čtvrtek 2. března 2023

#Recenze #Dove #Cinen_SK

 

AHOJ, AHOJ,
sedám k blogu po týdnu, protože "byl" víkend, přes pracovní týden nemám šanci se k tomu dostat, což mě jednak trochu štve a mrzí. Protože blog, tento prostor, ostatní blogy a i IG je můj relax a velká zábava. Nějak se nemůžu z toho pracovního maratonu vymanit, ale není to úplně mým špatným timemanagementem, je to skutečnost, že máme obrovský přetlak a převis v práci. 

Ovšem o to raději píši tyto řádky, o dvou produktech, který se týkají péče o tělo. Oba mám spíš pro takové víkendové používání, jelikož je nemám v Praze. Ovšem vrhnu se rovnou na ten první, kterým je TĚLOVÝ GEL CIEN SKIN FOODIES, který jsem dostala od milé Aďky. Je tedy ze slovenského Lidlu, zde jsem ho neviděla, což mi připomíná, že bych se mohla znovu podívat do Lidlu. Jak ho nemám za barákem, tak se do něj prakticky nedostanu a ráda bych obhlídla novinky a podívala se na vlasovou kosmetiku, kterou mám moc ráda. 
Tento tělové krém, který je gelové konzistence, má velmi zajímavou a netypickou vůni. Konzistence je příjemná, středně hutný gel, který bych nenazvala sérem, jak se píše na popisku, ale to je pouze můj pohled. 
Dobře hydratuje, spíš bych řekla, že se hodí pro teplejší období, kdy příjemně osvěží. Ne že by vyloženě chladil, to ne, ale gelové konzistence produktů se mi nejvíce osvědčili v létě. 

Je vyroben z 90% přírodních složek, obsahuje zelenou - nepraženou kávu, což je zřejmě složka, která dělá tu zvláštní vůni, která si dovolím tvrdit, nebude šálek kávy každého. 
Vůně je zvláštní, ale líbí se mi gelová konzistence, která je příjemná, osvěžující a má velmi slušnou míru hydratace. Pokožku nijak nedráždí, hodí se pro citlivou pokožku i sušší. Mě baví ta konzistence, která je příjemná, osvěžující a skutečně pozoruji, lehké vypnutí pokožky, v oblasti boků, stehen a zadku. 
Čili jistě má k pokožce pečující dopad, výsledek jsem pozorovala cca po měsíci, kdy jsem vypotřebovala tak polovinu balení. Obal je pěkný, takový zajímavý, určitě lákadlo je zelená káva, která je vyobrazena a obsahuje 200 ml produktu. 
Za mne tedy mohu říct, že jsem moc ráda za tento produkt, který jsem mohla vyzkoušet, používat. Co se týká parfemace, tak to nebude můj největší oblíbenec, ale kdo by rád vyzkoušel něco trochu jiného, než máme tady běžně k dostání, tak mohu DOPORUČIT. Pokožku zanechá hebkou, jemnou a vypnutější. Přímo s celulitidu neodstraní, ale vypne pokožku a vyhladí. 

Dove krémy příliš nekupuji, hodě dlouho jsem žádný neměla. No a nyní jsem si pořídila hnedle dva. Protože byly v Actionu za super cenu. Tento malý kalíšek o objemu 75 ml vyšel na 30,- Kč. 
Tento krém jsem si nevzala původně na tělo, ale jako krém na ruce, buď to do práce, nebo i na pracovní stůl, se bude hodit. Můj odhad byl správný. Nejen, že krásně, tak pudrově - čistě voní, přitom nijak vlezle. No vůně je parádní a velmi mi sedne. Ostatně Dove produkty jsou proslulé a postavené na své typické vůni, konzistenci a hlavně šetrnosti k pokožce. 
Krém se celkem rychle vstřebá, má bílou barvu, středně hutnější konzistence. Po nanesení nezanechá žádný nepříjemný film, ani mapy. Vsákne se do pokožky - v mém případě nejčastěji rukou a zanechá je hebké, jemné a vyživené. Samozřejmě, že jsem zkoušela krém na tělo, kde jsem se setkala snad ještě s lepšími účinky. Moc příjemný, voňavý a hydratační krém, v kalíšku. 

Klasické balení v kalíšku, kdy jak vidíte je opatřen ochrannou aluminiovou ochranou, za což dávám plusové body může být pro někoho méně praktický, ale pro mě to není překážka. 

Super vůně, skvělá hydratace, krásně jemné a hladké tělo po nanesení tohoto krému. Mám jej ve variantě růžové, což je tato a pak i modré, ale to se přiznám, že netuším, jaký je rozdíl, jelikož druhý krémík mám v práci. 
Krém je jinak určen na pokožku těla i obličeje, což já tedy nepoužívám, ale jako "nouzové" řešení, by se určitě v pohodě dal využít, i takto multi. Slibuje vysokou míru hydratace až na 24h, což mohu potvrdit. 

Za mě jsou to oba SUPER PRODUKTY, ale Dove jsem si asi oblíbila více. Rozhodně bych se jej nebála vzít s sebou na víkend, kdy bych potřebovala pouze menší množství universálního produktu. 

A jaké zkušenosti máš se značkou Dove Ty? 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



4 komentáře:

  1. Ahoj Eri, mně teda to sérum nesedlo vůbec, ale lautr vůbec. Hydratace 0 a hrozně to lepilo a ta vůně, no taky nejsem úplně fanouškem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sérum je takové zvláštní, ale jak říkám, v létě na něj přijde řada. ☺

      Vymazat
  2. Eriko, sérum neznám, krém od Dove jsem měla podobný a na mne byl hodně hutný a hůř se vstřebával, nakonec jsem si s ním mazala chodidla na noc, na ta byl fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, mám dvě verze Dove krému a obě jsou super, právě já ty hutné konzistence můžu. ☺♥ Krásný víkend.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...