pátek 6. října 2023

#Recenze - Loreal sérum s kys. Hyaluronovou

 

AHOJ HOLKY,
krásný páteční den přeji. 🤗
Opět se zde hlásím s recenzí na produkt značky Loreal a to SÉRUM S KYSELINOU HYALURONOVOU. Toto sérum je mé již druhé. Jedno jsem si pořídila sama před časem a jedno jsem obdržela v rámci testování projektu All2test. 
Séra a zvláště pak ty PROTIVRÁSKOVÁ  jsou poslední tři roky velmi, velmi oblíbená, což ti jistě nemohlo uniknout. Kyselina Hyaluronová je až klíčovou složkou těchto produktů. Však záleží na molekulární velikosti a složení kyseliny samotné. Proč, nejsem tedy chemik, ani žádná odbornice, ale mikro velikost se do pokožky lépe vstřebává a prostupuje hlouběji do vrstev pleti. 
Zjednodušeně, čím menší částečky, o to více přínosu pro nás, jelikož se látka, Kyselina Hyaluronová dostane přímo do vrásek jak hlubších, tak povrchových. To,že na sebe váže vodu, je také velmi známé, proto pozor, aby nevytahovaly produkty na této bázi vodu z těla. Pokud tělo - pleť nebudete dodávat dostatečné množství, rychle může nastat její dehydratace, což je rozhodně nežádoucí a to nechceme. 
Poznáme to tak, že pleť je napnutá, unavená a tvoří se drobné šupinky např okolo nosu či na čele. Proto dbejte na pitný režim a poctivou skin care. 
Toto sérum mám již podruhé, jak jsem na začátku psala. Dokonce  vyhovuje i mé kolegyni Kátě, které jsem jej doporučila a ona pak své mamce a sestře. Produkt je doporučeno používat pro pleť 35+, což my všechny splňujeme do puntíku. 
Balení krásné, skleněné, pipeta plně funkční se snadným způsobem nanášení. Jen prosím, prosím nepřikládejte pipetku přímo na obličej, kápněte si sérum do dlani a poté naneste. 
Barva je čirá, parfemace téměr žádná, účinek je viditelný, pleť je hezčí a vypnutá. Působí více svěžím a odpočatým dojmem, což je přesně to, co poptávám. 

Z této řady Revitalift je to již čtvrtý produkt, který jsem vyzkoušela, který mi SKVĚLE SEDÍ, dokonce bych řekla, že se svou kvalitou vyrovná high kosmetice. 
Sérum obsahuje 1,5 % čisté Kyseliny Hyaluronové. Co je super, že je k dostání v každé drogérii, e-shopu za velmi rozumné peníze. 

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥





4 komentáře:

  1. Já jsem měla z řady Revitalift krém a nebyl špatný. Teď z projektu all2test testuji sérum od Astridu a zatím jsem spokojená

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to je asi ta jejich nová řada, viděla jsem jejich event a moc mě to zaujalo. Prima víkend Stáňo. ☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, já se přiznám, že jsem z řady nic nezkoušela. Loreál mi většinou přijde docela zbytečně převoněný, ale mamka ho má ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, musím přiznat, že je to asi můj neoblíbenější skin produkt z drogérie. ☺ Parfemace mě osobně nevadí, ale plně rozumím. Krásný večer kočko. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...