úterý 7. listopadu 2023

#ShoppingTime No. 48

 AHOJ HOLKY, 

Krásné úterní ráno přeji. ☺ Moc vás vítám u dnešního článku, u nákupů, které začnu sportovní osuškou. 


Tuto sportovní osušku, která je velmi skladná, má skvělou savou schopnost, je z příjemného materiálu. Dá se prát klasicky v pračce na 30C. Osuška je o rozměru 160x80cm, tedy já jsem si ji rozstřihla a má dva ručníky, které mi na cvičení ideálně vyhovují. 
Kupovala jsem na Vinted, osuška je nová a vyšla mě na krásných 220,- Kč. 
Nyní tady mám poměrně velkou objednávku ze ZOOhitu. Ovšem peripetie nastaly s doručováním. Nebudu to rozmazávat, hol jsem si pro 14ti kg balík musela na poštu. 
U objednávky téměř za 3tis Kč. chcete to, co si zaplatíte, ne že budete běhat z jedné Balíkovny na druhou. 
Felix zásobu kapsiček, také jsem brala takové polévky, kdy zvláště pak pro tu šťávu je Izi má ráda, kouskům masa příliš nedá. 
Paštičky a klasické konzervičky Gourmet samozřejmě nesměly chybět. 
Navíc jsem brala 2x výhodné balení Malt a vitamínových past. 
Izi se samozřejmě nejvíce líbila krabice, jak plná, tak si hlídala papání, kdy na ni hajala a poté si zalezla do prázdné. 
Po hrozně dlouhé době jsem zavítala na skok o Levných potravin a vzala si tam tuto PINSU, dokonce 2x, což jsem úplně neměla v plánu, ale již bylo namarkováno. Taková velká pita to byla. 
Vedle práce máme Koloniál Mili, tam občas chodívám a ulovila jsem tam bonbonky. Čokoládová vajíčka s hořkou čokoládou, nebyla vůbec špatná a pak nějaké ovocné karamelky. 
Gumové pantofle s medvídkem, ve starorůžové barvě. Tak těm jsem neodolala, zatím je budu nosit doma a když bych přeci jen ještě zvládla to moře, budou se velmi hodit. 
Pořídila jsem je tady na Proseku v OD "velká Billa". Vyšly mě na 350,- Kč, ale trochu vržou, což je legrační. 
V Penny měly zase akci na Yankee Candle a jelikož jsem mou zásobu během 2 týdnů zplanýrovala, tak jsem jednu do zásoby, přeci jen pořídila. Bude se jistě hodit. Svíčka vyšla na krásných 230,- Kč. 
Bambusová brčka jsem si koupila, protože já doma piji z půllitrových sklenic, právě s brčkem, je jich celkem spotřeba. Takovéto jsem doma ještě neměla. Mentolové bonbónky pro kolegyni a kyselé coly pro mě. 
Toť mé nedělní, vlastně neplánované úlovky. Jsem spokojená. 
Od kamaráda Sparťana jsem dostala tento čajový SKVOST. Pu ert, je černý fermentovaný čaj. 
Pu-er, pu-erh, pchu-er (a další varianty) jsou zpravidla označení pro čínský čaj pěstovaný v čínské provincii Yunnan (Jün-nan), který se zpracovává užitím dodatečné fermentace černého čaje
Občas se také může jednat o název způsobu zpracování čajových lístků dodatečnou fermentací. Například čaj typu puerh ze zeleného čajePuerh je i název jednoho druhu čajového keře, který se mimo jiné vyznačuje dlouhými listy. Puerh se též jmenuje okresní město v provincii Yunnan, kde se čaj zpracovává a podle které je pravděpodobně čaj pojmenován.
Ulovila jsem dva ovocné sprcháče. Největší radost mám z toho malinového Dermacolu, sice mají ryze nepraktické balení, ale maliny já prostě miluji. 
Koupeno v DMku tady na Ládví, mělo by se jednat o novinku, které jsem si já ovšem všimla až nyní na podzim - koncem léta, respektive. 

Něco praktického do bytu, těsnění do dveří, prodlužovačka do kuchyně - na takovou menší rozdělávku, uvidím, kdy se k tomu dostaneme. 
Nahřívaný tabák, mentolové příchuti, jelikož ho mají "zakázat", tak jsem si udělala větší zásobičku za téměř 6tis. 
Dárek v podobě sypkého kolagenu. Moc děkuji. Již ho pravidelně ráno piji ve vodě, v čaji. 

Toť mé poslední nákupy, a mě by zajímalo, jestli jsi Dermacol sprcháč zaznamenala. ☺



Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



7 komentářů:

  1. Ahoj Eri, já se přiznám, že si sama Dermacol vůbec nekupuju, ale novinky jsem si všimla. S těmi tabákovými výrobky už mi to přijde trochu hon na čarodějnice ze strany státu a EU. Felix naše kočičí šelma taky miluje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, u nás nyní papáme jen Felixe, Gourmetky princenzna nechce. 😯🫶 Hezký den přeji.

      Vymazat
  2. Kočička se ale má, samé dobroty :-) A tedy...když vidím ty tvoje dobroty - ještě, že mám vedle sebe čokoládu :-D Já jsem tento měsíc už něco málo utratila za kosmetiku a vlasy :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, já se přiznám, že toto jsou starší nákupy, nyní se snažím vážně o nějaké dárky. ☺ Krásný den měj.

      Vymazat
  3. Eri, ten malinový sprcháč jsem nikde neviděla. Ale je fakt, že po sprcháčích nekoukám - mám doma zásobu, takže je chci prvně zlikvidovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, samozřejmě mám taky zásobu, ale nemohla ♥ jsem prostě odolat. Krásný den měj. ☺

      Vymazat
  4. Ahoj Eri,
    gel jsem zaznamenala, ale nemám ráda ta jejich balení, takže si je kupuji málokdy.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...