pondělí 14. srpna 2023

Spotřebováno za měsíc červenec 07/2023



 AHOJ,holky,

přeji krásné pondělí, léto se opět vrátilo. ☀️✔️Jaký jsi měla víkend?
Moc Tě vítám u dnešního článku, u dnešních spotřebovaných produktů za první prázdninový měsíc. 

Vezmu to tak nějak postupně, jak jsem produkty fotila, jak mi docházely, tedy:
  • Micelární voda ToDay z Penny marketu - levná, jemná, odlíčila, vyčistila, bylo nutné ji opláchnout, ALE POŘÍDILA BYCH SI JI KLIDNĚ ZNOVU. Fajn produkt, dělá, co slibuje. 
  • Triple Magnesium - Gym Beam - asi jedno z nejlepších a neúčinnějších magnézií, co jsem vyzkoušela. ROZHODNĚ POŘÍDÍM ZNOVU. 

  • Balea - deodorant, který jsem si pořizovala loni, měla jej v práci v zásuvce. Příliš mi nevoněl, ale byl celkem fajn. Určitě mám od Baley větší favority, ovšem líbil se mi ten obal a za dvacku, dělal službu. ASI PROČ NE. 
  • Sidolux - Universal Marseille mýdlo je má NEJOBLÍBENĚJŠÍ VARIANTA tohoto naprosto parádního produktu. KUPUJI STÁLE DOKOLA A NEBUDE TOMU ANI JINAK. Využívám akce v Penny. Jistě všichni znáte a máme rádi. 

  • Tuba s bambuckým máslem z Actionu mám již podruhé a JE NAPROSTO PARÁDNÍ.  Hustá a výživná konzistence mi velmi vyhovuje. Je cenově dostupný, příjemný, má hezké a i praktické balení, které není příliš velké. URČITĚ BYCH POŘÍDILA ZNOVU. 
  • Balzámek na rty - rovněž z Actionu s příchutí kokosu bylo fajn. Připomíná mi balzámky od Avonu, které jsou více silikonové, ale nejsou vůbec špatné. INU PROČ NE. Prodávají jej v celé sadě, kde je cca 6 ks s různými příchutěmi. 
  • Sephora - čistící gel AHA & BHA kyselinami, který má i exfoliační schopnost BYL NAPROSTO PARÁDNÍ. Obecně se skin care zn. Sephora jsem velmi spokojená. URČITĚ MOHU DOPORUČIT. Psala jsem na něj samostatnou recenzi. 👍
  • INDULONA - tělový krém,  který je velmi hutný, výživný, nic pro lidi, co nemají rádi "mazání" a chvilkové čekání, nežli se vstřebá. MĚ MOC VYHOVUJE, krásná vůně a skvělé hydratační schopnosti. 

  • AVON - čistící tonikum proti akné z řady Cleanskin je TOP, TOP PRODUKT NA ČERNÉ TEČKY. Všichni jistě víte, jak dlouho jej používám a podařilo se mi něj naučit mé široké okolí. BEZ NĚJ NEMOHU EXISTOVAT A MÁM DOMA VŽDY MIN. DVĚ BALENÍ V ZÁSOBĚ. ♥
  • Pleťové masky ORIGINS - MILUJI. Měla jsem hned dvě mini provedení.
  • RŮŽOVÁ VARIANTA - je čistící s růžovým jílem. Rychle na pleti zasychá, stahuje póry, viditelně pleť vyčistí a vyhladí. VELKÝ OBLÍBENEC. 
  • ZELENÁ VARIANTA - NOČNÍ MASKA, kterou spíš nepoužívám na noc, jelikož trochu lepí, ale nechám si ji prostě doma na pleti působit několik hodin, když mám prostor JE NAPROSTO PARÁDNÍ. Skvěle hydratuje, pleť zanechá skutečně vyživenou, až takovou naducanou. Má pokožka ji má ráda. KUPUJI STÁLE DOKOLA. 
  • Jak je někde uveden Retinol, okamžitě zbystřím a o produkt se zajímám. Ani jinak tomu nebylo u tohoto pleťového krému z Actionu, který byl levný, na pleti příjemný, neucpával póry, dobře hydratoval, dal se i navrstvit a CELKOVĚ MI VYHOVOVAL. Určitě milé překvapení, které mě povede k tomu, že si znovu další skin care v Actionu pořídím. 
  • Mám tady sérii zubních past, nějak se mi to naráz nahromadilo:
  • Oral-B mini verze od mého zubního lékaře jsme si oblíbili oba dva s M. Příjemná a svěží chuť, která dobře zuby naleští. URČITĚ ANO. 
  • Sensodyne - pro citlivé zuby vyhovovala spíš mě, naopak M. dráždila dásně. Prima pasta, spíš méně výrazné "chuti". Asi bych pro příště volila jinou variantu, ale nebyla špatná. 

