pátek 24. března 2023

#Spotrebovanci za měsíc únor 2023

AHOJ,AHOJ,
Hezký pátek v prvé řadě přeji, já mám dnes tzv. Náhradní Volno.  Vítám u dnešního článku se SPOTŘEBOVANÝMI PRODUKTY ZA MĚSÍC ÚNOR 2023. Produkty již pár měsíců fotím postupně a ukládám, čili si je neskládám dohromady a rovnou obaly likviduji. 
  • The Ordinary - má velmi oblíbená skin care. Toto bylo sérum s kyselinou hyluronovou. Mám ho pořízené znovu, toto bylo již mé druhé balení a je SKVĚLÉ, používám vždy ráno a výsledek je vždy vidět. Opravdu funguje a na pleti mi sedí. URČITĚ MOHU DOPORUČIT. 
  • Čistící pěna s kokosovou vodou z Actionu, nebyla špatná, příliš mi neseděla ze začátku parfemace, tak byla taková umělejší. No ale jinak to byl fajn produkt, k pleti jemný, nedráždivý a na mé ranní čistění, PLNĚ DOSTAČUJÍCÍ. 
  • Alpa - LUNA Vlasová voda Lopuch - JE NAPROSTO ÚŽASNÁ, mám již třetí balení. Opravdu funguje, vlasy mi začali znovu růst a jsou celkově v lepší kondici. URČITĚ ANO, podívej se po levném, dostupném produktu značky Alpa. SKVĚLÝ PRODUKT, velké a milé překvapení.
  • Cien - suchý šampon s vůní květů, mě osobně VYHOVUJE, mám již druhé balení, když je potřeba, tak po něm ráda sáhnu. ZA MĚ ANO
  • Máme tady dva krémy na ruce. Cien - s vůní papáji byl PRIMA, krásně jemný, lehký s velmi příjemnou parfemací, který jsem dostala od Aďky ze Slovenska. PRIMA PRODUKT. 

  • Loccitane - 20% Shea Butter je asi NEJLEPŠÍ KRÉM NA RUCE, co já znám a co jsem vyzkoušela. Opakovaně se k němu vracím. Skvělá hydratace, která vydrží dlouho, hutnější konzistence a fantastická - typická vůně. TOP KRÉM NA RUCE. Stojí za vyšší cenu. 
  • Avon - velký šampon na vlasy, který jsem si pořídila OPAKOVANĚ, velmi mi vyhovoval. Vlasy dobře umyl, nezatížil a byly lesklé. ANO - FAJN  PRODUKT. 

  • Balea - hydrogelové masky masky pod oči, tyto byly s výtažkem kaktusové vody a kys. hyaluronovou. VELMI PŘÍJEMNÁ A FUNKČNÍ ZÁLEŽITOST. V létě jsem je objevila a kupuji opakovaně v různých obměnách - vůních. URČITĚ MOHU DOPORUČIT. 
  • Balea - tělový sprchový peeling z letní limitky jsem měla ráda, tuším, že toto je mé druhé balení. Jemný, krásná pafemace, dělal co měl. URČITĚ FAJN PRODUKT. 

  • Vietnamskou kávu jsem dostala, už jsem ji úspěšně i vypila, používám do presovače a má jemnější chuť, kde jsou cítit oříšky. Zajímavé, příjemná změna oproti klasické černé kávě typu espresso. ANO, MOC FAJN káva. 

  • Ústní voda Donto dent - kupuji opakovaně, protože mi vyhovuje, víc k tomu asi dodávat netřeba. (jaká je tvá oblíbená ústní voda)?
  • PURITY VISION RŮŽOVÉ MÁSLO - jsem dostala a bylo naprosto SKVĚLÉ. Mezi prsty doslova tálo, nádherně hutné, výživné, přitom k pokožce jemné a vhodné i pro citlivou pleť. Používala jsem jak na tělo, suchá místa na těle, ale občas i na obličej a ruce. SKĚLÝ PRODUKT, určitě si pořídím znovu. 
  • Avokádová maska na vlasy z Action - MOC FAJN PRODUKT. Výživná, příjemná konzistence, cenově dostupná, určitě jukni, stále ji mají. ZA MĚ DOSTUPNÁ, VÝŽIVNÁ MASKA, která vlasy nezatíží a naopak jim dodá lesk. ZA MĚ ANO. 
  • Tak trochu zimní - vánoční sprchový gel = krém Dove, která stále v DMku mají, tam jsem jej loni na začátku roku kupovala. Výraznější kořeněná vůně, ostatně to byl důvod, proč jsem si sprcháč pořizovala. Krásně krémový, příjemný. Moc mě bavil. NEZKLAMAL MÉ OČEKÁVÁNÍ. 
  • Gym Beam - Vitamin D3, doplněk stravy, který si kupuji opakovaně, hlavně na doporučené mé paní obvodní lékařky a také M, který mě tak trochu k supplementům dovedl a zásoboval. 

  • Garnier - hřejivá pleťová maska, kterou jsem dostala od Hani a HROZNĚ MOC MĚ BAVILA. Její samohřejivá vlastnost byla SKĚLÁ. URČITĚ MOHU DOPORUČIT. 
  • Další doplněk stravy, tentokrát z prodejny Action, kde jsou velmi dostupné. Mix pro VLASY&PLEŤ&NEHTY mám již podruhé a přijde mi fajn. Stojí pár korun. Určitě na doplňky koukni, mají celkem slušnou nabídku. 
  • Holítko od Nieva - bylo trochu větší, než jsem zvyklá, ale bylo fajn. Dlouho mi vydrželo. 
  • No a co by to bylo za spotřebované produkty, kdyby zde chyběl nějaký vosk od Yankee Candle. Jsem v tomto ohledu hrozná konzerva, varianta praskajícího dřeva byla sladší, než jsem čekala, ale moc fajn produkt. 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Jak budeš trávit první jarní víkend?

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



4 komentáře:

  1. Ahoj Eri, já mám před sebou pracovní víkend resp. budeme navážet betony z půlky baráku na kontejner, už se nám to nevejde na dvůr, takže si mákneme. No už žhavím Voltaren :-D

    Já dodělala teď během března sérum s hyaluronkou, no příště už do této značky nepůjdu - Revolution. Avon šampony dobře znám, já mám ráda ty z řady Naturals, které nyní spadají pod Avon care, zrovna jsem si jeden na duben objednala.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi, panečku, tak to bude náročný víkend, min. jednu bublinkatou vanu to bude chtít a všemožné masky. ♥ Avon mi právě včera od Hani přišel. ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Eri, slušná spotřeba. Znám polštářky pod oči od Balea, ostatní ne. Ale vlasovou vodu už jsem si na základě tvého doporučení koupila. Teď pomalu dodělávám vlasové sérum Klorane a pak vyzkouším ji.
    Na víkend jsme původně plánovali odzimování chalupy, ale manželovi není dobře, tak to asi odložíme (mám ještě nějaký den loňské dovolené, tak asi pojedeme někdy v týdnu). Na neděli máme domluvenou seznamovací večeři s tatínkem synovy přítelkyně, tak doufám, že to už bude manželovi dobře, abychom to nemuseli rušit jako tu chalupu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stano, brzké uzdravení manželovi. A užij si pěkný víkend. 😉

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping&Gift Time

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešního článku, a moc zdravím z ostrova Murter, což je náš poslední dovolenkový den. Uteklo to jak...