úterý 28. února 2023

#Spotřebovanci za leden 2023 ❄️🎀

AHOJ,AHOJ, 
v posledním únorovém dni ♥! A vítej u spotřebovanců za první měsíc roku 2023. Doufám, že se máš dobře a přeji Ti pohodičku, jak říká jeden můj kamarád. 
Hned se do toho pouštím, jako první zde mám MELÍR NA VLASY RÉELLE, což je jak jsem pochopila, privátka značky Balea. Melír to asi není špatný, jen se to s ním musí umět a obecně si myslím, že melírování není příliš pro domácí použití vhodné. Mě se to rozhodně nepovedlo a vypadala jsem jako 👎🤣🐥. Stojí do stovky a vlastně mohu říct jen, že funguje, ovšem mě vytvořil velmi žlutý nádech, což není pro mě žádoucí. Už bych si jej tím pádem nepořídila. 

  • Eucerin - ANTI-PIGMENT denní ochranný krém s SPF 30 byl SUPER. Byl lehký, přitom výživný a jako podklad pod make-up parádní. Co se týká samotného účinku, tak lehké projasnění pleti jsem skutečně zaznamenala. ZA MNE ŘÍKÁM ANO. 
  • Balea - vanilková pleťová maska s mandlovým olejem z letošní zimní edice byla prima. Příjemně voněla, lehce sladce, pokožku nedráždila, naopak jsem měla pocit hydratace. ANO, mám ráda tento druh masek. TATO SE POVEDLA. 
  • The Ordinary - Retinolové sérum s 1% a obsahem Squalanu je NAPROSTOU NEZBYTNOSTÍ mé skin care. Co k tomu více říct, úžasný pomocník s anti aging účinkem a Squalan léčí a  exfoliuje mou pleť. MUST HAVE produkt. 
  • Kneipp - nemastný koupelový relaxační olejíček, asi nejlepší vůně do koupele, kterou jsem kdy doma měla. Deep relaxation s Pačuli a Santalového dřeva fantasticky voní, jako domácí wellness, nebo Turecké lázně hamamed. Psala jsem na olejíček samostatnou recenzi. TOP PRODUKT DO KOUPELE. 
  • Swiss Opair - Silver maska na vlasy, kterou seženete běžně v drogérii, nebyla vůbec špatná. Naopak, pro domácí použití bych řekla, že je MOC FAJN, mám doma již druhé balení. Na žluté tóny ve vlasech je velký pomocník. ZA MĚ ANO. 
  • Patchology - rozjasňující polštářky pod oči. Obsahují výtažky ze zeleného čaje, Moruše a vitamín C. Skutečně produkt, který udělá, co slibuje a nedivím se, že je tolik oblíbený. Pořídila jsem si ho jako dárek k Vánocům na základě recenzí. SKVĚLÝ, SKVĚLÝ, SKVĚLÝ PRODUKT, který rozhodně musím JEN A JEN DOPORUČIT. Opět, více v samostatné recenzi.  
  • Balea - gel na holení z letní limitky s vůní kokosu a květů. Bohatá, hustá pěna, která rozhodně dodá větší komfort a i efekt bych řekla, klasickému holení. Za mě jsou to nejlepší produkty v této kategorii. Vydrží dlouho, příjemně voní, nedráždí pokožku. ANO, URČITĚ MOC FAJN PRODUKT. 
  • Kokosový tělový krém, nebo spíš až máslo z Actionu bylo moc fajn. Příjemný, hutnější a výživnější krém se silnějí parfemací kokosu. MOC FAJN PRODUKT. Asi nemohu nic vytknout. 

  • Sidolux v klasickém provedení Marseillského  mýdla je produkt, který k mé nové domácnosti neodmyslitelně patří. Miluji tu vůni čistoty, která povýší úklid na "radost". TOP PRODUKT VE SVÉ KATEGORII. 

