pondělí 10. dubna 2023

#Astratex

AHOJ, AHOJ,
přeji krásné Velikonoční pondělí 🍀🐣, a moc tě vítám u mého dnešního, tak trochu i narozeninového článku. Ano, tyto produkty jsem si vlastně mohla vybrat k mým narozeninám. Vybírala jsem z e-shopu, který jistě většina zná. Astratex, kde najdete přes termo prádlo, domácí textil, pyžama, košilky, legíny, ale hlavně spodní prádlo vč. župánků a nočních košilek, na které jsem si říkala, že se zaměřím příště, až bude trochu tepleji. Vybavit se na léto. 
No neuvěříte, čím jsem si udělala největší radost. Povlečením, je vidět, že stárnu, ale tak nějak mi došlo, že jsem si ložní povlečení od rozvodu nepořídila, dost možná tomu bude i déle. 

Vybírala jsem skutečně z velké nabídky, ale nejvíce mě zaujal takový letní, svěží motiv listů. Právě ta jednoduchost s nádechem lehkosti a svěžesti mě přiměla k tomu, že jsem toto Harmony objednala. Má skvělou úpravu, kdy se nemusí prakticky vůbec žehlit, stačí dobře pověsit a je téměř bez známek zmačkání. 
Další velkou výhodou, alespoň tedy pro mě je praktické zapínání a to plastový zip. Má jednoduchý pojezd, který se do povlaku sková a nikam nevykukuje a netlačí. Skvělá vychytávka. 
Rozměr povlaku na polštář je 70x90cm a peřina 140x200cm, čili naprosto klasický rozměr pro jedno-lůžko. Ale mají i prodlouženou délku, tu nyní např. kupuje máma tátovi, zatímco sobě, klasickou. Můj otec měří 195cm, což jsem po něm rozhodně nepodědila, bohužel, nebo bohu dík, nevím. Ale dle posledního trochu jízlivého vyjádření mojí mámy, že jsem celá táta, bychom si prý mohli podat ve všem ruce..., a táta na to hned hrdě, kdy se při tom až naprsil, že jsem celá Uchytilka. ♥
Povlečení je vyrobeno v Pákistánu, což mě trochu překvapilo, ale vůbec ne v negativním slova smyslu, jelikož nevím proč, se mi hned vybavil Bourec morušový, tedy přírodní hedvábí, ale na obalu píší, že povlečení je 100% polyester, čemuž se mi nějak nechce vůbec věřit, jelikož na omak, ale i při užívání se materiál jeví velmi, ale velmi příjemný, prodyšný, jemný, přitom pevný. 
Spinká se mi v povlečení velmi dobře. A již nyní vím, že na zimu pořídím nějaké teplejší, třeba flanelové a ve výraznějších barvičkách. 
A co ještě musím velmi pochválit je způsob a doba dodání, jeden den jsem objednala a druhý den našla krásně a pečlivě zabalené v Alza boxu. Velká paráda. 
Kamarádka mi upozornila, že si pravidelně bere sety podprsenek a spodních košilek, v basic stylu, hlavně pro skvělé zpracování. 
Inu, koukla jsem po podprsenkách, ne že bych jich měla málo, ale prádlo mám ráda, zvláště pak krajky, ale kdo by je neměl. No nakonec to vyhrála klasika, tedy černá&bílá. Košíček mám A a obvod 80cm 
Na to, že jsem si předem žádné prádlo nezkoušela, neměřila se, ovšem znám své tělo a své míry +-, tak jsem velikost i obvod odhadla naprosto parádně. Dokonce jsem ani ramínka nemusela nijak extra dramaticky posouvat, což se většinou stává. 

Mám set dvou podprsenek s lehkým vyztužením. Jednu sněhobílou - hladkou a černá je taktéž vyztužená a je z krajky. 

Podprsenky mi sednou, nikde netlačí, prsa mi dobře obepne, spíš bych tedy potřebovala víc vyplnit, ale již jsme si na svá malá prsa za ty léta zvykla a myšlenka, umělých, nechat si zvětšit poprsí mě opustila. 

