sobota 29. dubna 2023

#ShoppingTime No. 20


AHOJ, AHOJ,
přeji krásnou středu, a moc Tě vítám u dalších nákupech. 
Začnu trochu netradičně a to dárkem pro mamku (dodatečně k svátku a ke dni matek). 

SisTeRsDesign je e-shop, skvělý tým, který tvoří tyto překrásné, v mém případě půlvěnce, nebo věnce. Jako dekoraci, jako dárek, prostě překrásná a velmi decentní floristika. 
Měla jsem možnost pořídit si zánovní myčku, tak nyní řeším její připojení a i umístění, jelikož tady na Střížkově je linka na míru a úplně se sem běžná, volně stojící nevměstná. Ale naštěstí mám nejšikovnějšího kolegu a kamaráda z IG, který si s tím hravě poradili. Za což neskutečně, děkuji, děkuji. 
Vrchní pajda hlásí, že odmítá tahat pořád dokola nákupy v ruce, tak jsem hold objednala Rohlik. 
Byly to nakonec hned dva větná nákupy. Doručení ještě ten den mi velmi vyhovovalo. Brala jsem karton mléka, minerálky, 10kg kočkolitu, nějaké sladkosti, i uzeniny jsem vzala, ale slanina mi nechutnala.
Co je také super, ale stovku za sirup Zon mi přijde darda, že jsem ji tady v Praze sehnala, když jsem dlouho v Třebíči nebyla. 
Nějaké nakládané okurky, pečivo, které bylo skvělé, zvláště pak jejich obyčejné - bílé rohlíky mi velmi chutnaly. 
Na Košiku mají i sekci "zachraň jídlo", kdy je snížená expirace, a tento Demi-glace byl za 50,- Kč. Hned jsem ho dala do mrazáku a vyndám jej, až budu dělat nějaké maso. K tomu se bude nejvíce hodit. 
2 kg jablíček jsem ochutnala, byly dobré, ale docela malinkaté, což pro mě, kdy si jablka musím kvůli alergii loupat, není nic praktického. 
V akci jsem vzala pomerančovou marmeládu Sevilského typu a máslové sušenky, oboje Mark & Spencer. 
Dál jsem chodila na fyziotrapii a dostala jsem i knížku, mého kamaráda, kterou napsal s dr. Švejcarem. Abych si doma cvičila, zatím tedy necvičím přímo z ní, protahuji se denně ráno, dva cviky na prodýchávání, večer mi to bohužel příliš nevychází. 
Od M. jsem dostala, nebo si tak trochu objednala odličovací tampónky Cien, které jsem již měla a jsou naprosto skvělé. 
Tak a to byly mé poslední nákupy. Největší položka byla za nákupy na Rohlíku a fyzioterapii, ale rozhodně jsou to dobře vynaložené peníze. 

A jak jsi na tom Ty s objednáváním potravin z e-shopu? Využíváš? Případně kde nejraději? Budu moc ráda za Tvé tipy a doporučení. 


PS. díky fyzio jsem začala pomalu,ale jistě alespoň chodit a dnes ráno pěšky do práce, to je taková krása. ♥ 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉







4 komentáře:

  1. Eri, to je fajn, že fyzio zabírá. Můj poslední nákup byly šaty na synovu svatbu a do domácnosti pak konferenční stolek. Ten náš předchozí nebyl dobrý nákup - ukázal se moc velký a nevyhovovaly nám ostré hrany (tenhle je zaoblený).
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude svatba, to je krásné ♥♥. Krásný víkend přeji. ☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, ten věnec vypadá skvěle. Já když online tak jedině Rohlík, sem nevozí teda ani ten Rohlík, takže i pro něj musím do nejbližšího výdejního místa. Poslední dobou, ale nakupuju spíš osobně v Kauflandu, protože je to levnější a hlavně je to v širokém okolí jediný obchod co má samoobslužné pokladny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi vidíš, já mám sice po cestě Kaufland, ale jak nejsem zvyklá tam chodit, asi bych ani nevěděla, co vzít a co ne. Nyní se fakt snažím co se tahání těžkých nákupů šetřit. ☺♥ Měj prima víkend.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...