sobota 18. března 2023

#Recenze - Balea Hyaluron sérum 👍

 


AHOJ, AHOJ,
přeji Vám krásný den a vítám u dnešního příspěvku. Opět jsem si pořídila pleťové sérum z drogérie, na doporučení pochvalných recenzí na YTB. Balea sérum jsem nedávno jedno měla, nebylo špatné, to vůbec ne, spíš takové "nijaké", ve srovnání s tímto. Toto čiré sérum s kyselinou hyaluronovou je vážně SKVĚLÉ. 

Tak to asi na úvod, produkt jsem vychválila a řekla ve zkratce, co si o něm myslím, jak mě vyhovuje, jaké má vlastnosti vám povím nyní. 
Balení je skleněné, s naprosto funkčním kapátkem, to se minule nedělo. S kapátkem jsem bojovala a sérum se prakticky nedalo jím nanášet. Zde je vše v pořádku. I papírová krabička je pěkná. 

Sérum má čirou barvu, prakticky žádnou parfemaci, hodí se tedy i pro citlivou pleť a já jej používám ráno a večer. Na pleti nelepí, dobře se nanáší, rychle se vsákne a výsledek je viditelný prakticky okamžitě. 
Pleť prostě vypne, dodá jí vláhu - vodu, kterou na sebe váže. Ale pozor, ne nadarmo podceňovat další péčí, další hydrataci, ale také dodržovat pitný režim. 
Sérum stojí okolo 140,- Kč, je dostupné v každé kamenné prodejně, ale i na e-shopu. Skvěle si rozumí s mými denními potřebami, kdy v pracovní dny nanáším make-up, ale používám jej i o víkendu. 
Jednak je příjemné, ale tak nějak doplní mou pravidelnou péči o pleť, kdy min. dva a půl roku séra používám. Určitě jsem neměla na žádnou alergickou reakci, nebo začervenalou pleť. Nic takového se nekonalo. 
Prostě pokud bys chtěla vyzkoušet dostupné, levné, účinné a velmi příjemné sérum, s kyselinou hyaluronovou, což je také aktivní látka, které zažívají obrovský boom v kosmetice. A nemáš příliš se séry nebo aktivními látkami zkušenost, nebo máš citlivou pleť, tak určitě toto sérum, bude skvělé. 
Dnes, nebo zítra půjdu do Dmka pro dezinfekci prádla, tak si rozhodně další balení tohoto SKVĚLÉHO POMOCNÍKA pořídím. 
A i díky této zkušenosti se ráda podívám, po dalších produktech této řady. Jen jak jak používám ráno i večer, tak mi rychleji ubývá. Líbí se mi i jeho vlastnost, že do pleti se rychle vstřebá, nežmolkovatí a celkově nedělá na mé pleti žádnou neplechu. 
A co ty a pleťová séra? Máš nějakého svého favorita, na kterého nedáš dopustit? 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



6 komentářů:

  1. Eri, mně ze sér asi nejvíc zaujalo sérum od Manufaktury z řady růže a vřídelní sůl. Jinak jsem v poslední době dost používala séra od YR, protože byly jako dárek k nákupu. Teď mám zrovna sérum od Sebamedu, které bylo v Glanz boxu. Balea je dobrý tip, až mi dojdou zásoby (koupila jsem si na vyzkoušení sérum od Neutrogeny), tak ho možná zkusím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, určitě mohu doporučit, nebo i Loreal či The Ordinary jsou super. YR předražené, když přihlédnu k účinku. Manufakturu jsem měla, ale na mě bylo slabé,navíc ta vůně mi vůbec nesedla. ☺

      Vymazat
  2. Produkt vůbec neznám, ale hlavně, že jsi s ním spokojená :). DMko má super přípravky :).

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Eri, já jsem zkoušela mnoho sér s kyselinou hyaluronovou a zatím TOP2 je Vichy Mineral 89 a hned za ním The Ordinary. Teď poprvé testuju jinačí složky v rámci Beauty Of JoseonCalming Serum Green Tea + Panthenol.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, Vichy jsem neměla, pravda. Mám ještě v záloze The Ordinery - to je záruka na výsledek, pak Loreal, tak uvidím. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Hebe produkty III.

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den. Moc zdravím od Jadranu. 🌞Nová dvojitá recenze produktů z Hebe e-shopu je zde.  Začnu pleťovou maskou ...