pátek 10. listopadu 2023

#Recenze - Super 2fázový odličovák z Penny Marketu

 


AHOJ HOLKY,
moc Vás vítám u dnešní recenze, kterou píši již podruhé, jelikož se mi někam "záhadně" ztratila tady na blogu. Přijde mi, že nebyla synchronizována stránka blogu zde přes webové rozhraní a v app. Njn, tak jdu na to. 
Povím Vám, že některá kosmetika značky ToDay, kterou naleznete v Penny Marketu mě nepřestává překvapovat. Překvapovat, jak MOC FAJN PRODUKTY TO JSOU. 

Dámy, toto je prosím pěkně dvoufázový odličovač očního okolí, který si hladce poradí i s voděodolným líčením. Zvládne oči, rty - dlouhotrvající matnou rtěnku. Nedráždí oční okolí, NAPROSTO NEŠTÍPE V OČÍCH, což je unikát ve všech odličovacích produktech v této cenové kategorie. 
Skutečně jej používám denně, zvládne krásně větší vrstvu řasenky, dva - tři tampónky na celé odlíčení. Stíny, matnou rtěnku, to vše odlíčí, nepodráždí a nezamastí pokožku. Přitom stojí 35,- Kč. Ano, je snad ještě levnější než Balea. 
Kontaktní čočky nenosím, ale je prý vhodný i pro tyto varianty, jelikož je nedráždivý a šetrný, což mohu potvrdit. Naprosto jemně a čistě odlíčí. Neštípe, nezamastí oční okolí, nerozmaže řasenku, ale krásně ji odlíčí. 
Lahvička je docela obyčejná, běžná plastová. Produkt se klasicky promísí, protřepe, nanese přiměřené množství na vatový tampónek a započnete odličovací proces. Když jsem jej poprvé vyzkoušela, nevěřila jsem svým očím, že je mám úplně odlíčené, tak rychle, tak snadno a bez jakéhokoli poštipkávání. 
No co myslíte, už mám doma v zásobě další balení. Není ani potřeba produktu nanášet více, než jste zvyklé, stačí přiměřené množství. Je až neuvěřitelné, jak laciný produkt je možné nalézt v supermarketu. Po šampónu na objem je to DRUHÝ OBĚV ZNAČKY ToDay. 
Proto neváhej a určitě jej vyzkoušej, sama za sebe jej mohu jen a jen doporučit. 

Přeji krásný pátek a ještě hezčí víkend, ať se plány vydaří. My budeme v Praze a mám v plánu jít rozhodně běhat, ať se alespoň trochu hýbu a když se zadaří, tak i nějakou tou výstavu. 

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥


5 komentářů:

  1. Já už docela dlouho dvoufázové odličováky nepoužívám - nějak jsem měla pocit, že mi nedělají dobře na oči. Aktuálně je mojí jedničkou odličovák od Isana. Možná bych tenhle dvoufázový mohla zkusit, kddyž není drahý - třeba už mi zas vadit nebudou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, Isana je nyní populární. Mě kolikrát stačila i micelárka, či odličovací ubrousky, ale na voděodolnou řasenku se musí s větším kalibrem. ☺♥- Krásný začátek prac. týdne přeji.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, pěkný tip já mám dobrou zkušenost s odlakovačem na nehty od Today nebo s jejich odličovacími ubrousky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, jejich odličovací ubrousky mám nyní otevřené a velká spokojenost. ☺♥- Krásný začátek prac. týdne přeji.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    já jsem dlouho v Penny nebyla. Nemám ráda dvoufázové odličovače kvůli čočkám, takže momentálně nakupuji ty od Isany.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....