pátek 25. srpna 2023

#Spotřebované produkty za měsíc září 2023



AHOJ,AHOJ,
přeji krásný první listopad, a moc Tě vítám u spotřebovaných produktů za první de facto podzimní měsíc. Už ani nebudu zmiňovat, jak neskutečně ten čas rychle běží. 
  • Začínám nezvykle antidepresivy, konkrétně tyto Elontril beru od léta 2019 a velmi mi na mou poruchu osobnosti - hraniční sedí. Neměnila bych a jsem ráda, že tuto medikaci mám. Ovšem není "všespásná", jak já ráda a často zdůrazňuji. 
  • PATCHOLOGY - projasňující polštářky pod oči. Naprosto parádní a skvěle fungující masky pod oči, které pořídíte např. v Sephoře, a já si jdu hned objednat nové. VŘELE DOPORUČUJI. Asi nejlepší masky svého druhu, co jsem měla možnost vyzkoušet. 

  • Balea - Q10 pleťový krém, který mi ne úplně sedl na obličej, ale dopotřebovala jsem jsem na ruce a další místa na těle. Ucpával mi póry, jinak konzistencí nebyl vůbec zlý. Znovu si NEPOŘÍDÍM, ale nemohu vyloženě pohanit, spíš jsme my dva nesedly. 

  • Mám tady hned dva produkty Cien - SUPER GEL NA HOLENÍ, který seženete běžně v každém Lidlu, je příjemný, dobře vytvoří hutnou pěnu, která drží. URČITĚ MOHU DOPORUČIT. 
  • Cien - čistící a tonizační pleťová maska ze Slovenska. NAPROSTO PARÁDNÍ PRODUKT, který nevím proč, se nedá sehnat u nás, což je velká škoda. SUPER PRODUKT- doporučuji. 

  • Alpa- vlasová voda LOPUCH - senzační VLASOVÝ AKTIVÁTOR NOVÝCH VLÁSKŮ. MĚ SKUTEČNĚ FUNGUJE, levný, dostupný, funkční, jen v Teta drogérii, tak prosím pěkně, tam pro něj nechoďte, tam jej neseženete, i když e-shop říká něco jiného. Já tedy včera nepořídila a docela mi to nakrklo, no co vám mám povídat, dlouho zase do Teta drogérie nepůjdu. 

  • Avon - lesk na rty z řady Color trend, se mi podařilo dopotřebovat. Již začal spíš tak nějak nepříjemně téct, ale byl ho tam zbyteček. Super produkt, za málo peněz. Určitě - na léto, na letošní rok to byl parádní produkt. 
  • Termální voda Uriage - skvělá věcička, na osvěžení, ale i tonizaci, moje pleť ji měla moc ráda. URČITĚ MOHU DOPORUČIT a výhledově, až na ni narazím si pořídím novou. 
  • Clinique - hydratační gel krém, byl to malý kalíšek, o to více praktický, který již své využití našel. Určice PRIMA PRODUKT, ovšem spíše pro smíšenou pleť. Klasická varianta, která je více hutnější mi asi vyhovuje více. 
  • Tělový - sprchový peeling Passion fruit z Actionu byl SUPER. Nemůžu k němu říct více, protože jsem na něj psala samostatnou recenzi. Byl hrubší, skvěle plnil svou abrazivní funkci a ta vůně. URČITĚ DOPORUČUJI. 
  • Alviana - zřejmě privátka e-shopu Rohlik.cz. Hydratační maska, středně krémová - opravdu pro suchou pleť vhodnější, jinak příjemná, nic extra jsem si neslibovala a taky nic výjimečného nezaznamenala. Ovšem nebyla špatná. PROČ NE, ráda si ji pořídím znovu, až budu objednávat. 
  • Ovšem tento šampon si musíte pořídit holky, je NAPROSTO SKVĚLÝ. Privátka Penny - ToDay pro objem - fialová verze. Krásně pění, nadzvedne vlasy a zanechá je lesklé. Za málo peněz, VELKÝ VÝSLEDEK. Moc doporučuji. 
  • Balea - sprcháč z letní limitky Passion Exotic byl moc prima. Určitě bych si jej klidně pořídila znovu. Povedená kolekce. 
  • Balea - tónující krém na obličej, jsem vypotřebovala na tělo, jelikož mi na obličeji způsoboval neplechu, jinak moc FAJN PRODUKT. Lehké zabarvení tělu dodá a líbí se mi jeho hutnější konzistenci, která má vyšší hydratační schopnost. 
  • Magnesium - tabletky hořčíku z Actionu mám již podruhé a velká spokojenost. V poměru cena / kvalita, mohu doporučit. 
  • Balea - řada natural beaty - AVOKÁDOVÁ MASKA NA VLASY, byla moc fajn. Určitě bych si ji pořídila znovu, jen to balení bez ochranné fólie mě rozčiluje. ANO - MOC PRIMA PRODUKT. 
  • Ano, znovu Balea - tělové mléko s příjemnou kokosovou vůní bylo FAJN. Již jsem ho měla a PLNĚ MI VYHOVOVALO. Výhledově bych si pořídila. 
  • Dr. botanicals - čistící gel na obličej s melounovou vůní. Hrozně rychle mi zmizel, proto bych si jej nepořídila, ale jinak byl prima. Čistil pleť, hezky voněl, dobře se mi s ním pracovalo, i když jeho konzistence byla více tekutější, než bych si na toto balení v kelímku dokázala představit. NEPOŘÍDILA BYCH SI, znám v této cenové kategorii lepší produkty. 
  • Tak a posledním spotřebovaným produktem je balení obyčejných vatových tampónků Ebeline, tedy z DMka. 

  • Co by to bylo za spotřebované produkty, kdybych vás ošidila o nějakou tu svíčku, nebo spíš v mém případě vosk. YC - má stálice, jiné snad ani nekupuji. Vůni Sakura Blossom Festival jsem si zamilovala. Moc příjemná vůně, která mě mile překvapila a již jsem si pořídila další balení. ANO. 

To byly mí spotřebovanci za první školní měsíc. A jak jsi na tom Ty? 


Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...