pátek 28. dubna 2023

#Recenze - Cien štětce & řasenka Gabriella Salvete

 

AHOJ, AHOJ,
přeji hezký začátek nového týdne, a vítám u mé dvojité recenze. ☺

Začnu štětci značky Cien, tedy z Lidku, které jsem si pořídila na doporučení recenze Baru z jejího YTB kanálu Krásné s Baru. Štětce byly levné, vyšly na 99,- Kč. Jestli jsou pouze v e-shopu nevím, v prodejně jsem velmi dlouho nebyla. 

CIEN Sada kosmetických štětců,

8dílná (béžová), vč. koženkového, nebo spíš plastového pouzdra. Set vypadá celkově pěkně. 
Štětce jsou převážně na tvář, na pudrové produkty, dva štětečky na oči jsou spíš nepoužitelné. Ovšem kartáček na obočí či rozčesání např. slepené řasenky není vůbec špatné mít doma. 

Štětce jsou dost dlouhé, tak dlouho bych je ani mít nemusela, i vlastně chlup - štětiny jsou delší, než jsem u jiných mých štětců zvyklá, ale opakuji, ničemu to nevadí. 
Jsou příjemné, zatím nepelichají, čistila jsem je jednou (jako full praní myslím), průběžně je čistím o vlhčený ubrousek. Zatím drží dobře, neohýbají se a drží tvar 
Jsou celkově pěkné a jemné. Nejvíce používám těchto pět štětců. 
Zkoušela jsem jedním nanést i make-up, což jsem dlouhou dobu nedělala, ale finální zapracování stejně proběhlo houbičkou, jelikož mi to příliš nešlo. Což nemusí být vada štětce, ale mé zručnosti, jelikož jsem si odvykla a grif již nemám. 
Tento štětec jsem vyhodnotila, jako nejlepší na tvářenku a případně i rozjasňovat, když budete mít lehkou ruku. Příjemný, šikmo zastřižený štětec, tak akorát hustý, na pleti jemný. Není vůbec zlý. 
Tak, to je on, tímto štětcem jsem se pokoušela nanést make-up, ale dobře se hodí např. na bronzování nebo na různé opravy samotného líčení, když se mi někde zdá, že mám více produktu, to to jím poupravím, zapracuji. Kdyby štětec nebyl tak dlouhý, neměl tak dlouhé štětiny, byl by pevnější, hustější a make-up by s ním šel rozhodně lépe nanést. To je spíš takový můj postřeh. 
Tento štětec by se hodil na pudr, ale jelikož já pudr prakticky nepoužívám, tak jej používám na bronzer. Na to mi funguje dobře. 
Na to, že celá sada obsahující 8 štětců stojí stovku, vč. pouzdra tak samotné štětce, nejsou VŮBEC, VŮBEC MARNÉ. Naopak, jsou pro mě MILÝM PŘEKVAPENÍM. 
Tento plochý štětec je dobrý na třpytivé stíny, či na pigmenty, jinak je příliš humpolácký. Dost možná by se hodil i na zapracování korektoru. 
Tyto čtyři štětce využívám nyní denně, když to tak vezmu. Nevím, kam na ty ceny Lidl chodí, ale když přihlédnu k jemnosti štětin a celkovému zpracování, je až neuvěřitelné, že se produkt vůbec prodává. 
Za sebe mohu štětce - tuto sadu DOPORUČIT. 
Vlevo je ještě štětec na linky, kartáček a plochý štětec, kterým by se dala dobře nanášet pleťová maska, ale make-up bych asi už vůbec nesvedla, nanést plochým štětcem. Hold jsem zlenivěla a zpohodlněla. Houbička je hold velmi snadný nástroj. 
A jak ty nanášíš make-up, nebo pudrové produkty - stíny, tvářenku?? 
Tuto řasenku jsem si objednávala dost možná i před rokem, ale jelikož VODĚODOLNOU VERZI MASKARY nepoužívám celý rok, došlo na její otevření až nyní. 
Řasenky, nové kousky dekorativní kosmetiky uchovávám v ledničce, to je můj osvědčený recept na to, aby se jim nic nestalo a zachovaly si vlastnosti nového produktu. 
Gabriella Salvete je značka, kterou prakticky vůbec nekupuji a nevyhledávám, i když vím, že např její paletky očních stínů, či právě řasenky jsou chválené. 
Vlastně až já sama jsem byla tak trochu "překvapená", že mám doma řasenku této značky, prostě měla jsem ji doma a zapomněla na to. Myslela jsem si, že je to Maybelline. 🙈
Jedná se tedy o černou řasenku, s užším kartáčkem, který je klasický, není silikonový. Dobře se nanáší, je vhodný jak na horní řasy, tak i na spodní. 
Řasenka neopadává, neobtiskává se, je černo černá, hezky zahustí a i prodlouží. Celkem i snadno se dvoufázovým odličovačem odličuje. 
Nedráždí oči, hezky je zvýrazní, je stále v nabídce a stojí cca 135,- Kč. 
Balení je takové klasické, ničím výjimečné. Za mě je to MOC FAJN ŘASENKA, a jsem ráda, že jsem si ji pořídila. Čili i já se mohu přidat do skupiny pochvalných recenzí na řasenku značky Gabriella Salvete. 
A jaké produkty této značka máš ráda ty?

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až sem, na závěr. A nyní už Ti jen popřeji pohodový den. 

papa ☺♥

4 komentáře:

  1. Štětce nepoužívám (protože nepoužívám ani pudr, ani tvářenku nebo bronzer). Řasenka se mi na pohled líbí - má typ kartáčku, který mi obvykle vyhovuje. A cena mi přijde dost dobrá...
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáno, GS je zrovna kosmetika, kterou vůbec prozkoušenou nemám, ale typ kartáčku je super, jen už mi začala trochu opadávat, jelikož jí používám delší dobu. Krásný večer přeji. ☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, já mám doma, co se štětcl týče jednu starou sadu Sephora, ale ta už má ty štětiny jetý tak nejsou zdaleka tak jemný a jako novější dvě sady Real Techniques a ty si nemůžu vynachválit. Ještě bych potřebovala nějaký štětec na tvářenku. Co se týče Gabriely Salvete, letos mě mile překvapily právě jejich řasenky a zkoušela jsem myslím dvě nebo tři dokonce. Italian Dream, pak Panoramico a vážně dobré.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, Panoramico je chválená. Krásný víkend přeji. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping&Gift Time

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešního článku, a moc zdravím z ostrova Murter, což je náš poslední dovolenkový den. Uteklo to jak...