neděle 19. března 2023

#recenze - random produkty

AHOJ, AHOJ,
přeji hezkou sobotu, a moc Tě vítám u mé nové recenze. Začnu hnedka produktem značky Tatre, kterým je řasenka. Tu jsem dostala v setu s paletkou očních stínů od Hani k Vánocům. 
Nikdy před tím jsem od této značky řasenku neměla a vlastně o nich příliš ani nevím. Tedy toto je skutečně jen a jen moje poznání, jak mi vyhovuje, jak se mi s ní pracuje a jaký dělá efekt. 
Je to cestovní verze, což mi přijde mega praktické a docela často se objevuje teze, že je lepší pořídit si sice méně finančně výhodnou menší variantu, která nevyschne, celou ji spotřebujete v rozumném časovém období. Doporučená doba je snad od 3-6 měsíců od otevření. 
Řasenka má naprosto krásný obal a jedná se o typ řasenky TARTE - MANEATER. Má docela dlouhý, silikonový kartáček, se kterým se krásně ale dostanu ke spodním řasám. Ze začátku ji chvíli trvalo, než se dostala do kondice, než se pořádně obalila produktem, aby mi udělala efekt, který já potřebuji, nebo na který jsem zvyklá. 

Řasy krásně zvýrazní a hlavně prodlouží. Co se týká zahuštění, či natočení, tak to bych neřekla, že je její doména. Ale k prodloužení řas je naprosto SKVĚLÁ. Ne obtiskává se, nedrolí se, nedráždí, je černo černá a velmi snadno se odličuje. 
Za mě prostě SKVĚLÁ ŘASENKA. 
Tato mini verze, nebo spíš cestovní balení o objemu 5ml vyjde na Sephoře na 310,- Kč. Dle popisu přímo vytváří liftingový look řas a zaručuje zahuštění řas, NEKONEČNÉ PRODLOUŽENÍ  a v neposlední řadě také natočení. 
Obsahuje samé fajn složky, jako je jojobový olej a kartáček obsahuje 500+ částeček - vlákének - hřebínků.... a JEDNÁ SE O NEJPRODÁVANĚJŠÍ ŘASENKU ZNAČKY Tarte. 
Tak na tento suchý šampon mě přivedl můj otec. Kupuje si ho pravidelně a už asi vím proč. Ne že on by potřeboval dodat objem, na svůj věk má stále krásné vlasy, bohaté, lehce zvlněné, jen barevně nám trochu zestříbrněl. 
Isana - privátka Rossmanna, kam já nerada chodím, vždy když tam vkročím, narazím na nějaký "problém". Ovšem pro tento šampon, jen doufám, že to není limitka, se rozhodně potřebuji vrátit. 
Nepoužívám často suchý šampon, ale rozhodně mi přijde lepší, než poslední, co jsem měla od Balea. Naprosto překrásně voní. Dost možná by pro někoho mohl být až převoněný, ale mě moc a moc sedne právě ta parfemace. 
Je cenově dostupný a udělá krásný objem, což je velký benefit toho, že si nemusím hned  - momentálně umýt hlavu. Velký, velký pomocník to je. Nepoužívám suché šampony k tomu, abych docílila nějakého lepšího účesu, či právě objemu, já si na účesy rozhodně nehraji. Vlastně nejsem ten typ, abych si vlasy kulmovala,natáčela, lakovala, to prostě jde naprosto mimo mě. 


Když potřebuji, tak si vlasy samozřejmě občas natočím na pěnové natáčky, ale to je nyní velmi zřídka kdy. Fén používám proto, abych nechodila spát s mokrou hlavou. Na to jsem se naučila již od svých nácti let a mohu doporučit investovat do lepšího - kvalitnějšího fénu. 

Ještě dodám, že šampon má super rozptyl - rozestřik, nebo jak to popsat. Bílý prášek to je, ale do mých téměř již blond vlasů mi to nijak nevadí, možná naopak, přivítám oživení. Naším dle potřeba, poté trochu prohrábnu rukama vlasy a jdu. Nijak se s tím vážně nepárám. 

Dobré je, nanést šampon na noc, to se vstřebá vlastně sám. 
Moje vyčerpávající povídání o mé péči o vlasy je u konce. A se zeptám na Tvé oblíbené suché šampony??

Moc děkuji za to, že jsi článek dočetla až sem a popřeji Ti krásný a pohodový den. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



6 komentářů:

  1. Já používám suché šampony hodně málo, takže žádnou oblíbenou značku nemám. Teď používám suchý šampon pro hnědé vlasy od Balea. Zázrak to není, ale propadák taky ne. Isana je zajímavý tip, ještě jsem sucháč od ní neměla, tak se po něm kouknu. Jinak já chodím do Rossmanna docela ráda - mám reletivně po cestě z práce 3 nebo 4, takže můžu vybírat ;-), ale problémy jsem neměla ani v jednom.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, já do Rossmanna zavítám opravdu málo kdy, ale tento šampon je super. Taky se snažím suché šampony používat, co možná nejméně to jde. Měj krásný den. ♥

      Vymazat
  2. První koment mi někam zmizel, tak ještě jednou...
    Já používám suché šampony hodně málo, takže oblíbenou značku nemám. Aktuálně používám ten pro hnědovlásky od Balea. Isana je zajímavý tip, tu jsem ještě neměla. Já mám Rossmanna docela ráda a nemám s nákupy v jejich obchodech problémy (střídám 3, co mám po cestě z práce)
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky přeji krásný den ☺, komentáře - všechny, nevím proč, spadly do spamu. 🙄

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, já si obyčejně kupuju Batiste sucháče, ale teď jsem objevila Schwarzkopf Osis a ten vychází maličko cenově lépe a je moc fajn.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi, tak to vůbec neznám, ale už se těším na tvou recenzi. ♥

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...