pátek 23. června 2023

#ShoppingTime No. 23

AHOJ, AHOJ, 
přeji krásný pátek. Je opět konec týdne a já začínám psát tento článek s nákupy. Tentokrát to bude, myslím si tedy, skutečně pěkný a rozmanitý mix. 

Nechala jsem se influencnout Hani a pořídila si čaj s příchutě jablka a fíku. Tedy nejvíc je skutečně cítit to jablko, takže pro mě fajn, ale pro např. alergiky, nic pro ně. Dobrý, celkem slušně ovoněný čaj, který si dám jednou za čas. Ideální bude na zahřátí. 

Od kamaráda jsem dostala Ikea zázvorovo-mandlové perníčky, které jsem nikdy snad před tím neměla. Hned jsem se do nich doslova zamilovala. Jsou naprosto skvělé. 
Za nasbírané body v Penny jsem přeci jen neodolala a pořídila jednu plyšovou hračku- 
Taky jsem v Penna vzala nově hygienický dezinfekční sprej, takový znám z DMka a je díky střičce velmi praktický. Levandulovou vůni na wc a kávu v akci na AA. 

V Bille jsem neplánovaně ulovila další ovocnou kapsičku - fajn svačinku, díky Stáni a taky micelární vodu Bione, která byla ve výprodeji. 
Novou skin care jsem již potřebovala a věděla jsem, že si "zasloužím", prostě jsem zatoužila po delší době po něčem lepším. Nebudu to dlouze okecávat, ostatně jak vidíš sama. 
Setík produktů Estée Lauder, oba krémy mě důvěrně známé, k tomu byla malá řasenka, která patří mezi mé TOP maskary. A ještě samostatně jsem si vzala gelový čistič. 
Druhým setem je Clinique, který ovšem nevím, jestli si nechám. Mám tak trochu v plánu jej darovat mé kolegyni a kamarádce. 
Oboje jsem pořídila naprosto nové, s visačkami, extra pečlivě a moc krásně zabalené na Vinted. Balíček putoval z PL a jako dárek jsem dostala vzorech Chanel Coco Modemoisele a Lancome make-upu. Nevím, jak ty polky na to chodí, ale od nich zboží přijde vždy tak krásně zabalení, každý kousek, balíček v samostatném papíře, ještě snad s ozdobené nějakou samolepkou. 
No jsem z těch balení, vždy v naprostém úžasu. Troufám si tvrdit, že jsem se již na Vinted něco již zanakupovala, ale až nyní, co se otevřel prostor, tedy lépe řečeno rozšířil mi chodí tak  krásné balíčky. Jako od nějaké dobré kamarádky. 
Zde velmi milý a pozorný dáreček k objednávce. Oba sety mini balení s taštičkami, vč poštovného mě vyšly na 1050,- Kč. 
V Normě jsem ukořistila kilové - obří balení plněných těstovin, párečky se sýrem a nějaké malé snacky. 
Po tomto jsem snad koukala celou dobu. Opět, Vinted naprosto nezklamalo a vyplatilo se mi počkat. Což je pro mě naprosto netypické a nestandardní. 
Překrásný náramek Tous, což je značka, která u nás snad již kamenné obchody nemá, ale já vlastním dva zlaté šperky s perlou, které jsem dostala. 
Náušnicky, maličkté medvídky jsem přesně potřebovala, aby mi doplnily můj set. Potom hlavním lákadlem byl tento naprosto DOKONALÝ NÁRAMEK, který je pevný, kombinace pozlaceného detailu o oceli. 

Prstýnek je více méně navíc, to že mi bude nejspíš malý, jsem věděla, ale riskla jsem to. 



Přeji hezký víkend, mě poté začíná snad již "vytoužená" a zasloužená dovolená. Na dnešek jsem asi i díky tomu vedru nemohla vůbec spát a potrápila mě neskutečně silná bolest břicha, že jsem v jednu chvíli myslela, že mi snad praskne střevo. Ale věřím, že se to umoudří. Měj krásný den. ☺♥


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


4 komentáře:

  1. Eri, čaj turecké jablko jsem si kupovala před časem kvůli přebalů. většinu ho vypila máma, ale já taky ochutnala a přišel mi docela zajímavý.
    Na dnešek se myslím spalo v tom vedru blbě spoustě lidí (mně taky - pořádně jsem usnula až k ránu a za chvíli zvonil budík)
    Užij si dovolenou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, čaj je prima, ale mám ho spíš na ozvláštnění. Stále u mě vedou zelené, bylinkové a bílé čaje. ☺ Děkuji a přeji krásný víkend. ♥

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, doufám že s břichem už je to lepší. Já teď na Vinted ulovila čarokrásné bledě modré šaty od značky Dolly & Dotty za nějakých 290 Kč, poslední dobou se mi tam nakupuje skvěle a koukám hodně i po New Balance teniskách, které se mi vizuálně líbí, ale za plnou cenu bych do nich nešla, kdežto zde je člověk sežene třeba i za 300 Kč. Čaje Turecké jablko a Španělský pomeranč z Lidlu mám doma, ale zatím víc tíhnu k tomu pomeranči.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, děkuji za tip na další čaj, určitě se ráda podívám. Vinted je skvělý. Čarokrásný je super slovo. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...