pondělí 27. března 2023

#ShoppingTime No. 3

 



AHOJ,AHOJ,
přeji hezké pondělí, a moc Tě vítám u dnešního článku s dalšími nákupy. Dnešní start je jaksi pomalejší, počasí se asi zbláznilo, ale věřím, že to bude nakonec prima den. ☺
V Penny jsem si koupila takové ty mini větrníčky, plněné šlehačkou, velmi chutné a dobré. Ideální pro nečekanou návštěvu. 

Od mé milé švagrové jsem dostala šampon pro posilnění vlasů od značky Nature Box a dva skvělé vosky. Jeden z nich jsem hned začala pálit. 

A taky mi dala tyto speciální čaje, tedy krabičku černého čaje s grey blosssom od značky Julius Meinl. Velmi chutný. 
Jemný, černý čaj, ovšem řekla bych plné chuti, moc mi chutná. Ale Stáňa jistě bude znát. 😉
Dál jsem dostala tuto malou varnou konvici o objemu 500ml, od našich, která je spíš tak na cestování. Konvici asi využiji, právě kdybych někam jela, nebo ji podaruji, aby se plně používala. Byla v krabici, je značky \Kenwood, ale tu jsem v restauraci odložila, aby se mi vešla do batohu. 
Úplně náhodou jsem si pořídila tento set krajkové braletky a kalhotek, vše v tělové barvě. Set jsem pořídila u nás na Proseku v OD, kde je takový menší krámek s pyžami, nočním prádlem a tu a tam, mají různou akci. 
Toto byla tuším Valentýnská akce. Celý set vyšel na 750,- Kč. Sedí mi krásně. 
Další pásek jsem si pořídila, ten právě chci použít do Calvin Klein sponě, od pásku, který se roztrhal, protože je z umělé kůže.To mě velmi nemile překvapilo a zklamalo, u pásku za dva tisíce bych to nečekala. 
Uvidíme, jak akce pásek dopadne...: ))
Nějaké praktické věci do domácnosti jsem vzala. Menší nůžtičky tedy šéfovi do práce, potom takové ty držáčky na textílie, kde nejsou poutka. Ideální na ručníky, utěrky...👍
Zaujaly mě dezinfekční vlhčené ubrousky do koupelny, jestli budou dobře fungovat, vezmu příště i ty určené na kuchyň. Jinak já tedy nejvíce uklízím, tak jako průběžně, na denní bází se zředěnou octovou vodou, kterou mám ve střičce a klasický hadr. Funguje dobře. 


Slano&sladkým preclíkům jsem neodolala, ani za tu šílenou cenu. Je to velká, VELKÁ dobrota, již jsem v legraci hlásila, že jsem si vybrala svůj narozeninový dort. 

Na Alze jsem objednávala novou varnou konvici, jelikož mi má původní chromová odešla, mám sice náhradní, ale ta je pouze o objemu 1,2l, což je pro mě nedostačující. Tak jsem koukla nejprve na tu značku, co nyní nabízí Penny nádobí, ale rozdíl 400,- Kč mě přesvědčil, že jsem si vybrala taky průhlednou. 
Konvice je značky Siguro - pro mne tedy neznámá značka, ale má požadovaný objem 1,7l a funguje skvěle. K tomu jsem si přihodila Rimmel - tuhý pudr, jelikož ten můj Lancome mi začíná docházet a milovaný korektor Max Factor v tyčince v odstínu 12. 

V Levných potravinách jsem poprvé viděla tento Camembert, který byl jemný, ale ve uvnitř krásně tekutý. 
Rajčatovou passatu, již ochucenou cibulí  a česnekem, ta se bude jistě brzy hodit. A kondenzované mléko již v práci padlo. 
Indulona Profi - neznám, proto jsem si ji vzala. Je jiné konzistence nežli ta modrá, je tekutější, méně typicky parfémovaná. Není špatná, ale asi jsem čekala ještě hutnější a mastnější konzistenci. Ráda jsem ji vyzkoušela a pořídila jsem ji v malé samoobsluze za 53,- Kč. 

A tím bych se s Vámi pro dnešní nákupy rozloučila a budu ráda, když mi dáš vědět, pokud s nějakým z produktů máš zkušenost. 👍😉

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


10 komentářů:

  1. Já znám jen to kondenzované mléko s medvědem))) Jak jsem psala minule, moc teď do obchodů nechodím. Šetřím na nějakou dovču))) Měj se hezky Eri.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tyhle větrníčky miluju, kupovala jsem je i v Kauflandu

    OdpovědětVymazat
  3. Eriko, ty větrníčky mám taky ráda, obávám se, že u nás by jako rezerva pro návštěvu v mrazáku dlouho nepřežily :). Naopak ten čaj od Meinla jsem ještě neměla (a nemám ani přebal ve sbírce) - od té doby, co skončily v ČR obchody Meinl, tak jsem na jejich čaje narazila jen v kavárnách a restauracích (a třeba u nás mají čaj v konvičkách, do kterých se používají sáčky bez přebalu). Klipsy na zavěšení mám taky - mám nějaké utěrky bez poutek a na ty jsou ideální. Čistící ubrousky používám taky (já tedy hlavně v kuchyni na opatlaná dvířka linky). Teď jsem měla Domol z Rossmanna a nebyly špatné. Další na řadě jsou nějaké z Lidlu, uvidíme, jak se osvědčí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, čaje ti pošlu, není problém. ☺♥ Večer to připravím a dám vědět. pěkný den přeji.

      Vymazat
  4. Krásné věci, ta konvice vypadá moc hezky :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, konvice je vážně parádní, dělá skvělou službu. ☺

      Vymazat
  5. Ahoj Eri, tu konvici ti nepokrytě závidím, u nás je tak tvrdá voda, že jsem si nakonec vybírala Eta Agáta konvici a zatím leží na půdě v krabici neb už třetím rokem bydlím u tchýně s přítelem v jeho dětském pokoji v podstatě :-D Ta malá konvička mi přijde senzačně roztomilá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, malá konvička je stále volná, můžu poslat přes Zásilkovnu, pokud Ti udělá radost, budu jen ráda. ☺☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...