středa 9. srpna 2023

#Recenze- Action & Balea


AHOJ, AHOJ,
přeji deštivé středeční ráno, zároveň Tě vítám mé u další dvojité recenze. 
Začnu produktem, který mám delší dobu,ale vlastně tak trochu jsem jej odložila, protože mi přestal nějak vyhovovat. 
Balea docela obyčejný pleťový krém, pro denní použití s mandlovým olejem. Pořídila jsem si ho v Třebíči, kdy jsem vzala v DMku random první, co mi padl do ruky. No a taky to tak dopadlo. Je mnohem lepší podívat se předem na recenze a různé tipy. 
Ne, že by tento krém byl špatný, to vyloženě říct nemohu, ale pro denní požití určitě pro mou pleť není. Na obličej mi jednoduše vůbec nevyhovoval. Týden jsem to zkoušela, ale vzdala. Zato jsem pro něj našla jiné a možná i lepší využití. 
Nejprve jsem jej zkusila po koupeli na celé tělo a to je moc fajn, ovšem nejvíce se mi osvědčil jako krém na ruce a již jej mám v práci na stole, kde mi dělá velkou službu. 
K samotnému krému, který je v praktické tubě, má hezké balení, ovšem bez českého popisku, alespoň já jsem jej nenašla. Je cenově dostupný. Má moc krásnou vůni, něco mi připomíná, není výrazná ani příliš vtíravá. Právě parfemaci bych hodnotila jako tu nejlepší vlastnost. 
Krém má středně hutnou konzistenci, sněhobílou barvu a hůř se vstřebává, dokonce mi přijde, že dělá lehký povlak. No a právě po týdenním používání jsem si všimla, že mi ucpává póry, že se mi to nezdá, naopak vždy v Třebíči se mi zlepší pleť, nyní to bylo naopak. 
Za sebe ho tedy na obličej nemohu doporučit, ale jako krém na ruce je moc fajn. Tam mi žádný film nedělá a celkem i rychle se vstřebá. Jelikož mě prakticky žádný krém na ruce od Balea nevyhovuje, jsou na mě všechny příliš slabé a tekuté, což mě hodně mrzí. Tolik krásných limitek mi tak uteklo. 

Tak tento krém s mandlovým olejem je můj TOP BALEA KRÉM NA RUCE. Konečně se tímto nějaký našla. Takže i tak jsem spokojená. A ta vůně. Schválně, znáš tento krém? Jakou vůni - parfemaci ti připomíná? 
Druhý produkt, který jsem začala testovat v Třebíči je tělový peeling Passion fruit z Actionu. Již jsem to zmiňovala, právě tělové - sprchové peelingy mi asi z Actionu vyhovují nejvíce. Ano, tento není výjimkou a voní naprosto fantasticky, ideální na letní období. 
Passion fruit, neboli mučenka je velmi trendy ovoce - ingredience, kterou v kosmetice nacházíme. Ovoce je sladko-kyselé, mě chutná. Co se týká samotného peelingu tak je obří. V balení je ho 400g a obsahuje ochranné víčko, což velmi, velmi chválím. To má Action opravdu vychytané. 
Barva je sytě žlutá, konzistence tak středně hutná, zrníčka hrubší, ale skvěle se rozpouští a nejsou ostrá a nedráždí pokožku. Ideální produkt, který odstraní suchou kůži, zbytky samoopalováku, zjemní a vyživí pokožku. 
Aplikace je moc příjemná, vůně okouzlující, balení překrásné a hravé - naprosto letní. Balení obří, že jsem si část vzala s sebou do Prahy, abych měla vůbec možnost tento parádní produkt spotřebovat a naplno si jej užít. 
Za mě tento tělový peeling s fantastickým efektem, vůní a příjemnou aplikací z Actionu je NAPROSTO PARÁDNÍ A URČITĚ JEJ MOHU DOPORUČIT. Ještě z této řady, myslím tím s vůní Passion fruit mají tělové máslo, nad kterým jsem uvažovala, ale zatím jsem odolala. 

Oslovil Tě nějaký produkt? Máš ráda právě Passion fruit? 

Já tedy tu změnu tlaku cítila již včera, šíleně se mi motala hlava, jak jsem měla zřejmě nízký tlak. Občas si přijdu, jako barometr. 😉🤔

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



6 komentářů:

  1. Eri,
    mám od rovnakej rady z Actionu šampón na vlasy a je super a tá vôňa... normálne mám chuť ho ochutnať :-)
    Pááá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, na léto ideální, úplně šťavnatá a věrohodná chuť. Řadu na vlasy jsem neviděla, budu to muset prozkoumat, až se tam dostanu. Hezký den přeji. ♥♥

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, passion fruit mám ráda a peelingy bych zrovna potřebovala. Škoda, že se teď do Actionu jen tak nedostanu, alespoň se na listopad k doktorce budu víc těšit že...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, já od té doby zase v Actionu nebyla 🙈, mám tady ale v zásobě jeden obří, Hani jej měla taky a byla spokojená, tak jsem zvědavá. ☺

      Vymazat
  3. Eri, neznám ani jeden produkt, ale ten peeling vypadá zajímavě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, peeling jsem právě včera dopotřebovala. ☀️

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...