úterý 16. května 2023

#ShoppingTime&Gigt Time No. 13



AHOJ, AHOJ, 
přeji krásný dnešní den a moc Tě vítám u dalších nákupů & dárků. 
Okna včera řádně vyměněna, úklid apod. jsem "zvládla", ale potřebovala bych pomalu den dovolené, na zotavenou. 🤔
Opět tu mám super kousek z Vinted, ano jsou to zase botičky. Zřejmě jsem na ně zatížená, ale kdo není, že. Navíc, když byly tak výhodné, vůbec jsem v plánu takový podobný nákup neměla. Ale k samotným botičkám. 
Má první věc od značky KARL LAGERFELD. Kožené boty ve velikosti 40 mi naprosto skvěle padnou, byly za rovnou tisícovku a jsou velmi, ale velmi málo nošené. To jsem nemohla odolat. No řekni. 
Vím, že je unosím, hned jsem si je naimpregnovala, ale to já dělám s každými koženými botami a chodí se mi v nich naprosto skvěle. 

Rok před čtyřicítkou jsem si pořídila antikoncepci 🤣🤔. Ne ani tak, kvůli nechtěnému početí, ale hlavně kvůli vyrovnání hladiny hormonů a celkové srovnání cyklu. Vůbec neznám, antikoncepci jsem vysadila snad v roce 2007. Drovelis tabletky, balení na tři měsíce mě vyšly na necelou tisícovku a doporučila mi je má gynekoložka. Uvidíme, snad se výsledek - účinek brzy dostaví. 🙏
Další černé botičky, kožené, z Vinted, tentokrát za 300,- Kč. Těm jsem už vůbec nemohla odolat. Jsou tedy lehce knop, snesla bych i větší, ovšem na boso jsou super, s ponožkou, hold jen slabší. Ale jako, malé mi nejsou. 
Jsou ve velikosti 39, což já mám, ale nějak jsem si zvykla mít o půl čísla navíc, ovšem to je spíš u sportovních bot. U balerýnek to mít nemohu, tam naopak např. Hogl 38,5 je značka ideál, aby se mi přesně vytáhly na nohu. A pak jsou jako bačkůrky. 
Opět, botky jsou hodně málo nošené, ve skvělém stavu, kůže není nikde poškozená. Chodí se v nich parádně. Můžu alespoň černé boty nyní střídat. 
A letos s botami končím, spíš bych si "potřebovala" pořídit nějaký šperk, náušnice, prstýnek, náramek, hrozně dlouho jsem si nic takového nepořídila. 
V Penny jsem vzala na víkend tyto dva sýry, zrající je mnohem lepší, dávám ho místo masa třeba k těstovinám, nebo do brambor je skvělý. Zapečené tortily s ním chutnají také moc chutně. 
Kešu jádra, natural byly výhodnější a když budu chtít, tak si je opražím doma na pánvičce. No a nejlepší nealko pivo ever. Prostě Staropramen. 
A vzala jsem na zkoušku jeden jejich šampon, tím jejich myslím privátku Penny ToDay. Fialová varianta pro objem mi přišla asi nejlepší, ještě mají proti lupům a vyživující. Ke každému druhu je i kondicioner. Cena balení je tiším 30,- Kč. 

Chřest, další, tentokrát nakládaný, který jsem dostala. K tomu nějaké energy drinky a brambůrky, na takovou večerní pohodu. Která byla. ♥
Čerstvý chřest, cuketky a cibule, jsem pořídila, upekla v troubě a k tomu udělala jen brambory v mikrovlnce. Já tedy vařím brambory zásadně v mikrovlnce v igelitovém sáčku, protože ty 4 brambory nemá smysl vařit. To jednak a i mě tak chutnají více. 
Animal-Flex, kloubní výživa. Super, skvělá, účinná. Taky na 44 dní to vyjde s 30% slevou na tisícovku. A Veral gel - nebo spíš je to mast, která obsahuje jinou účinnou látku a to snad Diclofenat. Uvidíme, jak to bude působit. 
V Penny jsem vzala nějaké oříšky, brusinky v čokoládě a Lentilky do kina. Odličovací tampónky a vlhčené odličovací ubrousky, kterými nyní rychle čistím štětce, tak v průběhu týdne a nejsou vůbec zlé. 
Vločky + 2x kostku droždí na polévku. 


No a co jsi si za poslední dobu pořídila Ty? Nějaké jarní nezbytnosti - radosti?? 

Moc děkuji za to, že jsi se článkem dostala až sem a popřeji už jen krásný dnešní den. 

Měj pohodičku, pa ♥

8 komentářů:

  1. Dobré úlovky)))) líbí se mi, jak dáváš věcem druhou šanci)))) Dnes u nás chřestová večeře.
    Měj se hezky. Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Eri, já si teď na dovolené por radost pořizuji dortíky - každý den po návratu do hotelu jeden zákusek.Mají je tu skvostné. A chystám se na nákup trekových bot, před dovolenou jsem to nestihla, ale vzhledem k počasí mi ani nevadí, že jsem si musela vzít pohory. A kešu jsem si v pondělí kupovala taky - jen solené (byly v akci)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Stano. Moc zdravím na dovolenou. Jen užívejte!!!😉💪

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Eri, já teď doplňovala kalhoty, tak mám na cestě balíček z Lidlu a Bonprixu, ale neboj vše uvidíš v nákupech a novinkách. No a na Vinted jsem ulovila parádní halenku s vázačkou červenou, ale ta je taky teprve na cestě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, díky za upozornění, mám hrozný skluz, ve všem. 🤔👌

      Vymazat
  5. Ahoj Eri,
    já jsem si dneska musela objednat nové pantofle na doma a včera jsem pro změnu kupovala podprsenky, mám poněkud krizi spodního prádla.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....