neděle 12. března 2023

#Recenze Action produktu 1


AHOJ, AHOJ, 
na tuto recenzi jsem se obzvláště těšila. Jelikož oba produkty jsou naprosto super a moc ráda je používám. A jelikož jsou pro mou pleť tak moc příjemné a přínosné, pořídila jsem si ještě nějaké do zásoby, co kdyby je později v Actionu neměli. Tímhle style ovšem nikdy stav kosmetiky nezredukuji, ba naopak, nějak se mi to tam zase kopí. 

Oba produkty jsou z prodejny Action, kde najdete všechno možné, já tam nejvíce chodím na sladkosti a různé dobroty a potom kosmetiku. Ale pořídíte tam oblečení, bytové doplňky, nářadí, povlečení, ručníky....apod. No prostě, chodím tam moc ráda  a když už mám tu příležitost, neváhám jít tam i vícekrát. 🙈
Začnu pleťovým kofeinovým scrubem. Tento druh je velmi populární, hlavně díky svých skvělým exfoliačním schopnostem a péčí o pleť, jako celek, ale také pro svou skvělou vůni. 
Tento peeling voní tak příjemně sladce, teple a hřejivě, že bych se jím nejraději namazala celá, což jsem tedy i částečně udělala, abych produkt dostatečně ozkoušela. 
Peeling, nebo scrub má středně hutnou konzistenci, která mi max. vyhovuje, jelikož se mi s ní dobře pracuje, nikam neztéká a neutéká z obličeje. 
Částečky obsažené v gelu jsou jemnější a není jich tolik. 
K pokožce je skutečně šetrný, nedráždivý a hodí se všechny druhy pokožky. Nevysušuje, což velký plus, díky obsaženému oleji by se dalo říct, že hydratuje pleť. Vyčistí ji, zjemní a vyhladí. Póry jsou čistější a pleť krásně prokrvená, díky mechanickému pohybu. Ovšem co je nej, je ta skvostná vůně. Přišla jsem si až, že cítím pražené sladké mandle, které se prodávají na trzích do kornoutu. 
Další velká pochvala je k balení, kdy snad všechny produkty, co jsem z Actionu měla možnost vyzkoušet byly opatřeny ochranou fólií, aby se k produktu nikdo nedostal a zůstal tak neporušen. 

Tuba je pěkná, praktická, obsahuje 75 ml produktu a cena byla také skvělá, cca 60,- Kč. 

ZA MĚ JE TO JEDEN Z NEJVOŇAVĚJŠÍCH PEELINGŮ, co jsem měla možnost vyzkoušet. ROZHODNĚ DOPORUČUJI. 
Jílová maska, která je také v balení, kdy tuba obsahuje 75 ml a stojí okolo 60 Kč je produkt, který jsem si zamilovala hned při jeho otevření a prvním nanesení na pleť. Jako vážně, troufám si říct, že je to jeden z nejlepších jílových produktů na pleť, který jsem kdy měla a stojí zlomek toho, které pleť. masky mám na mysli. 
Maska má hutnou konzistenci, která je ovšem příjemně krémová a jde ji nanést jak prsty, tak i štětcem, což preferuji já. 
Hned co jsem ucítila byla vůně čajovníku, typická TeaTree vůně, která mě doslova dostala. 
Maska vážně skvěle vyčistí a stáhne póry, přitom ještě díky blahodárné složce Tea Tree oleje hojí drobné nedokonalosti, pupínky a třeba i stroupky. Absolutně nedráždí a nevysušuje pokožku. 

Jediné, co ale dělají všechny produkty s jílovým složením, že po nanesení a doporučené době působení lehce zaschne a jde hůř smýt, člověk musí použít ideálně nějakou houbičku, či ručníček k tomu určený. 

Já bych tuto masku srovnala svým účinkem a i efektem hned k jedné známé a tím je Glam Glow a jejich řada, kterou jsem několikrát měla. 

Z masky jsem naprosto nadšená, používám tak 2x do týdne. Již mám další v zásobě. 

Tak toto se vážně MOC A MOC POVEDLO!!
A čemu Ty nikdy v Actionu neodoláš, co je pro Tebe největší lákadlo??

Hezkou neděli všem ☀️😇👍.

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



8 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    tešila som sa na recenzie a nesklamala si :-) Oba produkty vyzerajú super, asi by som si ani nevedela vybrať, už sa len niekde dostať do Action...
    Krásnu nedeľu, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje, jakmile se tam dostanu, což úplně nevím, kdy bude, tak ti přesně min. jílovou masku koupím, myslela jsem na to sama. 🤗

      Vymazat
  2. Já jsem v Actionu ještě nebyla - všechny pražské prodejny mám lehce z ruky. Na jílových maskách nemám právě ráda to komplikované smývání, takže je moc nepoužívám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, bohužel v Praze jsou naprosto mimo náš okruh. Pepco nemám ráda, Kik - tam jsem snad byla 2x. Tato maska je super, stojí i za tu práci okolo. ☺ Jestli se tam dostanu, tak jich vezmu víc!!

      Vymazat
  3. Jsem jako Stáňa-nikdy jsem tam nebyla. V mém okolí tyhle prodejny nejsou. Scrub vypadá dost dobře. Měj se hezky Eri.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, hezkou neděli, nebo spíš začátek pracovního týdne. Kávový peeling mám nově tělový a je taky moc fajn. Takový jemný, moc příjemný. ☺

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, já mám nejbližší Action dobrých 30 km, takže se tam dostanu jen čas od času - dobře pro mou peněženku. Mám ráda the MASK Dr. plátýnkové masky a beru si tam i na nohy a ruce masky, protože za ty prachy? Taky mají nejlevnější odličovací tamponky, akorát už na to přišlo více lidí a bývají často vyprodané. A posledně jsem si tam brala i houbičky na makeup a čistící pásky na nos, ty jsem ještě neměla příležitost ozkoušet. Svíčky mi tam naopak vůbec neučarovali - špatně hoří a vůbec nevoní, čoudí prostě všecko špatně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, to já mám víc daleko ☺. Ale jak píšeš, jedině dobře, pro mou peněženku, nyní mě čeká - doplatek u zubaře, tak to bude potom zase utahování opasku, což ale potřebuji, vůbec nyní neušetřím. Krásný den přeji. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....