pondělí 15. května 2023

#Spotrebovanci za měsíc duben


AHOJ, AHOJ, 
dneska je pondělí, kdy mi mění okna v celém bytě, proto zřejmě prší a lovely cat mi polila NTB, tak jej suším. No, to ten začátek týdne povedeně začíná. Ale vítám tě u SPOTŘEBOVANÝCH PRODUKTŮ, za měsíc duben, kdy se moc omlouvám, za zdržení s články. 🙏
  • Tramaplant - mast je skvělá kostivalová záležitost, která uleví od bolesti svalů, kloubů a napomáhá hojení. Nyní jsem za ni neskutečně vděčná, když jsem si poškodila nevhodnou kombinací medikace slabé žilní stěny na lýtkách, které mi zamezily běhat a pajdám ještě nyní. ROZHODNĚ ANO. 
  • Kaolínová pleťová maska z Actionu. PARÁDNÍ ZÁLEŽITOST, obsahuje zelený jíl a Tea Tree olej, který má také hojivé účinky. Tuto masku jsem si natolik oblíbila, že je to mé druhé balení. SKVĚLÁ MASKA - VELKÉ ANO. 

  • Eucerin - anti-pigment denní lehký pleťový krém. Skvěle rozjasní, dobře sedí na pleti a má výborné složení. Navíc oceňuji, že obsahuje SPF 30. A pod make-up jej mohu doporučit taky. ANO - DOPORUČUJI. 
  • Balea - peelingová tyčinka na rty, sice není úplně dopotřebovaná, ale už změnila vůni a i trochu konzistenci. JINAK BYLA FAJN. 
  • Opět Balea - šumivá tabletka do koupele, BYLA FAJN, ale nic extra. 
  • Dr. Jart+ Ceramidový pleťový krém, MI NESKUTEČNĚ SEDL, měla jsem jej v cestovní verzi 30ml, ale rozhodně bych pořídla velké balení. Hutnější krém, vyživil a i projasnil. NAPROSTÁ SPOKOJENOST. 
  • Yves Rocher - liftingový denní krém, který byl pro mě SPÍŠ ZKLAMÁNÍM. Gelovitá konzistenci mi nevyhovovala, změnil své vlastnosti a vůni, prostě se zkazil. Dopotřebovala jsem na tělo, tam nijak neškodil. BOHUŽEL ŘÍKÁM YR NE. 

  • Další skin care od Dr.Jart+ bylo takové fluidní sérum, které plnilo funkci tonizace. PRIMA PRODUKT, ale obešla bych se bez tohoto kroku. 
  • Clean&Clear - čistící pěna MI MOC VYHOVOVALA. Nevysušovala pokožku, nedráždila, neštípala, k mému milému překvapení. Dočistila, umyla. VELKÁ SPOKOJENOST. (pořídila jsem v Levných Potravinách)
  • TAK TOTO JE LÁSKA A JEDEN Z TOP PRODUKTŮ ROKU 2023.  Patchology oční gelové - hydrogelové rozjasňující masky, JSOU NAPROSTO ÚŽASNÉ. Navíc vážně fungují. Jsou mega příjemné. JIŽ MÁM NOVÉ BALENÍ. DOPORUČIJI VŠEMI DESETI. 
  • Dove - hydratační multifunkční krém, MI VELMI VYHOVOVAL. Tak příjemná vůně, hutnější konzistence a skvělá hydratace. Měla jsem dvě balení a pokud na něj znovu v Actionu natrefím, vezmu si další. SKVĚLÝ PRODUKT - URČITĚ DOPORUČUJI. 
  • Balea - Aloe Vera pleťová maska, byla krémová, což mě mile překvapilo. Extra účinek jsem asi neviděla, ale byla příjemná- BALEA MASKY MÁM RÁDA. 
  • Kneipp - chladivý gel na unavené svaly, vhodný třeba i na masáž, nebo nějaké větší fyzické námaze. Moje druhé balení, skvělý produkt, po běhání, zvláště pak v létě byl výborný. URČITĚ DOPORUČUJI. 
  • Bylinný šampon od Ryoru jsem dostala a byl VÁŽNĚ MOC PRIMA. Pokud bych se této řadě nějak dostala, neváhala bych a vzala ZNOVU. 
  • Maska na vlasy z Actionu s vyživujícími oleji, zvláště pak konopným. Tak to cítit nebylo, ale maska byla fajn. Dobře šly vlasy rozčesat, byla levná. Znám lepší produkty, spíš bych znovu nepořídila, protože ze začátku byla fajn, ale potom mi přišlo, že nic extra nedělá. Spíš asi tak, kdyby nebyla jiná volba, brala bych ji. 50/50 JE MÉ HODNOCENÍ, po celém spotřebování 

