úterý 24. října 2023

#Recenze - Foot mask - Action

 

AHOJ HOLKY,
hezké úterý přeji. Zároveň vás moc vítám u dnešní recenze prvního produktu z pražské prodejny Action. Je jím textilní maska na nohy s kokosovou vůní a bambuckým máslem. 

Maska byla velmi laciná, snad možná i v nějaké akci. Kokosovou vůni jsem po pravdě vůbec necítila, což možná je krapet škoda. Ovšem nijak to kvalitám samotné masky neubírá. 
Za to výživné a skvěle hydratační bambucké máslo, je všudypřítomné. CHVÁLÍM, CHVÁLÍM a ještě jednou CHVÁLÍM. 
Líbí se mi balení, v kterém jsou dvě ponožky z igelitu, které jsou spojené.
Je potřeba je odstřihnout, uvnitř je již textilní část a poměrně velmi bohatá vrstva krému, bambuckého másla. Ponožky se dají zalepit, aby držely na místě a nikam nepadaly. Dalo se s nimi i v pantoflích trochu chodit, což mě velmi vyhovuje a další plusové body si tato maska ode mě vysloužila. 
Doporučená doba působení je 15-25min, já jsem ponožky na nohách měla určitě tak 40min. Bylo mi to příjemné, seděla jsem u stolu s NTB a věnovala se svým aktivitám. Nohy byly krásně vláčné, hebké, jemné a vyživené. 
Hydratačního krému je uvnitř tolik, že by vystačila určitě na dvě použití, trochu jsem ještě krém zapracovala do chodidel, nasadila teplé ponožky a měla jsem nožičky, jako dětský zadeček. 

Prostě S TOUTO FOOT MASKOU JSEM BYLA VELMI, ALE VELMI SPOKOJENÁ, proto vám ji mohu doporučit. Ještě mám variantu s vůní vanilky, která přijde na řadu zanedlouho. 

A jaké masky na nohy jsi zkoušela Ty? 

A jaký jsi měla víkend?? ♥

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



4 komentáře:

  1. Zajímavý kousek, škoda, že zrovna z Actionu. Ale třeba mi ho někde poblíž konečně otveřou (nebo se někam vypravím)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, já taky udělala větší výpravu, bez toho bych se do Actionu nedostala, v Praze je špatně dostupný. Pokud bych jela, vezmu nějaké "universální" masky do zásoby. Měj krásný pátek a i víkend. ☺♥

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, maska vypadá pěkně já kdysi měla nějakou s hroznovým vínem s velmi podobným obalem. Jinak jsem zkoušela Neutrogenu, Baleu a pak ještě nějakou na sloupávání kůže z dmka, ale na značku si nevzpomenu. Opakovaně si kupuju dvoukrokovou Baleu za asi 30Kč, dělá super práci a dobré peníze, já moc tyhle igelitové ponožky nemusím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, dvoukroková Balea zní moc dobře. Děkuji za tip kočko. ☺ Krásný začátek pracovního týdne. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

DUBEN - APRIL ☘️🪻

AHOJ HOLKY,  vítám vás a rovnou začnu obrazem, který mi nástěnný kalendář ukazuje a tím je NADĚJE. O jak příhodné a symbolické.  ...