středa 4. října 2023

#recenze Vichy a Cien

AHOJ HOLKY,
moc Vás při dnešku zdravím a přináším recenzi. Jeden produkt je za mě SKVĚLÝ a z druhé, tak nadšená nejsem. Ale pěkně popořádku. 
Odličovací tampóny Cien jsem již měla, ovšem variantu s olejem, tedy jako dvoufázový odličovač fungovaly. Trochu poštipkávaly sem tam v očích, ale byla jsem s nimi vážně moc spokojená. 
Proto jsem chtěla vyzkoušet i tuto variantu, která je postavena na micelární vodě. 

Micelární odličovací tampóny, kterých v plastovém kelímku - dóze je 40ks a součástí je ochranná fólie, za což Lidl moc chválím. 

Ovšem avizují, že by měly odlíčit voděodolný make-up. Ne, tak řasenku tak leda rozmažou, že pomalu nejde odlíčit. Pro důkladné odlíčení musíte doslova šmrdlat a opakovaně stírat tampónky dané místo. Tím si obličej, nebo oční okolí podráždíte a to opravdu nechcete. Ne, tento produkt na plné odlíčení, nemyslím tím vč. dočištění pleti, to je další krok, který následuje prostě NEPORADÍ. 
Sami o sobě tampónky trochu svou tekutinou dráždí oči, ale není to nic hrozného, ovšem NEODLÍČÍ, velmi těžko si poradí s rtěnkou, stíny a obyčejnou řasenkou. Musíte opakovaně stírat a odličovat. Velká ztráta času, podrážděná pokožka a velká spotřeba samotných tampónků. 
Můj verdikt tedy zní - NE TYTO ODLIČOVACÍ TAMPONKY SE NEPOVEDLY. Varianta s olejem je za mne naprosto senzační, oproti tomuto zklamání. 

VICHY MINERAL 89 BOOSTER, tento produkt snad není třeba představovat. Sama jsem se nedokopala, celou tu dobu si jej pořídit. Slyšela jsem na něj jen chválu a je to prakticky jeden z prvních produktů tohoto druhu - ve své kategorii, který na trhu je, a že tomu již nějaká řádka let je. 
Toto sérum jsem dostala od mé milé kolegyně Káti, která jej měla nevyužitý doma, jelikož ji nevyhovuje. Na oplátku jsem jí dala sérum s kys. Hyaluronovou od Lorealu, které si poté sama pořídila, místo toho, aby si sérum ode mě nechala, jako dárek. 🤍😉🤣
Zpět k séru. Skleněná lahvička, lehce modře tónovaná, plně funkční aplikátorek, nic asi zvláštního, bych řekla. Ale séra je nezvykle 50ml, protože ve většině případů se séra prodávají v balení po 30ml. 

Cenově se pohybuje okolo 600,- Kč, což mi přijde víc než hezká cena. 
Termální - minerální voda ve vysoké koncentraci, právě v 89% společně v kombinaci s kyselinou Hyaluronovou slibuje a také udělá, pleť vypnutější. 
Pokožka je již po týdnu pravidelného používání hladší a dokonce jemné vrásečky jsou dočasně vyplněné. Kys. Hyaluronová na sebe váže vodu a to je ten efekt a celé kouzlo, že dokáže pleť jako by až omladit. ♥
V prvé řadě je TO BÁJEČNÝ ZDROJ HYDRATACE, dále pak antioxidant, který posiluje kožní bariéru a dokáže si poradit i s mírně povadlou pokožkou. 

Sérum má gelovou - středně hutnou konzistenci, neutrální vůni a NELEPÍ. Již po samotném nanesení prsty na pokožku není pleť nepříjemně "oťapkaná", pěkně a rychle se vstřebá. Používám ráno i večer, skvěle se hodí i pod make-up.  
Za mě je to tedy SKVĚLÉ SÉRUM, A MOHU SE PŘIDAT K TÁBORU OBDIVOVATELŮ A PODPOROVATELŮ. Sérum skutečně dělá co má, je cenově dostupné, na pleti šetrné s viditelným efektem vypnutí pokožky. 
Tak holky a jaké jsou vaše zkušenosti s kosmetiku Vichy?Jistě máte ozkoušeno, protože jsem snad poslední člověk (myšleno v beauty-blogger světě), který tento skvost vyzkoušel až nyní. 

Jinak přeji krásnou středu!! Mějte prima den!!
🤍

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



12 komentářů:

  1. Od značky Cien jsem zkusila šampony, ale jinak jen velmi málo produktů.
    Hezký den. 🙂

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám zkušenost ani s jedním produktem :) Lídl máme daleko, tak tam moc často nechodíme a když jo, tak jen pro pár maličkostí :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, taky nechodím nyní do Lidlu často. Ale Vuchy sérum vřele doporučuji. Hezký den přeji 🍂👍

      Vymazat
  3. Minerální Vichy znám. Měla jsem už 2x a byla jsem spokojená.
    Přeji Eri krásné podzimní dny. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sérum je super, už pokukuji po dalším. Krásný den i Tobě 😊😊😊

      Vymazat
  4. Eri, to sérum vypadá dobře, i cenově je myslím docela fajn. Tamponky v krabičce jsem si teď koupila v Rossmannovi (jejich značku Isana), tak jsem zvědavá, jaké budou ty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stani, Isana tamponky mi právě vyhovovaly jako první. Sérum je parádní. Přeji hezký den 😊😊

      Vymazat
  5. Překvapilo mě, že existují i takovéto odličovací tampóny. Neznám takováhle balení tampónu, takže ke to pro mě novinka a zajímavá recenze 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji. Odličovací tampóny toho druhu má Balea, Isana a Cien, co mám vyzkoušeno. ☺☺ Prima víkend.

      Vymazat
  6. Ahoj Eri, já neznám žádné takové tamponky, co by mi seděly nehledě na to, že pro mě by jich stejně bylo v balení málo. A zatím mě vše akorát pálilo v očích a odličování žádné, už se ani nepokouším tenhle typ produktu pořizovat, po olejových mám zas ošklivé akné. Co se Vichy séra týče jednou jsem ho měla a je super, jen nevidím to něco víc oproti jiné kyselině hyaluronové čili mi nedává smysl dát 600 za něco, co mi udělá produkt za 200 Kč. Vichy je super značka, ale pro mě zbytečný luxus, když jí dokážu nahradit levnějšími produkty - The Ordinary, The Inkey List.

    OdpovědětVymazat
  7. The Ordinary má skvělé produkty, souhlas 👍. Taky je mám ráda. Hezkou neděli přeji

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...