  • Cien šampon jsem spíš dopotřebovala, párkrát jsem si jím umyla vlasy. Není to VŮBEC ŠPATNÝ ŠAMPON, který je dostupný a najdete jej v každé prodejně Lidlu. Převážně používám na čištění štětců. PRIMA PRODUKT, který si na nic nehraje. 
  • Balea - zimní pěna do koupele s příjemnou sladkou vůní, která dobře pěnila. ANO BYLA MOC FAJN, pořídila bych si znovu. 

  • Cien - NAPROSTO SKVĚLÉ ODLIČOVACÍ TAMPÓNKY, kterými snadno odlíčíte i voděodolné šminky. URČITĚ DOPORUČUJI A POTŘEBUJI SI POŘÍDIT ZNOVU. 

  • Ubrousky do prádla, jsou SKVĚLÝM VYNÁLEZEM, tyto mi vyhovují moc a používám vlastně při každém praní. 
  • Modrá aviváž Silan - no kdo by ji nemiloval. Když se řekne aviváž, tak si představím modrý LENOR/SILAN/COCOLLINO. 
  • Tento antiperspirant jsem používala spíš "doplňkově", hlavně v létě a nyní jsem jej jen dopotřebovala. MĚ PÁNSKÉ DEODORANTY/ANTIPERSPIRANTY VELMI VYHOVUJÍ, Rexona je asi TOP class, co se týká deodorantů. 
  • Donto dent - ústvní voda, MOC FAJN, DOSTUPNÁ, OSVĚŽÍ, mohu DOPORUČIT. 
  • Coffe pleťový scrub, ano byl to spíš scrub, čili hrubší, ale PARÁDNÍ PRODUK z Actionu s krásnou kávovou vůní. URČITĚ POŘÍDÍM ZNOVU. 
  • Denk mit - přípravek na čištění kávovarů a varných konvic. NEMÁM, CO VYTKNOUT. 
FINIŠ, pro dnešek je to vše. 
Je to hodně, nebo málo, co na to říkáš??

Budu ráda, když mi dáš vědět, jestli máš s nějakým produktem zkušenost. 🙏

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


8 komentářů:

  1. Je toho docela dost :), rozhodně víc, neež jsem za duben spotřebovala já. A vlastně nic nemám vyzkoušené - ono je té kosmetiky tolik...
    Ještě se vracím ke krému od YR - nemám doma denní, jako jsi měla ty, ale noční. Nicméně je určitě v pohodě, pokud jde o konzistenci - je hutnější (ale to mne u nočního krému zas tolik nepřekvapuje), ale rozhodně ne hrudkovatý. Vůně není nic extra, ale stejně je hodně nevýrazná (což je podle mne u péče o pleť u YR celkem běžné).
    A MMCh - my dneska odjíždíme na dovolenou a kromě toho, že prší, jsme ráno ještě zjistili, že nám v baráku neteče voda, takže jsme na ranní hygienu měli každý půl litru vody :)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za další recenze Eri....YR znám velmi dobře (jak jsem psala v minulém příspěvku) a jsem spokojena. Dej značce druhou šanci))) Tvoje další spotřebované produkty neznám....ostatně mě znáš, jak to mám s tou kosmetikou)))))) Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, děkuji za potvrzení - utvrzení, že se skutečně asi jednalo špatný kus, či šarži. Doufám, že jsi měla prima den. ☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    já znám čistící pěnu, kterou jsem od tebe dostala, a byla jsem s ní taky moc spokojená. Opravdu nevysušovala, což mě mile překvapilo, protože je určená na mastnou pleť. Věci z Lidlu si moc často nekupuji, skoro vždy mi nesedí.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, 🤗 tak to mě o to více těší. Měj krásný den. ♥

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, musím se přiznat, že s ničím až na věci na praní osobní zkušenost nemám. Spotřeba je to opravdu slušná :) obzvláště u té pleťovky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, děkuji, nejvíc ráda jsem asi za možnost vyzkoušet dr. Jart+. Krásný den přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

DUBEN - APRIL ☘️🪻

AHOJ HOLKY,  vítám vás a rovnou začnu obrazem, který mi nástěnný kalendář ukazuje a tím je NADĚJE. O jak příhodné a symbolické.  ...