pondělí 10. dubna 2023

#Vlasová péče - jaro 2023 (Cien & Action)

 

AHOJ, AHOJ,
přeji krásný dnešní den a moc Tě vítám u dnešního příspěvku, který sepisuji o víkendu, jindy na to nějak nemám vůbec prostor. Vysoké pracovní vytížení a málo prostoru pro blog, nebo změna priorit, nevím. Přijde mi, že poslední dobou se tempo zbláznilo a já příliš nestíhám. Ale nestěžuji si. Mám svou práci ráda a radost mi dělá i to jarní počasí, delší dny. 
Cien - produkty na vlasy z Lidlu mám ráda, jak šampony, tak zvláště vlasové MASKY. Měla jsem snad již všechny, ovšem tato mi přijde něčím jiná. Je trochu řidší konzistence, ale není tekutá. Dobře se nanáší, ale hůř - myšleno s porovnáním s jinými - hutnějšími maskami Cien ulpívá na vlasech. 
Je to maska pro výživu s arganovým olejem, bez přidaných silikonů. Má oranžovou barvu, ovšem balení neobsahuje ochrannou fólii, to je velké mínus, že produkt není zabezpečen, ale není to záležitost jen produktů v Lidlu, bohužel i DMko v tomto pokulhává. 
Maska vlasy nevím, jestli přímo vyživí, ale rozhodně jsou dobře rozčesat, což je to, proč si také tyto produkty pořizuji. Dodá jim lesk, skutečně jsou vlasy lesklejší. Balení obsahuje 300 ml a stojí cca 45-55,- Kč. Za mě je to MOC FAJN MASKA NA VLASY, ale znám od Cien lepší, tato mi přijde "nejslabší". 
A jak jsi na tom ty s kosmetikou Cien?? Máš ji ráda, máš nějaké své oblíbence?? Budu moc ráda za Tvůj tip. 
Action je obchod, kde ráda nakupuji, sladkosti, ale nejen ty, také všemožnou kosmetiku. Právě tento KOKOSOVÝ ŠAMPON jsem nedávno vytáhla ze svých zásob. Kokosovou vůni v kosmetice mám moc ráda a ani tady mě nezklamala. Má velké balení 500ml a praktické uzavírání. 
Je bílé - nebo spíš perleťové barvy, středně řidší konzistence, víc tedy tekuté, ale pro šampon naprosto dostačují. 
Nanáší se úplně v pořádku, nikam nestéká, hezky pění, neštípe na pokožce a nevysušuje vlasy. Líbí se mi jeho vysoká míra pěnivosti a moc milá parfemace. 
Vlasy umyje, nezatíží, nedráždí vlasovou pokožku, příjemně voní a je velmi cenově dostupný. ZA MNE MOC FAJN PRODUKT, který bych si určitě pořídila znovu. Znovu, tedy až se zase do prodejny Action dostanu. 
Měla jsem to v plánu, tento prodloužený víkend, ale změna plánu, bolí mě tak noha, že dokonce pajdám, čili jsem nikam nejela a i jsem vrátila již koupený lístek na bus. 
Toto jsou mí současní vlasoví pomocníci, co v Praze používám. Vlasy si myji ob-den. Mycí proces jsem nezměnila, 2x to vezmu šampónem a poté nanesu trochu masky a nechávám působit. Toť má pravidelná vlasová rutina, nic extra, nic zvláštního. 
Nejsou to produkty, které bych popsala slovy WAU, LEPŠÍ JSEM NEMĚLA, to ne, ale jsou prima, naprosto dostačující. Dělají, co mají, na nic si nehrají a jsou dostupné. Vyhovuje mi i jejich větší balení. 
Pokud máš prodejnu Action ve svém okruhu, tak budu ráda za Tvé doporučení, na své oblíbence, které si kupuješ. 🙏

Tímto bych uzavřela dnešní příspěvek s poděkování a přáním hezkého dne. 

Měj pohodičku, papa ♥

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


2 komentáře:

  1. Masku na vlasy od Cienu jsem ještě neměla, ale občas nějakou lidlovskou kosmetiku koupím, nejčastěji asi krémy (jak na ruce, tak na obličej)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, mě jejich masky vyhovují asi nejvíc ze sortimentu. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...