla jsem se primárně podívat ně nějakou mikinu či vestu na běhání, nic z toho mě tam nezaujalo. Tak jsem si vzala tento lehce over size světlounce - modrý svetřík značky Esprite, který mě oslovil svou jednoduchostí a hlavně tou barvičkou. 
3/4 legíny značky Nike mě zase zaujaly svými pruhy a barvičkou. Na jaro - léto budou ideální, snad stále na běhání. Oba kousky mě vyšly na 320,- Kč. 
Od Hani jsem si byla vyzvednout Avon, který jsem si po delší době objednala. 

Lesk na rty ve variantě Cherry mě velmi mile překvapil. Prakticky od té doby jej používám. Skvělý, již chystám recenzi. 
V akci jsem si vzala má milované Clearskin tonika, jelikož jsem se se svou zásobou dostala na "0". 
Z řady Planet Spa sadu v akci, která obsahuje pleťovou masku a peeling. 
Care řada mě oslovila svým výběrem krémů na ruce, kterých jak víme, není nikdo dost, že. Tak s glycerinem, jsem si vzala, jelikož jej znám od té doby, co jsem měla možnost produkty značky Avon vyzkoušet. Což může být i 30let. 👍
Když jsem si byla vyzvednout Avon, tak jsem si naplánovala i návštěvu Lidlu, která mi nevyšla min. víkend a musím se pochválit. Skutečně jsem nepořídila nic navíc. 

Tedy šla jsem tam primárně pro masky na vlasy, vzala jsem si obě varianty, které jsem neměla. Jelikož mi masky od Lidky vždy skvěle sedí, nebála jsem se toho. Jen vůni medu příliš nepreferuji, uvidím, jaká bude. Ne nečichala jsem k produktu, neotevírám kosmetiku v prodejnách, úplně bytostně to nesnáším u řasenek, což se celkem často děje okolo mě, když procházím DMkem. 
Suchý šampon pro blond vlasy je taky moc fajn, jeden do zásoby byl potřeba. Ani nevím, jestli jsem někdy zkoušela pěnu na holení. Tato je s Aloe vera, pro citlivou pokožku. Uvidíme, jaká bude. 
Vatové tampónky - klasika, kupuji opakovaně. Ovšem micelární vodu z jejich carbon řady jsem viděla poprvé, proto jsem tam také zavítala. Je menší, má jen 250ml a již se na ni chystám, protože jsem zjistila, že mi micelárky a tekuté čističe na poleť doma úplně došly. 
W5 - čistič toalet, tentokrát v zelené variantě. Skvělý, silný a funkční. Vřele mohu doporučit. 
Ve Sportisimu, kam jsem skutečně jen vběhla jsem ulovila čelenku na běhání od české značky RUNTO, která je naprosto skvělá. Padne parádně, barevně je taky fajn a přesně před rokem jsem od kolegyně Lenky z MMR dostala první čelenku, této značky. Čímž mě na tuto značku navedla. Je plně funkční, elastická, max. příjemná, jemňoučká a stojí polovinu toho, za kolik je prodávají jiné značky. 
Na Vinted jsem udělala jednu větší objednávku u jedné prodejkyně, u které to vypadá spíš, jako v 2handu. Zboží mě spíš zklamalo, očekávala jsem od něj více, ale to je spíš mou představou, než tím, že by věcem něco bylo, to ne, jsou v pořádku, i odeslání a komunikace. Označila bych to - NENADCHNE &NEURAZÍ. 
Věci na běhání jsou z materiálu, který je umělý, tedy na sport naprosto nevhodný. Nošené jsou vytahané, z nových věcí lezou nitky. Prostě má nepozornost. 
Na šatech nahoře jsou žmolky, na košili je vidět lehká zapranost. 
Trika a tílko mám na doma, jsou bavlněná a vyšla velmi výhodně, z toho celého jsem asi s těmito produkty spokojená. 

Pro Izinku kapsičky, v akci v Penny jsem tyto brala. 
V Penny jsem si všimla vlhčených - multifunkčních ubrousků, pro domácnost, tak jsem jedny vzala. Máte zkušenost s podobnými produkty? Používáš?? 
No a tímto bych chtěla poděkovat za sledování a ukončím tyto nákupy. 

Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den. ☺

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...