středa 29. března 2023

#Recenze - NaZuby II.🦷🪥

 


AHOJ,AHOJ,
přeji krásnou středu, a moc Tě vítám u mé druhé recenze produktů z e-shopu NaZuby.cz, kde jsem udělala větší objednávku na základě spolupráce, ale to již všechno víte. 

Jednosvazkový kartáček a mezizubní mám, ještě od svého zubního lékaře, kam jsem přes dva roky intenzivně docházela a kde jsem nechala sice spousty, opravdu spousty peněz, ovšem naprosto oprávněně a výsledek na sebe nenechal vůbec čekat. Super pocit, mít opět opravené a funkční zoubky. 

Elmex, tak to je pro mě sázka na jistotu. Jemná, šetrná, skvěle čistící a dezifikující zubní pasta. Skvělé jsou i gelíky, určené buď to třeba pro děti nebo na zubní krčky a citlivé dásně, které skutečně fungují a tlumí záněty. Nemůžu přímo říct, že by hojily, to je celkový proces právě pravidelnějšího a důkladnějšího čištění + tou správnou technikou. 
No a co mám snad ještě asi raději je ÚSTNÍ VODA ELMEX. Nejraději mám tuto klasickou oranžovou, ale můžete si vybrat i z varinaty sensitive. Vřele, vřele doporučuji, asi nejlepší, jemné a hlavně účinné ústní vody, co znám. Kupuji pravidelně, již řadu let. A znovu budu, protože zoubky si svou péči zaslouží. 
Co mě ovšem nadchlo, byla tato SPECIÁLNÍ SKOŘIZOVÁ ZUBNÍ PASTA, od značky Marvis. 
Je to velká, mintová zubní pasta s jemnou příchutí skořice. Nemusíte se bát, žádné sladké, či příliš kořeněné chuti. Nic takového se nekoná. Skvěle čistí, jemně pění, zanechá rychle zuby hladké a bez povlaku. Má bílou barvu a klasicky středně - hutnou konzistenci. 
Líbí se mi retro balení. Úplně jsem nevěděla, do čeho půjdu, ale jsem moc ráda, že jsem tuto zubní pastu pořídila, sobě a i jako dárek. K tomu zubní kartáček Tepe, který je speciálně zastřižen a tvarován, přesně dle mých představ potřeb. Je speciálně tvarován, kdy se zužuje a obsahuje 1700 štětinek. 
Ještě se krátce a závěrem vrátím k zubní pastě, která samozřejmě obsahuje fluorid, tak vážně skvěle funguje, proti dlouhodobému usazování zubního plaku. 

Kartáčky TePe, zvláště pak ty mezizubní mám velmi, velmi ráda. Jak jsem již zmiňovala v prvním článku, tak za mne jsou to větší pomocníci, nežli např. od konkurenční značky Curaprox. Vlastně mi je i doporučila - úplně prvně má dentální hygienistka, tehdá když jsem chodila na Smíchově. 

U kartáčku mi vyhovuje právě jeho speciální úzký tvar, měkká a ohebná vlákna. No prostě se mi s ním skvěle pracuje. 

Tak, to byla část mé pravidelné  - současné dentální péče. A pokud znáš značku zubních past Marvel, budu moc ráda za Tvé doporučení, na Tvou oblíbenou - osvědčenou. 


Děkuji za to, že jsi se článkem prokousala ☺ až sem a popřeji Ti, krásný a pohodový dnešní den. 

papa E. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉




3 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Eri, přiznám se, že si skořicovou zubní pastu nějak nedokážu představit - resp. si nedokážu představit, že by mi "chutnala". Pro mne zubní pasta znamená mentolovou příchuť....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, ona je mentolová, opravdu je tam jen lehký nádech koření. Žvýkačky, či bonbony se skořicí to rozhodně nejsou, ale jak říkám, chtěli jsme ji zkusit a velké a milé překvapení. Určitě tuto značku mohu doporučit. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...