pátek 4. srpna 2023

#Oblíbenci - SRPEN & ZÁŘÍ 2023

 AHOJ, AHOJ,

přeji krásné pondělí, hezký začátek nejen pracovního týdne, ale i celého nového měsíce.  Moc Tě vítám u oblíbenců za poslední dva měsíce (srpen & září). 

Je to takový mix, random jsem přidávala produkty, jakmile jsem něco delší dobu či opakovaně ě moc ráda používala, dostaly místo zde. 
  • Essence - mýdlo na obočí s kartáčkem, které je průhledné. Dobře se s ním obočí vyčeše a i uhladí. Já jiný efekt ani nepožaduji. Jelikož mám obočko nabarvené od kosmetičky, tak vlastně mnohdy použiji na úpravu pouze toto mýdlo. 

  • Hydrogelové polštářky pod oči používám víc jak rok. Ovšem tyto jsou privátní značky Rossmanna, které jsem si pořídila na doporučení Stíni. Vybrala jsem si tyto, zvláště tvarované, přímo jako motýlí křídla s vůní malin. Cena je stejně přijatelná, tuším, že 20,- Kč za jedno balení, za jeden pár. Příjemné, nejlepší aplikovat přímo z ledničky, kde je uchovávám. 

  • Uriage - termální voda na osvěžení, tonizaci obličeje je naprosto báječná. Mám tuto malou variantu, která mi krásně stačila celé léto. Super střička, příjemný středně hustý rozptyl. 
  • A k létu patří neodmyslitelně bílá barva, proto jsem nenosila jiné hodinky, než tyto Festiny s bílým koženým páskem, které mám z Vinted. 


  • Balea - tónující pleťový - pro mě tělový krém. 
  • Něco praktického - do domácnosti, pravidelně, při každém úklidu používám tento osvěžovač textilu. Krásně voní, osvěží např. polštářky, sedačku, potah. No naprostá PECKA je tato vychytávka, kterou jsem díky YTB objevila. Mám již druhé balení. 
  • No a díky návštěvě Luhačovic jsem si navykla pít skleničku denně Vincentky, nebo třeba každý druhý den. Mě minerální vody prostě chutnají, čím více slanější, čím více jsou cítit minerální látky, jejich složení, tím mi chutnají více. Ovšem nelze toho pít velké množství. Jen tak akorát, tak 200ml optimální. 
  • Trochu jsem propadla této vůni YC Sakura Blossom Festival, když jsem ho kupovala na Alze, říkala jsem si, že se Sakurou nemohu sáhnout vedle. NAPROTO BÁJEČNÁ A PODMANIVNĚ TĚŽŠÍ VŮNĚ. Už mám v plánu objednat další do zásoby. 

  • Určitě se musím a to velmi ráda zařadit i cvičení, které se mi dostalo doslova pod kůži. HEAT mi pomáhá formovat tělo a hlavně i psychiku. 
  • Nelze nezmínit hudbu, no a jelikož jsem čistokrevný depešák, tak neposlouchám nic jiného, než koncerty, které se průběžně uveřejňují na YTB. 
  • Čaje od Stáni, nepočítala jsem je, ale pila jsem je denně, pokaždé jsem si dala jiný. Jsem čajová, není dne, abych si čaj nedala. Zvláště v chladných dnech, které jsme již pár zažily jsem si čaje užívala. 
  • Alverde - tělový sprej s lehoučkou vůní a jemnými třpytkami, velký oblíbenec, také téměř na denní bázi. Alverde budu muset více prozkoumat. 
  • Skvělý - levný - účinný šampon na vlasy z Penny. Doporučuji, doporučuji. Mám již druhé balení. 

Tak a to by byly moji oblíbenci za poslední dva měsíce. 

Čím jsi se nejraději obklopovala Ty, za poslední dobu?




Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...