neděle 20. srpna 2023

#ShoppingTime No. 36



AHOJ,AHOJ,
přeji krásný dnešní den a moc Tě vítám u dalších nákupů. 
Magnézium z Actionu, brala jsem rovnou dvě balení a pak můj oblíbený Traumaplant mast, na svaly, klouby a různé bolesti. 




Udělali jsme větší objednávku na Alze, já jsem si vybrala Horkovzdušnou fritézu, M. si přál lepší váhy, s větší přesností. Nový náramek Xiaomi je také pro M. s tím, že já si vezmu ten rok starý a na běhání a cvičení bude plně dostačovat. 

A jako poslední položkou je Stolní mixer značky Concept, totožný, který má M. v Třebíči a který mu vyhovuje. 

Náramek Xiaomi a digi váhy. A musím Alzu pochválit, v sobotu v podvečer jsem zboží objednala a v neděli, již brzy ráno byly krabice k vyzvednutí v Alzaboxu. 👍Akorát tedy bych doporučila, aby uváděli třeba rozměr krabic, váhu nebo by stačil počet. Já pro to šla sama. Jako dalo se to, ale bydlím hned kousek, nechtělo by se mi to táhnout někam dál. 
Horkovzdušná fritéza, tak po té jsem pokukovala již nějakou tu dobu, ovšem až příspěvky na YTB a IG mě více přesvědčily a přiměly, že jsem si ji nakonec objednala. Brala jsem tuto - privátní značku Alzy, která má slušné recenze. 
Nechala jsem se zlákat a M. objednal něco na Aktinu, všechno tedy z jejich privátní značky Villgain. 
Brali jsme magnesium 3balení, které vyjde výhodněji. Já si vzala na zkoušku Maca, nějaký  kolagen - také velmi chválený. 
Pre-Workout, což je takový nakopávač před cvičením, nebo na takové "probuzení", pro někoho. 🙈
Dostala jsem se do projektu Trnd.CZ, kdy se testuje nové zařízení ploom X na zahřívaný tabák. Dávala jsem již příspěvek na IG. 
Nebudu tím tady spamovat, ale celkově mi přijde SKVĚLÉ. Parádně se drží v ruce a i příchutě, síla, intenzita, vytříbená chuť a hlavně zpracování. Samotný přístroj je velmi důmyslně propracovaně vyhotoven, krásně sedne přímo do dlaně, je krásný, skutečně je to snad první zařízení tohoto typu, které se mi líbí, řekla bych, že se jedná až o dyzajnový kousek.
 Velmi super produkt. Chválím a určitě mu budu věrná. 
A tady jsou stříbrné mince, které jsem objednávala již minulý týden a ukazovala jsem vám objednávku. 
Jedná se spíš o investiční mince, sběratelské se možná stanou časem ,za dlouhá desetiletí. O e-shopu mi řekl přímo sám M., po úvaze jsem vybrala tyto tři. 
Koupila jsem na ZDE
Vybrala jsem minci se štírem = M. znamení zvěrokruhu, potom Arménskou, o které mluvil a pak do třetice se symbolem Egyptské mytologie, jelikož...., o tom někdy jindy třeba. 

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥




4 komentáře:

  1. Ahoj Stáňo, tomu rozumím. Byla jsem překvapená, za jak krátkou dobou, a jak moc dobře brambory i bez oleje z fritézy chutnají. Jsem ráda, že jsem si ji pořídila, i když je to celkem větší kousek na kuchyňskou linku. Přeji krásný dnešní den. ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri, já se zatím do horkovzdušné fritézy moc nehrnu, ale možná bych si časem až bude ta domácnost chtěla pořídit multifunkční hrnec na vývary a sous-vide a takové náročnější věci. Na Alze jsem nedávno dělala "kočiččí" objednávky a ostatně tam brávám i sirupy a filtr do vysavače. Ve městě, kde pracuju je právě taktéž Alzabox. Macu jsem zvažovala na srovnání cyklu a hormonů, ale bojím se, že bude hnusná :-D a nebo mi nebude dělat dobře na žaludek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, tak nad hrnec jsem taky uvažovala, ale spíš do Třebíče, než sem do Prahy. Maca je v tabletkách ☺. Krásný den přeji.

      Vymazat
  3. Ahojky,
    nad tou fritézou jsem už taky přemýšlela, ale zatím do ní asi nepůjdu...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...