úterý 15. srpna 2023

#ShoppingTime No. 33

 


AHOJ, holky,
máme tady další den, další tropické teploty nás čekají, tak ať jej přečkáme v pohodě a někde v chládku. Jinak přeji krásný dnešní den a moc Tě vítám u mých letnějších nákupů, které začnu ještě z dovolené v Beskydech. 
Jsou to dárky, pořídila jsem z Modrotisku textilní srdíčko, které je naplněno bylinkami a darovala jsem jej mámě. Přání s ovečkou jsem si pořídila jen tak pro sebe. Vše jsem koupila v Rožnově pod Radhoštěm, v jejich Dřevěném městečku. 
Dřevěný meč je pro syna mé kolegyně. ☺
Od M. jsem si pořídila Vitality complex, který jsem již měla a vyhovoval mi. Je to mix multivitamínů a minerálů pro podporu imunity. 
Na Rohlíku jsem vzala Izince Gourmetky a sobě zázvorovou limonádu,kterou mám moc ráda a byla právě v akci. 
Na dovolené jsme naprosto postrádali zeleninu a ovoce, tak jsem si hned doma, jako první jídlo připravila jednoduchý zeleninová salát, přidala plechovku tuňáka a cizrny. 
Další Gourmetky, tentokrát z Penny. 
Do Penny jsem šla pro kuchyňský nůž za jejich věrnostní body, který jsem si také odnesla. 

Vybrala jsem si tuto střední variantu nerezového nože, který jsem hned vyzkoušela a spokojenost, prostě nový, ostrý, uvidíme, jak dlouho vydrží, než jej ztupím. 
Koukala jsem po nějakých přípravcích do domácnosti a úplně náhodou na mě vykoukly tyto dvě varianty svíček YC Home Insiration. Jedna vyšla na 90,- Kč a mě se tomu až nechtělo věřit, že je tam stále mají. Vzala jsem obě varianty. Přijde mi, že voní naprosto totožně, ale to mi nevadí. 
Ještě jsem si vzala jednu Vincentku, když už jsem si ji nedala v Luhačovicích a Kešu jádra natural. 
Potřebovala jsem nějaký košíček, či organizér do koupelny, tak jsem zašla naproti do obchodu, kde mají domácí  potřeby. 
Široká lepenka mi právě došla, sítka do dřezu se hodí mít v zásobě, obyčejná tužka také, zvláště když mi stále padá ze stolu. A větší sítko - nebo spíš cedník z nerezového materiálu jsem tak jako tak potřebovala. 
Dvě menší plastové mističky - jednu mám na mýdlo a do druhé jsem uložila M. roztok a pouzdro na kontaktní čočky, aby se to nepovalovalo jen tak na pračce v koupelně. 
Škrobenka, tak na tento produkt jsem zrovinka slyšela v jednom vlogu velkou chválu. Ne, že bych měla tolik utěrek, či ložního prádla, ale říkala jsem si, že ji vyzkouším. Což se skutečně stalo ještě to odpoledne, jelikož jsem měla v pračce povlečení. 
Zmiňované organizéry, pro které jsem šla. Do většího lososového jsem si přemístila fén na vlasy a různé vlasové proprietky, co mám v koupelně a menší šedý se mi prostě líbil, tak jsem jej vzala také. Zatím pro něj nemám přesné využití. 
U Vietnamců naproti jsem ještě vzala obří balení 1kg zelené curry pasty, kterou jsem zde postrádala. 
Ano, občas používám toto dochucovalo alá Podravka (která mimochodem má svůj původ snad v lázních Luhačovice, co jsem tak pochopila), Kucharek je levnější alternativa. 
Flipz - slaný karamel preclíky jsou skvělou dobrotou. 
Denk mit - osvěžovač textilií u mě frčí, tak jsem vzala další balení. 
Přiznám se, že tuto dobrotu neznám, ale ochucený popcorn má M. rád, tak jsem mu jeden prostě vzala. 
No a melounek na osvěžení z Rohlik.CZ nesmí chybět, jako poslední položka tohoto nákupového článku. 


Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥


4 komentáře:

  1. Eri, ty svíčky vypadají dobře a byly za fajn cenu. Škoda, že mám Penny z ruky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, měla jsem jich vzít víc...... Kéž by se akce opakovala. Dám když tak vědět. Krásný večer přeji. ☺

      Vymazat
  2. Máš můj obdiv, já v tomhle vedru prostě pěší výlety nedávám..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 🤣💪☀️, plně chápu, já jsem taky po včerejšku a teplých dnech, docela zničená.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....