  • HIMALAYA - BYLINKVÁ PASTA S GRANÁTOVÝM JABLKEM byla naprosto SKVĚLÁ. Moc jsem si jí oblíbila, že mám spotřebované již druhé balení. 
  • PARADONTAX - mini balení, opět od mého zubního lékaře vyhovoval spíše M. na mě byla jako by "slaná", ale občas jsem ji také použila. MŮJ FAVORIT TO NEBYL. 
  • WILKINSON - TOP, TOP HOLÍTKA PRO MÉ POTŘEBY. Kupuji snad 20let a stále se k nim s důvěrou a láskou vracím. Neznám prostě lepší. Tři břity, skvělá aplikace, je na ně spoleh. PROSTĚ NEJLEPŠÍ. 
  • Balea - 2 fázový odličovač, tak k tomu  jsem se před nedávnem také vlastně vrátila, dokonce jsem si pořídila nové balení. Jestli změnili složení, ale nyní mi přijde, že MI PROSTĚ VYHOVUJE NĚJAK VÍCE. 

  • Listerine cool mint - jemná ústní voda, která ne všem vyhovuje. Ta musím konstatovat, že mě vyhovovala MOC. Příjemná, svěží chuť a hlavně stoprocentní čištění a hygiena. URČITĚ MÁM V PLÁNU POŘÍDIT ZNOVU. 
  • Tesori d Oriente - sprchový gel, který jsem měla od Sabči, psala dokonce na něj samostatnou recenzi. PARÁDNÍ, VELMI VÝRAZNÝ SPRCHOVÝ GEL, který hezky a docela hojně pění, nevysušuje. URČITĚ MOHU DOPORUČIT. 

  • Dětské mýdlo Johnson baby - jsem pořídila v Levných potravinách. Jako mýdlo na ruce, které jsem přelívala do dávkovače a myla s ním štětce bylo MOC FAJN. Obecně na mytí štětců mám nejraději produkty z řady byby. 
  • Cien - hydratační maska v sáčcích byla příjemná, výživná, trochu více mastnější. Dobře se nanášela a měla hutnější konzistenci. VYHOVOVALA MI. 
  • Yutto - kešu ořechy natural, můj velký oblíbenec posledních dní. Kupuji na Rohlíku, jedná se o jejich privátní značku. Poměr/cena/kvalita - SKVĚLÉ. URČITĚ MOHU DOPORUČIT. 👍

  • Balea - sprchový tělový peeling z letní limitované edice byl SUPER. Krásně svěže voněl, měl tak akorát jemná zrníčka, která dobře obrousila suchá místečka. ZA MĚ MOC POVEDENÝ PRODUKT. 
  • Co by to bylo za spotřebované produkty, kdyby zde nebyl vosk YC. Vůně moře, dřeva, pláže byla příjemná, celkem jemná. Asi bych si pořídila i znovu. 


Tak a jsme na konci, tentokrát toho bylo nějak povícero, od každého trochu. 
No a jak si užíváš léto ty? Co ty nejčastěji z kosmetických produktů nyní používáš?


Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



6 komentářů:

  1. Eri, z tvé kosmetické nabídky nepoužívám nic-ale znáš mě))))Prázdniny mi rychle utíkají. Už se mi blíží návrat do školy. Skoro celé jsem je procestovala nebo se těším z Lolinky.
    Přeji heké dny. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A čeká vás nástup do první třídy ♥♥. Evi, tak přeji krásné letní dny a užívejte, co to jen jde. papa ♥

      Vymazat
  2. Eri, já teď zrovna vytáhla ten peelingový sprcháč a souhlasím, že voní moc hezky? Kokosový balzám mám od tebe, ale ještě na něj nedošlo...
    Já se peču v Praze, dovolenou plánujeme ještě týden, ale až někdy v září.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, to jsi napsala přesně, teď se pečeme, když se vrátilo léto, ono to počasí to snad ani jinak nyní neumí. Tak ať to ve zdraví přečkáme. ☺ Hezký den přeji.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, já na letní dovolenou teprve trpělivě čekám :-D Sidolux Marseilské mýdlo je u nás doma taky stálicí máme ho s tchýní rády obě. Stejně tak bys u nás vždycky našla Avon alkoholové tonikum na dočištění pleti obzvláště po nějakém mechanickém čištění. V létě se moc nemaluju, takže mi dochází převážně péče. Dneska jdu na kosmetiku a obočí, tak už se těším na zasloužený relax.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, určitě sis kosmetiku užila, já jdu v září. Je to super relax. kRÁSNÉ odpoledne přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXII.

AHOJ HOLKY,  moc vás zdravím u dnešního článku s nákupy. A hezkou, leč dosti chladnou a deštivou sobotu.   Začnu sprchovými gely, které jsem...