  • Balea - šetrnné, odličovací mléko, které krásně jemně voní. Již mé druhé či třetí balení. Levné, nemastné, nedráždivé, ROZHODNĚ MOHU DOPORUČIT. 

  • Balea - sprchový gel z loňské zimní edice, byl MOC FAJN, měla jsem snad dvě balení, ovšem již se nedá sehnat. Jen zmíním, že loňská winter edice mě oslovila více. 
  • Silan - modrá aviváž, KTERÁ NIKDY NEZKLAME. 
  • Alverde - sprchový gel, opět z loňské edice, ale letos mají také povedenou, dost podobnou. Čili se určitě ještě můžeš podívat. Jemně kořeněně voní, dobře myje a v setu byl ještě výhodnější. MOC FAJN PRODUKT. 
  • Ze sekce odličovacích - vatových tampónků tady mám dvoje SEPHORA jsou větší, na mě působí kvalitnějším dojmem. Jednak materiále a také zpracováním, než takové ty běžné, které použím, jako josu Ebeline. Ovšem OBOJE SI KUPUJI PRAVIDELNĚ A JSEM S NIMI SPOKOJENÁ. 
  • Kopřivový šampon na vlasy z Penny - jsem si přelila nakonec na mytí štětců do dávkovače a je PRIMA. Mě se na něm prostě líbí taková ta KLASICKÁ VŮNĚ. 
  • Essence - Lash Princess voděodolná řasenka, SENZAČNÍ ŘADA řasenek. Mě vyhovují hodně dlouho, ani tato nebyla výjimkou. 
  • Balea - olejíček na vlasy, dobrý produkt, dlouho vydrží, lehce zatíží vlasy, takže doporučuji lehří ruku. ALE MOC FAJN PRODUKT. 

  • Červený lak na nehty mi došel - Trend It UP - fajn lak, levný, držel, dlouho vydržel. Používám pouze na nehty u nohou, ale VYHOVOVAL MI. 

  • Voskem YC zakončím lednové spotřebovance. Coastal Living byl velmi příjemný a lehký, asi bych snesla výraznější vůni, ale byl MOC FAJN. 


Mé spotřebovance znáš a jak jsi na tom Ty s lednovou statistikou? ☺♥

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


4 komentáře:

  1. Ahoj Eri, pěkná spotřeba a velmi zajímavé produkty. Trend it up lak na nehty je moc pěkná barvička nejen na nohy - já tyhle červené/ červenorůžové můžu celoročně. Lash princess mi naopak nesedla vůbec, hrozně mi slepuje. Modré aviváže patří mezi mé nejmilejší zrovna dodělávám úplně gigantické balení modrého Cocolina. Sidolux máme doma zrovna načatý,jiný nekupujeme. Jéé gel na holení z dob, kdy ještě měly tohle super balení. Moje spotřeba za leden byla docela nabouchaná, ale to už jsi viděla. U mě v neděli už vyjde spotřeba únorová.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, děkuji. Na mé poměry dávám nyní pryč řasenku Missis Sporty žlutou, která mi začala opadavat. Jinak přeji hezký den.

      Vymazat
  2. Já jsem za leden zdolala 10 kousků, což je tak můj průměr, pokud používám plátýnkové masky, díky kterým počet narůstá ;-). Za únor jsem se do odkládací tašky ještě nekoukla, ale možná o víkendu se k článku dostanu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, hodně produktů jsem spíš do-spotřebovala, ne vyloženě úplně, protože např. tělový krém či jakýkoli jiný krém mi vydrží déle, než měsíc. Na to jsou experti "jiní", což trochu nechápu. 🤣👍 Každý podle svého, samozřejmě. Krásný den a už se těším na Tvůj článek, ale ještě před tím si plánuji přečíst, ty předešlé. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Hebe produkty III.

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den. Moc zdravím od Jadranu. 🌞Nová dvojitá recenze produktů z Hebe e-shopu je zde.  Začnu pleťovou maskou ...