pondělí 25. září 2023

#Recenze - skin care - Ziaja



 AHOJ HOLKY,
přeji HEZKÉ PONDĚLÍ,  a moc vás vítám u dnešní recenze. 
Tento Ziaja ENZYMATICKÝ PEELING jsem si pořídila sice na Rohlíku, ale dá se sehnat i v DMku. Již nějakou tu dobu jsem po něm pokukovala, ale pořád si říkala, že mám dost skin care. Ne, to se nezměnilo, stále mám slušnou zásobičku. 
A jak jsi na tom ty se zásobou kosmetiky Ty? 

K samotnému produktu. Není to mechanický peeling, tedy neobsahuje žádné abrazivní částečky, které obrušují pokožku. Tento peeling funguje na základě enzymů, které tuto super službu dělají NAPROSTO SKVĚLE. 
Kosmetika Ziaja je obecně moc fajn. Peeling má krásně krémovou konzistenci, se kterou se snadno a dobře pracuje. Vůně je lehká, nedráždivá a celá aplikace je příjemná. 
Barva je sněhobílá. Co do těchto vlastností - nemám co vytknout a musím jen pochválit. 
Já tedy vlastně nemám co vytknout ani samotným účinkům. Stačí jej nanést menší množství a začít klasický proces čištění obličeje. Krásně pleť vyčistí, až "vybrousí", zjemní a je naprosto nedráždivý. Tím pádem bych tento produkt vřele doporučila i citlivé pokožce. 

Peeling můžeš použít nejen na obličej, ale i krk, dekolt či ruce, tak jsem jej ostatně občas použila i já. Pak se není čemu divit, že se poohlížím po novém balení. Obsahuje kozí mléko, které hydratuje a je šetrné k pokožce. Baví mě na něm to, že nemá právě ty částečky, na které jsem běžně zvyklá, přitom výsledný efekt JE VÍCE NEŽ PARÁDNÍ. 
Holky, za mě je to rozhodně produkt, který bych si ZNOVU ZCELA JISTĚ A RÁDA POŘÍDILA. 
A co Ty a peelingy? Já je používám pravidelně, tedy min. 2x - 3x o týdne, jak ty na obličej, ale i tělové. 
Jsem na to zvyklá a ráda tento proces aplikuji. 


Super produkt, který by si dost možná zasloužil větší pozornost, jelikož mi přijde trochu "neviditelný", takový schovaný. Ale dost možná jej znáš a máš ve své skin care. 

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



6 komentářů:

  1. Používám jen ty tělové)))mám ráda peeling od YR a cukrový od Bellarose. Jsou fajn oba. Mám je ráda hlavně teď po létě, po slunění.
    Hezké dny Eri)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. YR má super peelingy, pravda, pravd. ♥ Evi, i Tobě krásný den.

      Vymazat
  2. Tenhle peeling mám taky a jsem s ním spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, je nás víc, co jsme si jej oblíbili. Krásný den ☺ přeji.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, peelingy jedu hlavně tělové na ty na obličej jsem si nějak moc nezvykla. Ziaja kozí mléko na obličej mít nemůžu, protože mě neskutečně pálí. Přitom věci na tělo úplně v pohodě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, mě občas poštiplávají pletové masky od Balea. Dřív jsem to nemívala. : ) Tento peeling je vážně velké a milé překvapení. Tělové jsou super z Actionu. Krásný pátek. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

DUBEN - APRIL ☘️🪻

AHOJ HOLKY,  vítám vás a rovnou začnu obrazem, který mi nástěnný kalendář ukazuje a tím je NADĚJE. O jak příhodné a symbolické.  ...