neděle 7. května 2023

#Recenze Action produktů lI.

AHOJ,AHOJ,
přeji hezké nedělní odpoledne. Zároveň Tě vítám u dnešního článku. II. část recenze Action produktů, do které jsem vybrala produkt ze skin care a body care. 
Začnu hned tímto Muscle & joint Gelem, který mám delší dobu. Nepoužívám ho zas až tak často, spíš jen po běhání. Ale, zjistila jsem, že JE VÁŽNĚ MOC FAJN. Tedy mým potřebám plně vyhovuje v tom, že cítím po nanesení jakou si úlevu, chladivý efekt a tak příjemně - lékárensky voní, ale nesmrdí. 
Léčivá Arnika dělá hlavní složku, potom obsahuje eukalyptus, ale nepálí. Krém, je to krém, nikoli gel. Krém se snadno a dobře rozetře, za chvilku začne působit a svalům, možná i třeba oblastem okolo kloubů uleví. Namoženým svalům, nikoli bolavým či nějak poškozeným. Na mé utržené úpony, které se stále regenerují tím nemažu. Krém je příjemný a vyhovuje mi, jak lehký je, přitom účinný. 
Spirosan sportovní krém pro úlevu svalů a napětí mě MOC MILE PŘEKVAPIL. Toto je jen tuba, která byla v papírové krabičce. Balení obsahuje 100ml produktu a stojí 58,- Kč. 
Tento krém vybíral na jaře M. a musím říct, že se trefil. Takový skvělý produkt jsem v drogérii u nás tedy ještě neobjevila. A co jsem se ještě dočetla, tak je vhodný pro masáž chodidel a poradí si s drobnými otoky. Určitě ještě vyzkouším. Pro namožené svaly, pro pocit uvolnění je PARÁDNÍ, když vezmu jeho složení, cenu, množství. NENAŠLA JSEM LEPŠÍ. 
APRICOT - FACE SCRUB - energizující pleťový peeling s drobnými zrníčky meruněk. Právě meruňky jsou nejčastější složkou abrazivních produktů, již jsem měla hodně moc podobných produktů. Tento gel mě zaujal právě svojí hlavní složkou, říkala jsem si, že peeling jednak potřebuji a ráda vyzkouším něco nového od Action. 
Začnu obalem, který je krásný, hravý, letní. Moc se mi líbí a hned na první dobrou mě zaujal, stejně tak, jako face mask s ananasem, ale nebojte, tento peeling nebude stejně "nepovedený". Naopak, peeling mi VYHOVUJE  a RÁDA JEJ POUŽÍVÁM. 
75ml tuba vyjde na cca 45,- Kč. Jedná se o lehce zabarvený - gel s jemnými, velmi jemnými částečky meruňkových jadárek. Ty dobře plní svou úlohu. Nejsou drsná, nejsou vele jemná, skvěle prokrví pokožku obličeje, odstraní nadbytečné kožní buňky a příjemně voní. Na pleti netvoří žádnou neplechu, či alergickou reakci. 

Manipulace, konzistence, parfemace, vše v naprostém pořádku. NO a hlavně jsem s výsledným efektem VÁŽNĚ SPOKOJENÁ. Tento peeling, už jen svým krásným obalem a pak také parfemací ve mě evokuje JARO, na které se velmi, velmi těším a už se ho nemohu dočkat. Páč taky klepe na dveře. 
Ano, za mě je tento pleťový peeling POVEDENÝ, tento produkt sama za sebe mohu doporučit. Cenově dostupný, v krásném balení, na pleti nedráždivý a dělá, co slibuje. 👍 Peeling mají tuším i jahodový, ten mě tolik neoslovil, jelikož mě vůně ani chuť jahod nechává plně chladnou. Joo, kdyby byla malinová varianta, tak tu beru všemi deseti. 
Tyto dva produkty se povedly. Dělají mi moc dobrou službu a ráda je používám. Pravidelně, často a to min. 2x do týdne. 

Budu moc ráda, když mi doporučíš nějaké své "objevy" z prodejny Action, tedy jestli jí ve svém okolí máš. 

Jak trávíš prodloužený víkend a co chystáš na zítřejší sváteční den??



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


8 komentářů:

  1. Eri, my jsme byli na chalupě, dneska jsme se vraceli do Prahy a byli jsme u mámy na obědě. A teď se vrhnu na pračku a žehličku...
    Peeling mne docela zaujal, s krémy na namožené svaly a klouby nemám moc zkušenosti. Já vlastně provozuju akorát turistiku a při té se člověk zas tak moc "nezruší" ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, mě by ke "zrušení" stačilo 5min ze Tvé práce na zahradě. Tomu věř, že ano. Gel je prima, jenže nyní se pokouším znovu "rozchodit" nohu, poté bude fáze 🏃‍♀️, tedy snad a dost možná budu i zasvěcena do chůze na boso. Krásný dnešní den přeji.

      Vymazat
  2. Díky za další rozšíření obzorů))) Prodejny Action kolem nás nikde nejsou.
    My vyjeli na Šumavu a nemělo to chybu. Příspěvek je a další připravuji.
    Měj hezký týden. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, doufám, že jsi měla pěkný prodloužený víkend. Action prodejna je tady relativně kousek, ale nejede tam žádný přímý MHD spoj a to není nic pro mě. ☺ Krásný den přeji. ♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, já jsem o víkendu hodně četla, uklízela a koukala na Netflix, abych byla zcela upřímná. Přítel nakonec zase pracoval, akorát jsem mu myla dílně okna a to si nakonec taky musel předělat podle svého :-D Včera jsme akorát byli se projít na Sečské přehradě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odpočinek je velmi, velmi důležitý. 👌👌 Mě čeká v pondělí výměna oken v celém bytě, tak to bude taky náročné.

      Vymazat
  4. Ahoj Eri,
    ten peeling mě zaujal, mrknu na něj. Já mám ráda jejich plátýnkové masky a momentálně miluji solné peelingy z řady Spa.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, zrovinka o víkendu jsem vyzkoušela nový peeling z řady Spa, tmavě modré barvy, je neskutečně krémový a příjemný. Prima den přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping&Gift Time

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešního článku, a moc zdravím z ostrova Murter, což je náš poslední dovolenkový den. Uteklo to jak...