čtvrtek 25. května 2023

#ShoppingTime No. 16

AHOJ, AHOJ,
přeji krásné úterý 👌, a moc Tě vítám u dnešních nákupů, které jako již klasicky začínám v pátek. 

Jelikož se mi velice osvědčil make-up Giorgio Armani, všichni mi jej chválili, tak jsem si jej objednala ve velkém - plném balení 30ml, opět ze zahraničí, což mě vyšlo pomalu o 60% levněji. Nakonec jsem jej dostala jako takové malé "bolestné", za nepořízení u lékaře. 
Brala jsem stejný odstín č. 2, jelikož se mi osvědčil a když by byl i na léto příliš světlý, tak mám tmavší Bourjois, kterým jej mohu dotónovat. 
Jednu voděodolnou řasenku jsem i přihodila a pak Great Lash od Maybelline, která je ikonická, na trhu celou řadu let, ale já ji nikdy neměla. 
Kupovala jsem na e-shopu ParfumsDreams.com , což ale není žádná spolupráce, prostě se mi vyplatilo objednat znovu. 
k objednávce jsem dostala i dva vzorečky 
Z Vinted na mě vyskočily nějaké "neodolatelné" nabídky, které jsem si skutečně vzala. dvě trika a mikina Calvin Klein, ve velikosti S za celkovou cenu 700,- Kč. Ve velmi dobrém stavu, skvělá komunikace s prodejkyní, opět velká spokojenost s nákupem na Vinted. 
Růžové triko, černé triko, černá trochu crop mikčas. Vše určitě originál. 
Lehce nošené, to ano, ale nad mé očekávání. 

Všechno mi sedí dobře, určitě se v těchto basic kouskách cítím pohodlně. 
Tento větší nákup, objednávka ze ZooHitu, kterou jsme s L. udělali pro Izi vážila celkem 23Kg. Taky kvůli tomu L. v den doručování přijel, aby balík od PPL převzal. S tou nohou bych jej tahala docela komplikovaně. 
Jako doplněk jsem vzala novou double mističku, podložku a lopatičku na písek. 
Hlavně jsme tedy objednávali kapsičky Gourmet Perle, vždy větší - ekonomičtější balení. 
Obří balení - krabice o 100ks kapsiček Gourmet s mixem příchutí (obdobné kapsičky, jen jsem krabici nefotila)
Ale hlavní důvod nákupu byly nové granulky a to Royal Canin Aroma Exigent jsme na doporučení M. vybrali. Využili jsme slevy 10% na granulky a celkově jsme dohromady platili něco málo přes 2 500,- Kč. 
Nyní snad naše princezna bude mít zásobu všeho. 😻


V Penny jsem si vzala jedno menší balení bílých grilovacích klobásek a v akci sýr Grana Padano, který jsem již měla a byl vážně velmi dobrý. 
Dál jsem si tam vzala rýži Basmati a konzervu fazolí s kukuřicí, což přímo volá po Chilli con carne. 
V akci jsem si všimla, že mají za 15,- Kč balení rajčatové passaty z řady My Bio, neznám, nekupuji příliš, ale ta cena si mě získala, proto jsem vzala rovnou dvě balení. 

No a když jsem šla do Penny pro běžný nákup, všimla jsem si prostěradla v této šedé - pěkné barvě. 
Vzala jsem jej v rozměru 180 X 200 cm a s Penny věrnostní kartou mě vyšlo na krásných 140,- Kč. Již jsem jej vyprala a na dotek je příjemné a i složení není nikterak zlé. : )

Tak, to byly mé poslední nákupy, které obsahují doslova mix všeho, nejen pro mě. 

Moc děkuji za Tvou pozornost a zajímá mě, co jsi si za poslední dobu pořídila pěkného Ty? Nebo jak jsi na tom s jarními&letními make-upy?

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉




6 komentářů:

  1. Eri, kousky CK vypadají dobře. Izzinku jste tedy zásobili dobře :). Díky za tip na sýr Grana Padano z Penny, kupovala jsem tento typ sýra vždy v Lidlu a hodí se info, že v Penny ho mají taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, co s těmi komentáři celkově je. Mě padají v jednom kuse do spamu, moje odpovědi se nepropíší. Ach jo. JJ Izi se má, jako v bavlnce. ☺♥ snažíme se.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, pěkné kousky z toho Vinted :-) Já na Zoohit nakupuju poměrně pravidelně ač zrovna tenhle měsíc jsem se na to vyprdla a koupila jsem nějaké kapsičky v dmku od jejich privátní značky + krabici Felixe. Možná se však na příští měsíc spojím s babičkou, kdy ona potřebuje granule pro svoje nové štěňátko. Já teď v květnu doplňovala zase nějaké základní kousky - džíny, legíny a kalhotky především.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, pořád je stále něco co kupovat. No Izouš je zásoben na dlouhou dobu. ♥

      Vymazat
  3. Řasenku používám x let od miss sporty tenkou žlutou, ta mi dělá nádherné řasy a teď sháním barevnou modrou, nemohu sehnat :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj souhlas, žlutá je super, taky ji nyní mám, ovšem v práci. Hezkou neděli přeji. ☻

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...