sobota 28. října 2023

#ShoppingTime No. 47 - Action Praha Kbely


 AHOJ HOLKY,

přeji krásný sváteční den,  a moc tě vítám u dnešní tak trochu speciálních nákupů z Action, kam jsem se ovšem vypravila tady v Praze. No a chytrá app mi prozradila, že nejblíže mám prodejnu v Kbelích. No byla to trochu výprava, co vám budu povídat. 

Jet metrem, pak busem, znovu busem a metrem, jsem vyhodnotila tak, že příště až do Kbel pojedu, tak klidně Uberem, protože při větším nákupu se mi doprava vrátí a nebudu se muset handrkovat s taškami. 
Primárně jsem zatoužila po přesmažené cibulce, kterou mají v Actionu právě nejlevnější, jinde je neskutečně předražená a já při své spotřebě nejsem ochotna tuto sumu platit. 
No odvezla jsem si toho celou spoustu, ale musím pochválit paní prodavačku, která byla milá a ještě mě při odchodu upozornila na zapomenuté balení karamelek. 👍
K mému nákupu, smaženou cibulku samozřejmě neměli, čili má mise byla v tomto směru neúspěšná, ale spousty radosti jsem si přivezla. 
Produkty na vlasy mi nenechaly chladnou, proto jsem si vzala litrové balení kofeinového šamponu s pumpičkou, masku na vlasy v krásné modré dóze a ultra hydratační kondicionér. 
Prosím pěkně, toto mluví asi za vše, balení cestovního setu na kosmetiku za 25,- Kč. Ano prosím, balení mě vyšlo na 1/4 cenu, co se prodává např. v DMku. 
Pak mě v sekci textil zaujaly ručníčky na obličej, které jsem si řekla, že bych mohla doplnit. Toto je nějaká Luxusnější řada, set obsahuje 3ks froté ručníčků s vyšší gramáží a vyšel mě na 65,- Kč. Mají vícero barev, i tmavší, mě ovšem zaujala tato světle šedá. 
Sprchový gel jsem snad z Actionu nikdy neměla, proto jsem si jeden vzala a to s vůní svěží citronové trávy. Peeling na pleť, po kterém jsem již naposledy pokukovala. Ústní vody za stejnou cenu jako v DMku, na které jsem tedy zvědavá. 
Ústní vody a zubních kartáčků mám celkem slušnou spotřebu, proto dokupuji průběžně, při každé návštěvě drogérie. Kartáček na ruce, nebo prostě tento druh kartáčku mi doma chyběl. Jedny slipové vložky, set nízkých ponožek 5párů za cca 60,- Kč a Nivea deodorant za super cenu 59,- Kč jsem tam prostě nemohla nechat. 
Vitamínové doplňky znám, naučil mě na ně M., no taky kdo jiný, on je přes různé supplementy a léky obecně expert. Ale ne vše, lze nahradit tabletkami, třeba jako pohyb, ten vždy předčí spalovače tuků apod. No nic, to jsem odbočila někam, kam jsem úplně nechtěla. 

Vitamin B komplex, Magnesium hned ve dvojím provedení, lahev na cvičení, chladivý masážní gel a Pre workout jsem vzala na zkoušku, zdali bude fungovat, tento nakopávač. 

Bavlněné vatové tampónky a dvě textilní masky na nohy, na které se neskutečně těším. 

Nějaké bonbonky a čokoládové tyčinky byly ještě nedílnou součástí mého Action ze Kbel nákupu. 

No jak jsem psala, příště lépe, ideálně Uberem, pro větší nákup, kdy se cesta vyplatí. Pohodlí za to rozhodně stojí a těžkými nákupními taškami jsem si 2x fyz. ublížila a i z toho důvodu přestala běhat, což mi za to nestojí a hlavně z toho důvodu si objednávám potraviny právě z Rohliku. 

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru. Jak trávíš víkend? Já vyrazila opět #mimoPrahu a moc si to užívám. ♥


Měj pohodičku. papa ♥



6 komentářů:

  1. Ahoj Eri, to vypadá skvěle. Doufám, že si víkend mimo Prahu užíváš. Já včera dělala řidiče, ale měla jsem dobrou večeři pak jsem však musela zmizet nějak na mě to množství opilých lidí na jednom místě bylo příliš. Dneska jsem se věnovala učení, uklidila koupelnu a teď čtu blogy ostatních. Ráda bych si navečer četla a umyla si hlavu. Zítra se s přítelem chystáme pro jakési super raritní sedačky do jednoho z jeho youngtimerů až kamsi k Ostravě tak bych se ráda podívala do Dolních Vítkovic a současně jedu kdyby potřeboval vystřídat v řízení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, já nyní nějak na blog nemám čas, "ani pomyšlení". 😇🙏 Ale víkend jsme si užili velice. Byl to parádní čas #mimoPrahu, který si poslední dobou užívám plnými doušky. Krásný den kočko měj. ♥

      Vymazat
  2. Eri, to tedy je slušný nákup. Já bych sice nabídku Actionu ráda omrkla, ale nejsem ochotna jet ani z Jižáku ke Slávii, kde mám ten asi nejbližší :).
    My jsme v sobotu jeli na otočku pro mámu do lázní a pak na chalupu, kde máme na návštěvě syna s manželkou. Vracet se budeme až zítra, ale vypadá to, že tak krásně jako včera už mít nebudeme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný začátek pracovního týdne, přeji. Doufám, že jste si víkend užili. ☺♥ My ještě včera stihli krásnou 12ti km procházku. ☺

      Vymazat
  3. Škoda, že tyhle obchody nejsou někde v mém okolí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, dost možná tam příští týden pojedu, tak koukni na web a můžu pokoupit a poslat, není problém. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping&Gift Time

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešního článku, a moc zdravím z ostrova Murter, což je náš poslední dovolenkový den. Uteklo to jak...