sobota 24. června 2023

#Recenze - The Ordinary Peptidové sérum



AHOJ, AHOJ, 
poslední dobou k blogu usedám opravdu jen o víkendech, čili ve dnech, kdy nejsem v práci. Nějak moc mě to pohltilo, nebo jsem já sama se nechala. Je to spíš mnou. Ale o tomto rozhodně není tato recenze. Dnes to bude o dalším séru od The Ordinary, což je má oblíbená a hlavně OSVĚDČENÁ ZNAČKA, a jejich skin care mám velmi ráda a nedám na ni dopustit. 
Můžeme se na to hned vyhnout. Peptidové sérum, je blahodárné na pleť, kdy ji dodá vitalitu, pružnost, celkově i projasní, a pleť nevypadá tolik šedě a  unaveně. Ano, to vše, v menší míře toto sérum s mojí pletí dělá. 
Lahvička je standardně skleněná, sérum obsahuje 30ml, součástí je velmi praktické a vždy plně funkční kapátko, se který si produkt nanesu na hřbet ruky, nebo přímo do dlaní.  
NIKDY, a to opakuji NIKDY NENANÁŠEJTE PŘÍMO NA OBLIČEJ, jak vidíte, nebo vídáte i ve videích, reklamách a na IG. Zanesete si přímo dovnitř produktu, i to co nechcete a produkt se může rychle zkazit. Takže pozor na to a nedělat vše, co vidíte. Ale věřím tomu, že máte své osvědčené techniky, jak nanášet produkty. 

Sérum je čiré, velmi lehké konzistence, rychle se do pleti vstřebá, nezanechává žádný pocit "upatlanosti", žádný film, spíš ji příjemně vypne a vyhladí. Používám ráno a večer a moc mi vyhovuje. Určitě peptidy jsou složka, která je dobrá pro mou pleť a jsem ráda, že je sem tam v různých produktech do své skin care zařadím. 
Balení jsem pořizovala na Sephoře a vyjde na cca 460,- Kč. Multi-peptide + HA Serum pomáhá hydratovat, udržet pokožku déle vyživenou, obsahuje také kyselinu Hyaluronovou a má dle popisku, až liftingový efekt. 
A co jsem zapomněla zmínit, že zmenšuje viditelnost rozšířených pórů a zlepšuje texturu samotné pleti. Což je pravda pradvoucí, mohu potvrdit. 
Já The Ordinary prostě pořizuji v Sephoře, buď to přímo v kamenných prodejnách, nebo na e-shopu, ale dá se samozřejmě sehnat i na jiných např. Notino, Cosibela, Douglas,  apod.

Za mě je to SUPER PLEŤOVÉ SÉRUM, KTERÉ MÉ PLETI POMÁHÁ, ABY BYLA V LEPŠÍ KONDICI, VYPADALA SVĚŽEJŠÍM DOJMEM . Vypne, vyhladí, projasní, to vše v lehké, leč zaznamenatelné míře. 
Určitě mohu tento produkt doporučit. Další super skin care této značky. 
A jaké séra používáš nejčastěji ty? Budu moc ráda za doporučení. ☺

PŘEJI KRÁSNOU SOBOTU, UŽIJ SI VÍKEND. MĚ TAK TROCHU JIŽ ZAČÍNÁ DOVOLENÁ, TEDY ODJÍŽDÍM AŽ V PONDĚLÍ. ♥


Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥


6 komentářů:

  1. Ahoj Eri, s tím nanášením do dlaní nebo na hřbet ruky mě to nikdy nenapadlo, tak si na to musím dát pozor. Já mám teď pár dní teprve otevřený fluid od Revoxu s kyselinou hyaluronovou, protože jsem dodělala sérum od Beauty of Joseon,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, já jinak séra nebo produkty s kapátkem nenanáším. 👌👍 Krásný den přeji.

      Vymazat
  2. Na tuto značku slyším samou chválu. Tak snad ji jednou taky vyzkouším)))
    Přeji ti Eri krásnou dovolenou. Užij si ji a hlavně si odpočiň. Já se těším na prázdniny. Už jenom 5 x a dost)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, krásný konec školního roku a těším se na tvé cestovatelské zážitky a příspěvky. ☺☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    sérum vypadá dobře, měla bych ho taky vyzkoušet!
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani,navíc jsou nyní na Sephoře slevy, já koukala, ale nakonec nic neobjednala. ♥ Měj krásný den.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...