neděle 23. dubna 2023

#Recenze- TOP rtěnka 2023

AHOJ,AHOJ,
přeji krásnou středu, a moc tě vítám u speciální recenze. Proč speciální, protože již nyní vím, že tato rtěnka od AVONU se stala OBJEVEM A NEJVĚTŠÍ TOPKOU tohoto roku, co se produktů na rty týká. 
Hydratační, přitom matující rtěnka je novinkou, kterou nyní na jaře Avon uvedl. Mají spousty krásných odstínů, já si mohla vybrat od milé Hani a neodolala jsem odstínům HYDRA RUBY & HYDRA ROSY, a právě o tomto odstínu to dneska bude. 
Hned jakmile jsem balíček od Hani obdržela, vybalila jsem samou netrpělivostí vše, což není u mě takovou samozřejmostí. Ještě, že jsem stihla vyfotit vše, abych semka právě fotky mohla použít. Hnedka jsem rtěnky oswatchovala, vyzkoušela, očichala. Věděla jsem, že jsou rtěnky kladně hodnoceny, líbil se mi právě i matný finiš s hydratační texturou, ale že RTĚNKA bude TAK SKVĚLÁ, jsem si nepřipouštěla. 
Do kosmetické taštičky jsem si dala víc nude odstín, který se bude hodit na běžné, denní nošení. Je to skutečně krásný nude odstín, s lehkým nádechem do studena. Myslím tím tedy HYDRA ROSY. Rtěnka je neskutečně příjemná a na rtech. Lehce zalézá do vrásek, ale vůbec nevysušuje. 
Tak toto se Avonu vážně moc povedlo. 👏 Při nanášení se mi s ní pracuje velmi dobře, dokonce tak, že se zvládnu nalíčit i bez zrcátka. Překrásná nude barvička, ale moje rty, ale lepší. ♥
Skutečně se jedná o kombinaci matného finiše s krémovou konzistencí. Při nanášení se přesně tak rtěnka chová. 
Jakmile ji naneste, zamkne se na celkem dlouhou dobu a vydrží na rtech určitě celé dopoledne vč. malého jídla. Hydratační složku právě zajišťuje střed, který je světlý a obsahuje kyselinu hyaluronovou. 
Ano, rty jsou plné, krásné a snad lepší rtěnku od Avonu jsem nevyzkoušela. Jsem po právu nadšená. SKVĚLÁ VÝDRŽ, PŘEKRÁSNÉ BARVY, VYSOKÁ PIGMENTACE, rtěnka které nevysušuje i přes svůj KRÁSNÝ MATNÝ FINIŠ. No prostě samé pozitiva na této rtěnce shledávám. Nemám a ani nemohu ji naprosto nic vytknout. 
Možná jen bych si dokázala představit trochu "luxusnější" balení,  kterého by byla rozhodně hodná, ale to by zase cena nebyla 159,- Kč. Prostě TOP PRODUKT NA RTY, LETOŠNÍHO ROKU. 💄💄💄💄
A jaké rtěnky či lesky máš oblíbené ty, letošní jaro?? 
Co říkáš na tuto řadu nových rtěnek? 


Měj pohodový den, mě čeká dlouhý, pracovní, porada, schůzky..., až do večera, ale zase včera jsem byla na kosmetice a užila si den sama pro sebe a večer s M. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


4 komentáře:

  1. Myslím, že už jsem někde psala, že se mi ty rtěnky líbí, zvlášť ta tmavší. Ale i ta světlejší je moc pěkná. Jen se přiznám, že bych ten odstín neoznačila jako "nude"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stano, mě tak připadá, velmi přirozený odstín. Rtěnka se skvěle nosí. 👍

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, já už léta letoucí zbožňuju rtěnky od Essence. Jsou cenově dostupné a mají nádherné odstíny a snadno se reaplikují.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...