neděle 22. října 2023

#ShoppingTime No. 46


 AHOJ HOLKY, 

moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešních nákupů. Které začnu velmi spontánním nákupem a to diáře, respektive VELKÉHO SETU DIÁŘE A CUP of Style. 

Holky sleduji prakticky od jejich začátků, jejich první diáře jsem měla tuším již 3x, letos mě však oslovil natolik, prostě se mi vizuálně lítí, že jsem si řekla a objednala jej. 

Moje taková vize, ani ne předsevzetí je, že si do diáře budu plánovat různě blog, moje další volnočasové aktivity, sport, který snad vydrží apod. Budu jej mít buď to stále rozložený na stole, abych na něj viděla. 


Velký set znamená velký diář, právě proto že ho nechci primárně nosit s sebou, to do list, notýsek, samolepky a obyčejné tužky. Vše se mi bude hodit a myslím si, že i něco málo podaruji, tedy takový je plán. 
Na Rohlíku jsem vzala nějaké ořechy, neměli totiž mé oblíbené kešu, tak mandle a pistácie byly alternativou, ale mám takový malý zlepšovák. Mandle před tím, než je konzumuji namočím přes noc do vody, oni trochu změknou a mají pak lepší chuť. 
Klobásky, Hummus a Mortadela pro M. 

Za stovku mě nalákala Měsíčková zklidňující pleťová maska od YR, která byla v akci. Dlouho jsem nic od YR  neměla a příliš se k této značce nedostanu, tak jsem si říkala, že čas od času mohu i na takovémto e-shopu s potravinami okouknout sortiment a nabídky. 
Hodně zeleniny jsem si pořídila, opravdu hodně a upekla ji. Skvělé, lehké a přitom velmi chutné jídlo. 
Objevila jsem tam i žlutou řepu, viz obrázek, která je chuťově podobná té červené, jenže tolik nebarví a je rychleji pečená. Pořídila jsem znovu. 

Od milé Hani mi přišel balíček s Avonem. Něco jsem si objednala nově a něco bylo ze starší objednávky, kdy naskladnili. 
Netřeba snad komentovat, nejlepší tonikum na černé tečky a pupínky ever. Nesní u mě doma nikdy chybět. 
Tělová másla z mé oblíbené řady Planet Spa, právě na ty se čekalo, nedivím se. Byly za super akční nabídku a jsou naprosto skvělá. Rozhodně kvalitnější po všech stránkách nežli např. The Body Shop nebo Rituals. 
Bergamot a zelený čaj je set, nad kterým jsem uvažovala již minule, nakonec jsem si jej stejně po měsíci vzala. Mýdlo na ruce, krém na ruce - to vše v praktickém dávkovači a pak bytová vůně, panečku, to je nádhera. Ze setu jsem nadšená a to jsem jej teprve zkoušela. 
Hani mi přibalila i šampony s fialovým tónováním proti zažloutnutí blond vlasů. Obě značky jsem již měla a obě jsou skvělé. Hani se naprosto trefila a moc jí za to děkuji. ♥

Vůně Incandessence Lotus je prý velmi slušná napodobenina Chanel Chance. Alespoň takto vůni doporučovala a charakterizovala Lucka - Šmajda, která má celkem co se týče vůní na mě i vliv. Nejednou jsem si podle ní, nebo spíš na doporučení, ze zvědavosti pořídila vůni. 
Letos je to snad již třetí rtěnka od Avonu. Od Hani jsem totiž dostala vzorek a byl naprosto úžasný. Lehce třpytivá rtěnka s hydratační texturou, která se tak krásně nosí. 
Vzala jsem si odstín mě podobný, jiné nenosím Rosy Lumos. Krémová textura, příjemně se rtěnka nosí, má slušnou pigmentaci a i výdrž. Již ji nosím stále u sebe. Nejeden kompliment jsem dostala. 
Ty jo holky, tak toto byla vážně náhoda. Super koupě. Šla jsem do 2handu na Ládví a tam tyto nové boty gelové Asics v mé velikosti za 350,- Kč, které stojí 2500,-. No neber je. 
Okoukla jsem jsem je jen tak rychle v pátek a pak ve středu si je vzala, když tam na mě počkaly. Jsou pohodné, na běžné chození, do města, do práce, na pochůzky ideální. Už mi trochu odchází mé hodně podobné CK a tyto je skvěle nahradí. 
Neodolala jsem, od milé Martičky z IG jsem si vzala CK Euphorii, sice doma jednu mám, ale jako dárek pro kolegyni ke kulatinám se bude hodit a nebo prostě jí dám mámě, které moc voní. 
A v balíčku s vůní byla ještě Imari vůně od Avonu, pro mě tedy neznámá a super vzorečky. Moc díky, taky skvělý obchod. 

Toť mé poslední nákupy, které opět byly více rozmanité, než bych bývala řekla. 




Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥

Já trávím víkend mimo Prahu a posílám velký pozdrv. ♥♥


6 komentářů:

  1. AHoj Eri, to jsou parádní nákupy. Já už mám diář na další rok někdy z léta s motivem levandule, tak uvidíme jaký bude příběh roku 2024.Píšu si tam všechno v rámci práce od-do, kdy mám lekce angličtiny, kdy vychází která kampaň, kam mám zavolat. V rámci školy jaké mám kdy přednášky, kdy se budu učit jakou kapitolu čeho. V rámci zbytku pak nejrůznější narozeniny, svátky, události nebo i běžné úkoly, na které nesmím zapomenout a samozřejmě i články na blog. Každá kategorie má svou barvičku :-D Od Dacello z Rohlíku jsem teď zkoušela párečky s goudou, ještě jich mám zbytek v lednici.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rohlík jsem si velmi oblíbila. ♥ Krásný začátek pracovního týdne. ☺

      Vymazat
  2. Já si tento léčím jakousi otravnou virózu - a to je venku tak nádherně. Manžela jsem musela vyslat zazimovat chatu samotného, což mne dost mrzelo, když byl tak krásný víkend.
    Zaujal mne ten set bergamot a zelený čaj - to víc čajařka, tak na takovou kombinaci slyším ;-). Rtěnek mám hrozně malou spotřebu, takže jsem si dala na další nákupy stopku, dokud nebudu na dně se zásobami. I když ta tvoje je moc hezká...

    OdpovědětVymazat
  3. Diář je moc pěkný. Díky za tip. Budu se muset po nějakém taky juknout.
    Přeji hezké dny.E. P.S.Doufám, že sis užila krásný víkend a odpočinula sis.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, víkend byl ♥♥♥, báječný,lépe ho snad nedokáži popsat. Přeji krásný úterní den. papa ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...