pondělí 22. května 2023

#Recenze - Natasha Denona MINI GOLD PALETTE

 

AHOJ, AHOJ,
přeji HEZKÝ ČTVTEK, a dnes se dostávám k uveřejnění sepsání recenze,  této KRÁSKY - MINI PALETKY NATASHA DENONA - GOLD PALETTE. Pořídila jsem ji loni v létě, na doporučení Hani, ale věděla jsem, že se spíš bude hodit na zimní období, pro své "tmavší složení". No jak vidno, sáhla jsem po ni až v dubnu. 

Nechápu, že jsem na ni tak trochu pozapomněla. Ale je to tím, že poslední dobou se líčím jen do práce, nikam i díky noze jsem nechodila a především, nebyla nálada a energie. Byla a stále trochu ještě jsem hrozně moc unavená a bez chuti do čehokoli. Víkend mi pomalu nestačí se tak trochu vzpamatovat. 

Ovšem jak já se mýlila, tato paletka se dá krásně používat i pro denní líčení, k jakémukoli OOTD. Stíny jsou fantasticky pigmentované, máslové. Paletka je skvěle kompaktní, neobsahuje nepotřebné a mnohdy i těžké zrcátko, žádný aplikátor, je použito minimum přebytečného materiálu. 

Plast je přitom pevný a celkové zpracování velmi kvalitní. 
Paletka obsahuje celkem pět stínů, dva matné, dva se schimmerem a jeden se třpytkami - slisovaný pigment, bych popsala zlatou - prostřední barvičku. 
Matné stíny se krásně hodí do přechodu, nebo jako podklad na celé pohyblivé víčko. Tmavší na ztmavení, nebo jako já je občas používám, vytvoření nedbalé linky na horním / dolním víčku. 
Matné stíny trošičku práší, ale to jim naprosto pro svou kvalitu a žádnou parfemaci, což velmi kvituji naprosto odpouštím. Pro nanášení zlatého pigmentu doporučuji použít nějaký plochý - syntetický štětec, nebo jako já, prst. Nejlépe se nanáší prstem. Pokud máš mastnější víčka, tak podkladovou bází neuděláš krok vedle. 
Jak vidíš, stíny jsou krásně pigmentované, do každého jsem trochu namočila prst, a udělala swatch. Parádní, s kvalitou a výdrží stínů jsem velmi spokojená. Ještě se zastavím o oční báze, kterou bych si mohla pořídit i pro vyhlazení očního víčka, kde jsou drobné vrásečky. 
Levá fotka, kde jsou stíny méně výrazné je po dopoledním působení na mé paži, kdy jsem klasicky uklízela, vařila. Vidíš, jak skvělou výdrž při této zátěži bez použití báze mají. 
Stíny Natasha Denona mám velmi ráda, jak pro svou kvalitu, tak protože se mi líbí jejich super praktické a i výhodné mini paletky, kterých mám několik. 
Za mě jsou to asi nejlepší paletky, které vlastním. Stíny jsou krásně krémové, skvěle drží, jsou vysoce pigmentované a velmi praktické, pro své složení a velikost. Skvělé na cestování, na uskladnění, jelikož nezaberou příliš mnoho prostoru. 


Jen doplním, že
paletku jsem si pořídila, co jsem dohledala 20/7/2022 na Sephoře a vyšla na 650,- Kč . Je samozřejmě stále v nabídce. 

A budu moc ráda za tvé oblíbené stíny, na které nedáš dopustit. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



3 komentáře:

  1. Eri, paletka vypadá moc pěkně. Já si oči moc líčit neumím a většinou používám šedé stíny ve všech odstínech, i když teď mám paletku, kde je i modrá, růžová a růžovofialová, což je na mne celkem "odvaz" :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, náhodou, tvé složení barev je velmi pěkné a šik. ☺♥ Krásný pátek a i víkend.

      Vymazat
  2. Eriko, paletka vypadá moc pěkně. Mně líčení očí nijak extra nejde a navíc jsem dost konzervativní, takže používám hlavně odstíny šedé. I když teď mám paletku, kde je i modrá, růžová a růžovofialová (což na je mne "odvaz" :D)

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...