sobota 27. března 2021

#Recenze - Cien 2 minutová maska na vlasy s keratinem

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou březnovou sobotu,  a vítám Tě u dnešního příspěvku, u dnešní recenze. Vlasovou, vlastně i jinou kosmetiku celkem střídám, protože je to moje záliba a můj koníček. Značka Cien se do mého tzv. portfolia celkem slušně dostala a usídlila, protože jsem s jejich výrobky spokojená. Ani jinak tomu nebude u této CIEN - VLASOVÉ REGENERAČNÍ MASKY. 


Masku jsem kupovala na základě kladné zkušenosti s vlasovým kofeinovým tonikem. Tato maska je regenerační, pečující a vyživující. Obsahuje keratin. Vlasům dodá jemnost, hebkost, lesk a jsou po jejím použití krásně rozčesat, což je pro mne jeden z hlavních artefaktů a požadavků!!


Maska je v běžném prodeji, nemělo by se jednat o žádnou limitovanou edici. Najdete ji ve dvou variantách, keratin, který mám právě já. 
Druhá varianta - OIL CARE s makadamiovým olejem.
Maska má středně hutnější konzistenci, což velmi chválím a plně mi vyhovuje. Na vlasy se mi dobře nanáší, hlavně skvěle ulpí na vlasech, na jejich délkách, kam ji primárně v přiměřeném množství nanáším. Nechávám působit dle potřeby, ale můj zvyk je cca 5 min. Poté běžným způsobem opláchnu, nechám vlasy proschnout a poté rozčesávám. 


Vlasy poslední dobou nechávám uschnout samovolně čím dál častěji, ale pořád z 50% vlasy suším pomocí mého fému Remington. 

Maska se prodává tedy v běžném plastovém kelímku - obalu, který obsahuje 300 ml produktu, ale, je tady jedno velké ale, které ovšem není ojedinělé, bohužel. Maska není "zabezpečena" žádnou folií. Když obal - víčko odšroubujete dostanete se hned k produktu, což mě osobně přijde méně šťastné, preferuji plně uzavření produkty, zvláště pak v dnešní pandemické době. 


Maska má příjemné, nenásilnou až jemnou vůni připomínající mi nějaký parfém. Jak zmiňuji, parfemace není přehnaná, takže nepřebije žádné další produkty, které na sebe "patlám". 

Mé vlasy jsou příjemně jemné, nebo spíš hebké, jsou skvěle a hlavně snadno rozčesat. Maska vlasy nezatíží a dodá jim lesk. 

Toto 300 ml - velké balení jsem já pořizovala za 80,- Kč, ale viděla jsem masky prodávat i za 50,- Kč, jelikož byly v nějaké akci. Což mi připomíná, že bych se ráda podívala i na druhou variantu s makadamiovým ořechem. 


Závěrem asi tolik, produkt Cien - HAIR MASK S REGENERAČNÍ schopností MĚ NEPŘEKVAPIL, NAOPAK MILE POTĚŠIL A JSEM S NÍM VELMI SPOKOJENÁ. Jak se tak říká, za MÁLO PENĚZ, HODNĚ MUZIKY. S klidným svědomím Ti mohu tento produkt doporučit. 

A jaké oblíbené vlasové produkty máš Ty? Znáš tento produkt, nebo používáš jinou vlasovou péči?

Moc děkuji za Tvou přízeň a pozornost, nejenom tomuto příspěvku. Veškerých komentářů a příspěvků si velmi vážím a jsou pro mne přínosné. 

Přeji Ti krásný a pokud možno pohodový den. 

papa E. A. 

6 komentářů:

  1. Eri, táto konkrétna séria je super, vyskúšaj aj balzam na vlasy s keratínom, je perfektný, krásne vonia, vlasy sú jemné, ľahko rozčesateľné... masku som zatiaľ nemala, ale najbližšie kúpim :-)
    Pekný víkend, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, maska je super, zrovna ji dopotřebovávám a určitě si chci pořídit i druhou variantu. Krásně vlasy vyživí. Přeji krásnou neděli a neboj, s maskarou Benefit jsem nezapomněla, jen asi úplně nemám nejlepší fotku. ☺♥

      Vymazat
  2. Já nějakou kosmetiku od Cien v Lidlu koupím, ale masku na vlasy jsem ještě neměla. A docela jsi mne nalákala (ale z Lidlu jsem teď zrovna přilšla :D).
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, teprve se na Tvé články chystám, jsem opravdu v posledních dnech hrozně "marná". Vím, že máš ozkoušenou kosmetiku Cien a vřele mohu masku doporučit, tak i vlasové tonikum s kofeinem.
      Krásnou neděli přeji. ☺♥

      Vymazat
  3. Na kosmetiku do Lidlu nechodím, ale maska vypadá dobře. Já mám ráda masky na vlasy od Garnier. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, masky od Garnier znám, jsou fajn, ale nyní mohu říct, že mým potřebám vyhovuje nyní víc Cien. ☺ Prima den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...