pondělí 24. dubna 2023

#Recenze - Origins

 

AHOJ, AHOJ, 
přeji hezké pondělí ☺, a moc Tě vítám u dnešní recenze. Značku Origins znám převážně přes pleťové masky, kdy jsem jich vyzkoušela několik. Nyní používám rovnou dvě, ale na tu noční, hydratační jsem již recenzi psala. Další - černou variantu jsem darovala k Vánocům mé milé kolegyni Marušce. 

Masky jsou v provedení 30ml, což je menší balení, ale kupovala jsem je v setu, ve FashionParku Štěrboholy, kde mají různé outletové kousky nejen oblečení, ale právě i kosmetiky. To je asi nejvíc fajn obchod tohoto jinak blbě dostupného areálu. 
Tato maska je jílová, čistící, lehce stahuje póry, krásně projasní a pročistí pokožku. Obsahuje drobné, opravdu drobné exfoliační částečky, které jsou na pleti moc příjemné. 

Má krémovou konzistenci, dobře se nanáší, používám k tomu štětec, zasychá docela pomalu, stačí jí nanést malé množství. Nevysušuje, lehce stáhne pleť, ale i póry, což je žádoucí. 

Smývám ji pomocí houbičky, a na to, že je to jílová maska, tak ji setřete skutečně pár tahy. Velmi, velmi oceňuji. 

Oficiální popis masky:
Pleťová maska s růžovým jílem 2 v 1 Original Skin™ (Retexturizing Mask With Rose Clay)

Pleťová maska díky složení s růžovým jílem, kanadskou vrbou a jojobou dokáže perfektně vyčistit a detoxikovat vaši pleť. Rychle a účinně hloubkově čistí pokožku od toxinů, osvěžuje, zvlhčuje a regeneruje ji. Póry čistí až do hloubky. Výsledkem je hladší, jemnější a jasnější pleť.


Aktivní látky: růžový jíl,
kanadská vrba,
jojoba.

Vlastnosti: maska s růžovým jílem,
čistí póry do hloubky - určitě ano 
stahuje póry - rozhodně ano 
účinně pleť čistí,
hydratuje ji - nevysušuje 
zlepšuje stav pleti,
dodává pleti svěžest,
regeneruje ji,
zanechá ji rozzářenou - určitě ano, tento efekt pozoruji 
pro všechny typy pleti  - ano není vůbec dráždivá 

Maska má jemnou, příjemnou vůni, nijak vlezlou. Jak jsem zmínila, je vhodná pro všechny typy pleti, i pro citlivou a suchou. Mé suché pleti vyhovuje moc. Používám ji nyní na střídačku s hydratační - noční verzí. Masku si dávám tak 2x až 3x do týdne. 
Nelekat, to je realita, hůř se tvářit asi neumím. 🤣
Jak často a jaké masky aplikuješ na svou pleť Ty?  Vím, že jisto jistě plátýnkové, ale ty pro mě nejsou, nesedí mi a i přes svou popularitu a boom, který si drží několik let, mě neoslovily. 
Maska se dá sehnat na různých e-shopech  a určitě je dobré využít nějakou akci. Jedna z nejlepších čistících jílových masek, která NEVYSUŠUJE a naopak projasňuje pleť. Značku Origins mám ráda. 

Já moc děkuji za to, že jsi tuto recenzi dočetla až sem a popřeji Ti pohodový den. 

papa ♥♥

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



12 komentářů:

  1. Značku Origins mám moc ráda. Jejich Energy - Boosting tihted používám právě teď a musím říct, že je naprosto dokonalý.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri , od Origins jsem nikdy nic neměla, no maska vypadá dobře. Já si dávám masku 1-2x týdně přičmež střídám plátýnkové na hydrataci a jílovou čistící od Avonu.

    OdpovědětVymazat
  3. Značku nepoznám, ale maska vyzerá fajn a má aj peknú farbu :-)
    Páá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, masky této značky jsou vážně super. ☺♥

      Vymazat
  4. Eri, já od Orings asi taky nikdy nic neměla - aspoň si nevzpomínám. Masky používám asi nejvíc plátýnkové, ale sáhnu i po těch nanášecích (i když mám raději hydratační než jílové) a občas i po slupovací.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký den, milá Stáňo, nyní mám otevřené dvě tyto masky, ještě zelenou - noční, tak je super pečující. Plátýnkové já prostě nějak neumím nosit. Měj prima den. ☺♥

      Vymazat
  5. I like the masks of Origins. They work really good.Thanks for sharing.
    I invite you to visit my last post. Have a good week!

    OdpovědětVymazat
  6. Díky za recenzi, výrobek neznám. Já ujíždím každou neděli na korejských plátýnkových a nemohu si je vynachválit. Eri, přeji krásné jarní dny. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, jako většina - plátýnkové masky v top oblibě a korejská kosmetika zase udává trendy. ☺♥ Krásný večír přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...