úterý 14. března 2023

#ShoppingTime 2.

AHOJ,AHOJ, 
přeji krásné úterý, a moc Tě vítám u dalších nákupů, za poslední týden. 
Pesto z Penny jsem pořídila v nějaké akci, běžně stojí tuším okolo 55,- Kč. Jsem na něj zvědavá, pořídila jsem si ho s tím, že si uvařím nějaké lepší těstoviny, přidám olivový olej, pesto a bude rychlá večeře na světě. 


Opět Penny, další akce, kdy jste za každý nákup nad 200Kč dostali jednu známečku, nasbíráte klasicky plnou věrnostní kartičku a můžete si pořídit vybrané produkty se slevou. 

Já si vybrala tento šlehač, mixér a tyčový mixér, za 700,- Kč. 
Přiznám se, že značku, nebo e-shop Berlinger Haus vůbec neznám, ovšem četla jsem, že je zboží kvalitní. 
Ještě si brousím zuby na větší hrnec s poklicí. 
Sušená rajčata v pikantnější variantě jsem již z Levných potravin měla a právě proto si je vzala znovu, když jsem je tam stále viděla. 
A taky jsem si tam vzala dvou balení HOt dogů, které se jen ohřály v mikrovlnce a nebyly vůbec zlé. Jako taková polotovarová prasárnička, kterou člověk nejí každý den, proč ne. 
V DMku jsem si vzala pěnu na holení, vlhčené ubrousky na otírání povrchů s omamnou vůní levandule, tak ty jsou skvělé. Těstoviny a dýňová semínka v Penny. 
Z Pet Shopu na Ládví kapsičky a tyčinky pro Izi. 
V DMku pleťovou masku s Aloe Vera, u které si nejsem jistá, jestli jsem ji měla, ale přišlo mi že nee, proto jsem si ji zařadila do sekce novinek. Schválně mi řekněte, jestli je ve stálé nabídce, nebo ne. 
No a opět se ukázala moje nepozornost, roztěkanost a vzala jsem si zlevněné kokosové mléko - smetana na vaření. Až doma jsem si všimla, že stálo 51,- Kč a já samozřejmě viděla cenu o desetinou čárku méně, no jsem na ten zázrak zvědavá. Příště hold musím být pozornější. 

Ale proč jsem šla do DMka bylo tónující mléko Sun dance, které ovšem neměli. Úplně v rohu jsem objevila tyto koncentrované kapičky, které jsou vhodné na obličej a dekolt. Mají se smíchat s běžným krémem a poté aplikovat. Na to jsem hodně zvědavá. 
Do Levných potravin jsem si skočila pro nějaký sýry, brala jsem i kolegyni a byla moc ráda, jelikož zrovna manžel slavil narozky. 
Další vlhčené ubrousky do domácnosti, v jiné variantě. 
Pro Izouška Gourmetky - kapsičky, dokonce dlabala i s rybí příchutí, čemuž jsem se docela divila. 
No a v Penny jsem ještě využila jejich akce, kdy jsem měla další nasbíraný kupon věrnostními body a vybrala si tento velký hrnec, nebo kastrol. 
Co myslíš, je to hrnec, nebo kastrol, jaká je v tom v lastně rozdíl?? : ) Každopádně je velký, o objemu 4,1l , má teflonovou úpravu povrchu. 
Průměr 24cm a doplácela jsem krásnou pětistovku. A ještě vlastně mi jej donesla slečna prodavačka ze skladu, jelikož v regálu již nebyl, tak jsem ji o to požádala a ona ochotně zašla do skladu. Jak se říká, líná huba, holé neštěstí. 
A co Ty a věrnostní akce?? 
Mixit, sladké preclíky, má nová závislost. Příchuť slaného karamelu je naprosto dokonalá. Tuto velkou první pixlu jsem dostala v práci. Je to sice dražší záležitost, co jsem koukala, ale je to neuvěřitelná dobrota. Asi si budu přát místo narozeninového dortu a vánočního cukroví. ♥
V Penny jsem si vzala skleněné nudle, mraženou zeleninovou směs, obdobnou znám z Lidlu, tak alespoň budu mít porovnání. 
Od kamaráda, který pracuje pro společnost Santé - zdravé obouvání jsme byli na obědě a dostala jsem jejich vánoční sadu. 
Líbí se mi, že je to společnost, které od svého založení spolupracuje s další českou firmou a tím je Ryor. Obě jsou prakticky stejnou dobu na trhu. 
Dva krémíky na ruce najdou jistě brzy své využití. Na pleťový krém se již těším, ten jsem si otevřela jako první a šamponu mám také velkou společnost. Snad poprvé nic ze sady nemám v plánu rozdat, jak je mým špatným zvykem. ☺
No, moji milí, to jsou věcičky, které  jsem si za poslední týden pořídila. 


Měj krásný a pohodový den. ♥

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉




8 komentářů:

  1. Super nákupy, hrnec od BH mám taky, jen rose gold, tedy, já mám celou jejich sadu hrnců i pánviček, rosegold miluju :D

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já zatím hrnec nepoužila 😯, neboť jsem od kolegyně dostala další tři takové obyčejnější, tak si ho šetřím - to jsem celá já ☺ Ale mixér je super.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, pěkné kousky do kuchyně za nasbírané bodíky. Tyhle ubrousky kupuju Kubovi na dílnu a jiný už ani nechce. Moje kočičí výsost naopak jednu dobu jedla jenom rybí příchutě a teďka nejradši žere Felixe a když jí ho nechci dát a ví, že je doma tak dělá drahoty.

    OdpovědětVymazat
  3. Eri, obdivuji tvé nákupy. Chodím do obchodů jen z nouze, když už mám prázdnou lednici)))) Chodím v týdnu pozdě z práce a o víkendu raději jedu na výlet. Měj se moc hezky. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, já to zvládám jen tak cesto po práci, či před prací, jinak jsem prakticky taky pořád v práci. ☺ Užij si pěkný večer!!

      Vymazat
  4. Eri, kastrol říkám tomu, co má větší průměr dna než výšku :), když je to vyšší než širší, je to pro mne kastrol. Já věrnostní body sbírám v Albertu a občas v Bille, do Penny chodím jen výjimečně, ani nemám jejich kartu. Teď tam mám nasbíráno na vinné skleničky, jen je musím dojít koupit, protože už se akce blíží ke konci. A vinné skleničky se nám na chalupě podařilo postupně vytlouct skoro všechny, tak se budou hodit.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Stáňo, dobrá vychytávka, tak to kastrol v tom případě není. ☺

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...