Nosí se tak snadno, jako sportovní podprsenky, které jsem si velmi oblíbila, pohodlí a funkčnost v jednom, přitom se stále cítit žensky, smyslně a sebejistě. Rozhodně krajkové sety prádla mám již na svém seznamu. 

Na a jelikož již nyní začínám nosit nízké botky, tak silonové ponožky jsou naprostou nezbytností a jejich spotřeba za léto je obrovská, tak jsem si řekla, že zkusím zainvestovat, aby ztrátovost nebyla tak vysoká. 
Balení po 5ti kusech, je takové klasické, obyčejnější, ale mají skvělý dobře padnoucí lem, který nechá nohu krásně volnou, neobepíná, nezařezává se. Což je základ silonových, nebo vlastně všech ponožek. 

Černá varianta je trochu lepší, jsou s označením 5 den, já se v tom tedy příliš nevyznám, ale je na nich cítit, že jsou silnější, pružnější a o dost hebčí na dotek. 

Celá objednávka mě vyšla na krásných 1700,- Kč, za což milé Veronice z PR oddělení děkuji. S produkty JSEM MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ. Všechny již plně využívám a nosím. 


K nákupu jsem ještě dostala slevové poukázky na další sortiment, který mě též láká, ale co velmi oceňuji a jen to dokazuje serióznost e-shopu je kartička na výměnu či vrácení zboží ZDARMA s QR kodem. 

Tak tímto jsem si udělala tak trochu sama, sobě radost. 
A čím jsi si naposledy udělala radost, aby ses cítila lépe, třeba více podtrhla svou ženskou, něžnou či sportovní duši?

Moc děkuji za to, kolik času jsi věnovala tomuto příspěvku a popřeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E.

11 komentářů:

  1. To povlečení je krásné :) Já si v poslední době udělala radost akrylovými nehty a příjemnou koupelí

    OdpovědětVymazat
  2. Eri, vzor povlečení se mi moc líbí, ale já sahám vždycky po bavlně - mám ji na omak nejraději. Nevadí mi ani to, že ji po vyprání musím trochu přežehlit. Podprsenky v poslední době kupuju v Triole - mám ráda úplně hladké prádlo bez krajek a ozdob a vím, že tam vždycky najdu. Navíc mají firemní prodejnu kousek od nás s velmi příjemnou obsluhou a možností si vybrané vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, taky jsem trochu povlečení přežehlila, nyní v něm spím a je na dotyk, extra příjemný, úplný samet a spí se v něm velmi dobře. Je produšné a celkově jsem velmi spokojená, se vším. E-shop mohu doporučit. ☺♥

      Vymazat
  3. Vybrala si si krásne návliečky a spodné prádlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, s obojím jsem vážně moc spokojená. Prádlo je jednoduché, ale velmi dobře sedí. Krásný večer přeji. ☺♥

      Vymazat
  4. Eri, opět povedený výběr i nákup. Doufám, že sis užila poklidné Velikonoce. My frnkli pryč))))Přeji krásné jarní dny. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, vlastně ano, na to omezení (pohybové) a že padly plány ano. A neuvěříš, normálně plánuje a uvažuji, nad letní dovolenou. ☺♥ Měj krásný den. pa

      Vymazat
  5. To povlečení, ale i vše ostatní, je moc pěkné :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, děkuji moc. POvlečení se asi nejvíc zamlouvá kočičce. ☺♥

      Vymazat
  6. Ahoj Eri, já jsem během velikonočního volna nad postel přidala lapač snů a od té doby se mi zatím nic špatného nezdálo :-D Dorina podprsenky jsem jeden čas měla moc ráda, pak mi začalo vadit boční vyztužení, ale v poměru cena:výkon jsou moc fajn. Povlečení nejoblíbenější mám takové šedo-růžové květované od maminky značky Matějovský. Zrovna ho mám povlečené, krom toho báječnýho materiálu krásně dokresluje první jarní dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi a krásný víkend přeji. Užijte si sraz ♥. Zrovna jsem v Penny ulovila jedno velké prostěradlo, za super cenu, tak jsem na to zvědavá...

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...