úterý 25. července 2023

#Recenze - Action skin care

AHOJ, AHOJ,
přeji krásné úterý,  a moc Tě vítám u dnešní recenze produktů z Actionu, které jsem si nedávno pořídila. 
Obecně s kosmetikou z Actionu mám dobrou zkušenost, asi nejvíce mi vyhovují peelingy a vlasové produkty. 
Alvira je značka, od které jsem měla již bavlněné odličovací tampónky, které si určitě pořídím znovu, jelikož jsou moc fajn. 
Tyto vlhčené, odličovací v růžové barvě, varianta pro suchou a citlivou pleť jsem si koupila na základě doporučení Hel-Nevšední líčení z YTB. 
Ona tedy přímo doporučovala modrou variantu, pro smíšenou pleť, ale já volila vhodnější variantu pro svou pleť. No a, UDĚLALA JSEM DOBŘE. Vlhčené ubrousky jsou v klasickém balení, s uzavíratelnou folií, která drží, což je docela podstatné, protože nikdo ani nechce, aby ubrousky vyschly. 
V balení je 25 kusů, jsou z viskózy, co do složení. Jsou velmi jemné, příjemné, heboučké a přitom pevné a netrhají se. V pohodě s nimi odlíčím face make-up, ale dá se odstranit i oční líčení vč. řasenky. Ovšem nečekejte takovou sílu a takový komfort, jako když použijete např. 2fázový odličovač. 
Ubrousky mi VELMI VYHOVUJÍ, HODNĚ MILE MĚ PŘEKVAPILY. Jsou příjemné, pevné, dělají co mají, nedráždí pokožku a jsou cenově dostupné. Tedy za sebe rozhodně JEDNO VELKÉ ANO, a již mám další balení pořízené v zásobě i s sebou do Prahy. (pozn. - do Actionu chodím pouze v Třebíči)
Potřebovala jsem a chtěla vyzkoušet nějakou další skin care, speciálně krém na obličej, ideálně na den & noc. Protože mi ten, co jsem zde v Třebíči měla, nějak přestal na obličej vyhovovat a rozhodla jsem se jej využít na hydrataci rukou. (pozn. mandlový krém Balea)
Tento krém s Retinolem, peptidy a avokádovým olej mě zlákal svým názvem, protože jakmile někde vidím slovo RETINOL, úplně se mi rozšíří zorničky. Krém má papírovou krabičku, což je sympatické. Samotný krém je v jednoduché plastové nádobce - kalíšku a i přes balení s krabičkou byl opatřen ochrannou aluminiovou fólií. Za což dávám velké a významné plusové body. 
Krém je lehčí konzistence, pomaleji se vstřebává, ale nezanechává žádný mastný ani jiný film & povlak na pleti. Hezky se vsákne, pleť nezatíží je spíš lehčí, což jsem nečekala, takže já jsem se naučila dávat hned dvě vrstvy. 

Bílá barva, prakticky nijaká parfemace je také dalším benefitem. Je moc prima jako podklad pod make-up, na denní nošení. Bude vhodný i pro mastnější a smíšenou pleť, pro svou lehčí texturu. 
Dokonce jsem jej zcela neplánovitě použila přímo po holení, kdy jsem neměla po ruce jiný krém a ani místo po holení nijak nezrudlo, nebylo podrážděné, naopak dá se použít prakticky na celé tělo, ale to by bylo asi i škoda, mazat si jím nohy. 🤣
Krém dodá hydrataci, pokožka se mi neloupe a netvoří se mi šupinky, i když jí mám nyní více dehydratovanou, což vím a snažím se na tom také i jinými cestami pracovat. 
Vyloženě vyhlazující efekt Retinolu nevidím, ale pro denní & noční, nenáročnější péči, JE MOC FAJN. 

Určitě tímto krémem nešlápnete vedle, pokud máte jakýkoli druh pleti. Já jej např. na noc navrstvím, na den mi stačí jedna dávka. ZA MNE VELKÁ SPOKOJENOST, která mě vede k tomu, že příště určitě po nějaké další skin care v Actionu kouknu. 

No a jaká je Tvá zkušenost s produkty Action? Vím, že jsou velmi populární plátýnkové masky. ♥

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



4 komentáře:

  1. Eri, já a Action nic - nemám žádný po ruce. Odličovací ubrousky jsem snad nikdy neměla, na cesty na odličování používám i na obličej odličovač na oči ;-) . Používám ty od Balea nebo Isany, které mají malé balení a do cestovní taštičky se bez problému vejdou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, taky jsem dlouho v Actionu nebyla, ubrousky jsou fajn mít po ruce, občas po nich sáhnu, jako rychlovku na dolíčení. ☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, já zatím zkoušela jen masky a odličovací tamponky a na víc se v rámci pleťovky popravdě nechystám raději si pořídím nějaké možná trochu lepší produkty v rámci každodenní péče. Popravdě bych asi nesáhla ani po Balee,ale to je nějaké moje osobní přesvědčení. S retinolem na den a v létě bacha na sluníčko a rozhodně SPF.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, ty jsi prostě profík...👌. Nyní zrovna retinol nepoužívám a nějaké SPF mám. ♥ Krásný sobotní večer přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....