čtvrtek 23. března 2023

#Recenze Action produkty 2

AHOJ, AHOJ, 
přeji krásný čtvrtek, a moc Tě vítám u dnešní recenze, která bude velmi krátká. Oba produkty jsem si pořídila v Actionu, spíš jen tak pro zajímavost, abych je vyzkoušela. Oba stály pár korun. 

Rollery a různé kameny na pleť jsou již nějakou tu dobu velmi populární. I mě trochu zaujaly, a když jsem byla v Action a viděla tento Jade Roller za cca 70,- Kč, tak jsem si řekla, že jej vyzkouším ráda. Po pravdě se mi za produkt, o kterém nejsem přesvědčena, že jej budu používat a zdali funguje dávat v řádu stovek. 
Jedná se tedy o váleček, který má menší a větší aplikátor. Je hezky provedený, plně funkční, není ani příliš těžký do ruky. Dá se jím zapracovat asi jakýkoli produkt na pleť, ovšem ta pravidelnost. Proto jsem si jej nechala přímo na nejviditelnějším místě u své skin kare. No a zapracovávám a masíruji si tak pleť po použití séra a nebo pleťového krému. 
Samotné provádění masáže, zapracovávání séra je příjemné, snadné a líbí se mi efekt, který je prakticky okamžitý, kdy pleť, alespoň ta moje se lehce začervená. Což vnímám tak, že se lépe prokrví. Min. produkt se mi do pleti rychleji vstřebává. Samotná masáž obličeje je moc fajn, docela se mi daří i na ni nezapomínat. 

Za těch pár korun, co jsem do válečku investovala jsem mile překvapená a SPOKOJENÁ. Proces je příjemný, snadný, časově nenáročný a výsledný efekt prokrvenější pleti se mi více než zamlouvá. 

Čili můj dobrý pocit je tento Jade Roller plně dostačující. Produkt lze z něj snadno otřít, když jej čistím. Provedení by asi mohlo být více detailnější a lepší, ovšem mým potřebám plně dostačuje. Min. pro ozvláštnění pravidelné skin care je toto super pomocník. 

Pokud máš Ty sama zkušenost s nějakým obdobným produktem, tak budu moc ráda za tipy a doporučení. 👍

Řasenka, Max & More, ano je skutečně maxi, tedy tím myslím kartáček, neboli kefku, jak říkají na Slovensku. 
Kartáček je to doslova obří = jambo, což není úplně ideální pro menší oči. Prostě je příliš velký a hůř se s ním manipuluje a dostane ke krajním řasám a spodním také. 
Ale začnu tím, že tato řasenka v černo černé barvě, to jí nemohu upřít vyšla na cca 40,- Kč, což je i snad pod drogérkovou cenu, co je v sortimentu. 
Balení je pěkné, plastové. 

Produktu je uvnitř opravdu hodně a i dost ho ulpívá na samotném jambo kartáčku, což mělo tendenci mé řasy ze začátku slepovat. Ovšem tuto vlastnost mají i jiné řasenky, co jsem se setkala, které stojí v řádů stovek. 

Není to řasenka, kterou bych se líčila denně, to ne, proto bych si ji nevybrala, ale vzala jsem si jí s tím úmyslem, že ji budu používat příležitostně, o víkendu, nebo si hodím do kosmetické taštičky. 

Řasy mi sice ze začátku slepovala, ovšem šly hřebínkem rozčesat, takže i to se dalo napravit, aby řasy vypadaly hezky, prodlouženě a zvýrazněně. Ani se neobtiskává, nedrolí a jde velmi snadno odlíčit. 
Trochu jsem si pomohla a nechala ji trochu pootevřenou, kdy jsem urychlila proces vysychání a to pomohlo. Nyní mi dělá řasy hezké, černé a zvýrazněné. Což je přesně to, co jsem od této řasenky za čtyřicet Korun chtěla a i očekávala, což mi také dala. 

Tedy za mne to není top řasenka, ale pro účely mnou zamýšlené, které jsem si ji pořídila je naprosto DOSTAČUJÍCÍ A MOC fajn. Je to další produkt dekorativní kosmetiky z prodejny Action, který není úplně napoužitelný/nepoužitelná, mimo mé využití a potřeby. 

Oba tyto produkty nebudou mé topky tohoto roku, ale také jejich koupi rozhodně nelituji. 
Závěrem asi tolik, že v prodejně Action si najde snad každý to své. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



10 komentářů:

  1. Pěkný článek, já mám roller z růženínu :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri, pěkné kousky. Já zrovna teď bojuju s podobnými aspekty u řasenky od Rimmel, která stála ve slevě třikrát tolik co tato. Jsem na řasenky citlivá a docela vybíravá, takže mě jen tak nějaká nenadchne no tady je to vyloženě s manipulací s velkým kartáčkem kříž. Roller vzhledem k mému akné není pro mě ač se mi líbí :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, myslím si, že jsem kdysi taky takovou Rimmeláckou měla, slepovala, ale nakonec se s ní dalo pracovat. ☺ Hezký den měj.

      Vymazat
  3. Já roller nemámm, ale v jednom lookfantastic boxu jsem měla Quašu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujímavé produkty, roller ešte nemám :-)
    Pááá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fajn, jen víc na očích ho mít, abych po něm sahala automaticky. ☺

      Vymazat
  5. Já řasenky s velkým kartáčky nemám v oblibě, špatně se mi s nimi pracuje. Roller se mi líbí, ale znám se, že bych ho nepoužívala, tak se na něj jen koukám. Ale cena byla super...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, řasenku použiji tak 5x do měsíce a na to, aby vyschla ji odpustím i ten větší kartáček. ☺ Máš naprosto pravdu, roller je fajn, jen já se musím přimět, jej používat častěji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....