sobota 25. listopadu 2023

#Recenze citronová tráva a odličovací ubrousky

AHOJ HOLKY,
moc vás vítám u dnešní recenze. Dneska je neděle, tím myslím den, kdy píšu tuto recenzi, ovšem nafocenou a předpřipravenou ji mám již týden, ale nějak poslední dobou zase "nestíhám". Opět panuje pracovní kolotoč. 
Začnu odličovacími ubrousky, které mám doma delší dobu, ale vyštrachala jsem je až nyní. Kupovala jsem je v Penny Marketu, jsou z jejich privátní značky To Day a stály doslova pár korun. 
Odličovací ubrousky jsou v klasickém balení, bez plastového uzavíratelného patentu, což je vždy trochu lepší, ale nevysušují se mi. Jsou ideální na dočištění pleti, ale zvládnou i odlíčení make-upu. Ovšem, voděodolný make-up s nimi nedoporučuji odličovat. 
Jsou ideální na cestování, právě proto jsem si je s sebou brala na náš teambulding, kde mi udělali velkou službu a nejen mě. Kamarádka - kolegyně si je také vyzkoušela a byla mile překvapená, jak dobře dělají svou službu. 
V balení jich je 25ks, mají pevný materiál, který se netrhá a k pokožce je jemný a šetrný. Obsahují složku alantoinu, která pečuje o pokožku. Příjemně - jemně voní, nijak mě na pleti nedráždí. Dá se jimi otřít např. i make-up při líčení, který si dávám na hřbet ruky. Když nepoužiji voděodolnou řasenku, tak po nich sáhnu a dvěma kusy odlíčím dobře a do čista celý obličej. 
V balení jich je 25ks, což jsem si byla ještě ověřit, abych nepsala nesmysly. Na to, že tyto ubrousky se dají pořídit v běžném supermarketu, tak opravdu nejsou vůbec špatné. Ba dokonce JSOU VELMI DOBRÉ, a já je mohu vřele doporučit. 
Milé překvapení, které bych v Penny nečekala. Krásně doplní 2fázový odličovač, o kterém jsem vám již psala a doporučovala jej. 
Sprchový gel jsem pořídila v Actionu, vyšel na 23,- Kč, a nejvíce mě zaujal svou vůní. Citronová tráva naprosto dominuje a úplně mě okouzlila. Mají více druhů, které budu muset brzy snad omrknout. 
Už jen při otevření balení se line silnější, přitom velmi kořeněná, intenzivní a velmi svěží vůně. Toto je naprostá PECKA. Značku se přiznám vůbec neznám, ale balení není 2x skvělé, na cestování bych jej příliš nedoporučila, jelikož alespoň toto mé balení příliš netěsní. 
Ale nevylilo se, šikovně jsem sprcháč postavila, a žádné ztráty nebyly. Barvu má čirou, středně husté konzistence, no prostě klasický sprchový gel. 
Obsahuje 300 ml a NAPROSTO DOKONALE, PODMANIVĚ VONÍ. 
Ani nevysušuje, nebo ne víc, než běžné sprcháče této cenové hladiny. Ani obal nepřináší příliš informací, jen že se jedná o veganský produkt, bez obsahu silikonů a navíc by měl obsahovat přírodní oleje. 
Měly by být v nabídce ještě tyto dvě varianty. Aloe vera a olivový olej. A jak to tak vypadá, nejedná se o žádné limitované edice. Action nemám ani tady v Praze daleko a můžu si tam někdy zase o víkendu zajet.

Tak, toto byly dva docela obyčejné produkty, na které jsem poslední dobu "natrefila", vyzkoušela a OBA MI MOC VYHOVUJÍ. 
Sprchový gel má alespoň pro mě podmanivou a velmi silnou vůni citronové trávy, která je slušně autentická, žádná chemická záležitost. 


Přeji krásnou sobotu, měj pohodový víkend, ať už plánuješ cokoli. Já tentokrát zůstávám v Praze, takže úklid, vaření, odpočinek a relax s Izi. 😻

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥




10 komentářů:

  1. Tak jsem si zase početla, protože opět nic neznám))).Dneska jsem byla na řemeslných trhách, na koncertu Lucie Bílé a ještě jsem stihla kino. Zítra jedu na květinový workshop. Přeji hezkou neděli. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, já zase sledovala dny Francouzského filmu, můj milovaný J. P. Belmondo - U konce s dechem. Báječné. Měj hezkou neděli. ♥

      Vymazat
  2. Eri, zaujal mne ten sprcháč, mám vůně laděné do citronova ráda. Čistící ubrousky skoro nepoužívám, tak s nimi moc zkušeností nemám.
    Jinak víkend trávíme doma - manžela bolí noha, tak jsem trochu uklízela a trochu relaxovala. Večer tu pak byla moje máma a syn se ženou na večeři. Mj. jsme prohlíželi fotky z jejich svatby (konečně)
    Hezkou neděli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, přeji krásnou první adventní neděli. Sprcháč z Actionu se vážně povedl, vůně fantastická. Nyní mám taky takový fresh Gbariella Salvete vůně malina. Taky moc fajn. ☺

      Vymazat
  3. Sprcháč som ulovila aj ja a už sa naň teším. Unás je ale drahší :-)
    Páá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásné ráno, to mám radost, jsem zvědavá, co na něj povíš. ☺☺

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, ubrousky znám a musím souhlasit, že jsou super! V Actionu jsem nedávno řádila, ale jenom trochu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, já bych tam taky potřebovala, ale nyní se mi po pravdě vůbec nikam nechce. Měj prima den kočko. ☺

      Vymazat
  5. Ahoj Eri,
    ty vlhčené ubrousky jsem si před lety hojně kupovala. V Penny jsem ale nebyla snad rok...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já pamatuji ještě ty Douglas ubrousky. ♥ Tyto jsou moc fajn. Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...