středa 26. července 2023

#ShoppingTime No. 30

 

AHOJ, AHOJ, 
přeji hezkou středu. Dnes je naštěstí po dešti a trochu se ochladilo, za chvíli mířím na poštu a do lékárny. Jsem moc vděčná, že tropické dny již nepanují.  Je to stejně hrozné, jak jsem nespokojená, buď to je příliš zima, nebo moc fouká, prší, či je dusno. Hrozná jsem. 

Doslova pro lepší náladu jsem v Penny marketu pořídila tuto fialovou Orchidej za krásných 90,- Kč. A líbí se i Izi, která jsi zatím nechává "žít". 😻
Zjistila jsem, že nutně potřebuji pinzetu, mám jednu od Sally Hanson, která skutečně funguje, mám ji řadu let a je perfektní. Proto jsem cestou zaběhla do Teta drogérie v Kobylisích, kdy mi paní prodavačka doporučila tyto dvě. Vypadají skvěle,jedna je od Gbabriella Salvete, kterou si prý velmi chválí. Obě mě vyšly na 200,- Kč. 

Na dovolenou, ale nejen na ni do Beskyd, do terénu jsem potřebovala nějaké botky. Ty mé běžecké (první) Nike jsem si nechtěla tolik rasit v lese. Proto jsem za 500- Kč pořídila vč. poštovného z Polska na doporučení Solomon Goretex. JIŽ JSTE VIDĚLI V ČLÁNKU Z BESKYD. ♥
Jsou z Vinted, ano jsou nošené, je to na špičkách trochu vidět, ale do lesa a do terénu mi to nijak nevadí. Vím, že je příliš nosit nebudu. Jsou to dle popisu boty špičkové kvality, které ještě na víkendové nošení, ještě hodně poslouží. Brala jsem je, ani jsem nezaváhala. Velikost mám 40, což je naprosto akorát,jen jsou trochu širší, nebo spíš moje noha není zvyklá na tento druh obuvi. 
Sláva, sláva a ještě jednou sláva. Mám doma i staronový NTB značky HP, který jsem si mohla pořídit u nás v práci, což mi obrovským způsobem pomohlo. Pořizovat si nyní nový, nebylo zcela v mém finančním plánu. 
Moc děkuji za tuto možnost. Na mé osobní potřeby, kdy YTB spíš poslouchám jako podcast - ji léta to tak praktikuji, občas si pustím nějaké DM z YTB Music a hlavně, hlavně jej potřebuji na blog, psaní článků, své osobní e-maily apod. 
Bez NTB bych již nedokázala existovat. Někdo večer kouká na televizi, sleduji nějaký program, či filmy na Netflixu, já mám min 12let tuto zábavu, tento prakticky denní program. 
Tak ještě jednou moc děkuji za tuto možnost. ♥
Na Rohlíku jsem si objednala krom běžných potravin a také kočkolitu značky Brit pro Izi,něco z jejich privátky.
 
Ořechy pro mě a M., strouhaný kokos se hodí nejen do pečení. Dacello je hodně chválené a lahůdkové droždí jsem si dlouho nepořídila, tak jsem si udělala radost. 
Mléko a jogurty od Miil beru pravidelně, ovšem neodolala jsem a vzala si i zakysanou 16% zakysanou smetanu a pomazánkové máslo. Všechny tyto potraviny jsou tzv. cenově zastropované. 
Do Dmka jsem šla pro Vlasovou vodu s Lopuchem, ale také okouknout cestovní lahvičky na kosmetiku. 
Sadu lahviček mají, stojí vč. pouzdra 100,- Kč, no a jelikož já vím, že bych ji stejně použila jen jednou a již by se mi to nechtělo vymývat, tak jsem si pořídila miniatury produktů na pleť, na vlasy, na zuby. JIŽ JSTE VIDĚLI, KOSMETIKA S SEBOU DO BESKYD. ♥
Cenově mě to vyšlo prakticky ještě lépe, potom mi maličkaté produkty udělala velkou radost a potěšily mé srdce. Vzala jsem si i osvěžovač myčky a čistič do myčky. 
Ona zmíněná vlasová voda Luna s Lopuchem, která skutečně pro podporu růstu vlasů pomáhá. 

V Bille, kam jsem zašla cestou zpět jsem poprvé vzala od značky Krahulík Trhané, vepřové maso připravované technikou sous - vide. 


A také jsem se zastavila na Poště a poslala balíček do Japonska mé kamarádce Chieko. Neptejte se na cenu poštovného. ☺

No a to byly mé poslední nákupy, které uzavřu pěkně nedělí. A čím jsi si udělala za poslední týden, radost ty? ♥


Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. pa pa ♥



6 komentářů:

  1. Eri, to trhané vepřové jsme kdysi měli a bylo fajn. A trekovky Salomon mám už druhé a spokojenost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, ze začátku mi přišly nezvykle "tvrdé", ale jsou super. Nedivím se. Krásný den přeji. ☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    já jsem nyní docela dost nakupovala. Něco bylo pro mě (kabelka, náušnice, masky), něco jako dárek pro kolegyně. Dneska jsem naposledy utrácela za lístky a občerstvení v kině:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, o lístkách mi ani nemluv, už mám na příští rok .. ♥. Krásný den a jdu se podívat na Tvé nákupy.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, já se přiznám, že teď jsem tenhle týden moc nenakupovala nemám už peněz na zbyt :-D ale jinak jsem tenhle měsíc utrácela za kosmetiku, dentální hygienu a taky za výlet na Hudbu na vinicích a pak největší výdaj 7 000 Kč za turbo do autíčka. No nedávno tam padly za 8 tisíc rozvody, takže jsem s další nutnou opravou za tolik peněz vážně nepočítala, ještě že mi to opravuje přítel a mnohdy mi i finančně vypomůže.

    OdpovědětVymazat
  4. Sabi, tak ať hlavně autíčko slouží. ☺♥

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...