sobota 4. listopadu 2023

#Recenze Action&Balea

AHOJ HOLKY, 
moc vás zdravím u dnešní "růžové" recenze. Nebyl to plán sladit tyto dva produkty, jeden je skin care a druhý je na tělo. A tentokrát bude spokojenost spíš tak 50/50, nebo spíš nenadchne & neurazí. 
Začnu tedy MICELÁRNÍ VODOU Z ACTION, kterou mám doma již nějakou dobu. Kupovala jsem ji ještě na jaře v Třebíči. ALVIRA je privátní značka  Actionu. 
Od této privátky jsem měla již nějaké produkty, např. odličovací - čistící ubrousky, které jsou super, vážně mi moc vyhovují. Tato micelární voda není špatná, ale zřejmě jsem od ní čekala víc. 
Určitě je to ten druh produktu, který DOPORUČUJI PO APLIKACI OPLÁCHNOUT VODOU. Na odlíčení jsem ji zkoušela, ale spíš se hodí na takovéto občasné dočištění. 
Oční make-up jsem také zkoušela odličovat, jednak pálí v očích a víc rozešmudlá řasenku než odlíčí. Pak stejně musíte vzít 2fázový odličovat, abyste se zbavili líčidel. Na pleti mi nedělá vlastně nic a to je zřejmě to ono, proč jsem z ní trochu "zklamaná". 
Kdybych tento produkt neměla, tak se vůbec nic nestane. Najdu pro ni využití, na čištění štětců bude fajn, ale trochu mi to mrzí. 
Nečekala jsem nějaké super účinky levné micelárky, kterou seženete za 55,- Kč v objemu 400ml. Ale na pleti mi prostě nedělá nic. 
Trochu odlíčí, bohužel na pokožce zanechává nepříjemný film, prostě mi stahuje pokožku, že je nutné ji vždy opláchnout. Tento produkt mi nesedl, bohužel jsem se nenaučila ji používat, tak mi tam tak stojí a řekla jsem si, že se s vámi podělím o mé dojmy. 
Věřím tomu, že třebas mladší pokožce, nebo mastnějšímu typu pleti bude vyhovovat více. Jsem asi zhýčkaná jinými produkty, které jsem používala, nebo které právě paralelně používám. Ale ne všechno mi musí sednout. 
Můj verdikt tedy zní, promiň prodejno Actin, že tato micelární voda NENADCHNE & NEURAZÍ. Určitě bych si tento produkt znovu nepořídila, ani nevím, jestli se prodává i v jiné variantě. 
Balea sprchová pěna s vůní malin jsem sehnala v nějaké slevě. Je to dost možná moje první, či druhá sprchová pěna, příliš po těchto produktech ani nekoukám. Nevím vlastně proč. Možná, že nyní se to změní a začnou se objevovat v mém shopping hledáčku. 
Balení krásné, hravé to prostě zaujme, Balea umí oslovit své zákazníky. Pumpička - dávkovač je stále plně funkční a řekla bych i praktický. Chválím. 
Pěna je to bohatá, jemná, příjemná, dá se s ní i oholit, když budete rychlí, protože trochu víc se rozpouští a stéká všude po těle, dolů do vody. 
Nevysušuje pokožku, nedráždí, je příjemná na "dotek", je to zkrátka úplně něco jiného než sprchový gel. Docela jsem si říkala, že mi asi dlouho nevydrží, zkrátka že bude rychleji ubývat, než jiné produkty. Nene, zatím je jí tam stále dost a pořád skvěle funguje. 
Ano, glycerin zřejmě stojí za tím efektem, který zanechává pokožku jemnou, hladkou a nevysušuje ji. 
Co je parádní, že pěna mě baví, je to takové hravé. 
Pěna příjemná, docela hustá, chvíli i vydrží v neměnném stavu, čili dá se docela dobře použít alternativně i na holení. 
Vůně je taková ovocná-sladká, sladké tóny bych řekla že převažují. Maliny v tom tedy necítím, spíš jahody, když zavřu všechny oči. 
Poprvé, když jsem tuto pěnu použila, tak jsem byla z vůně celkem na rozpacích, přišla mi dost umělá, ale postupným, pravidelným používáním jsem si na ni udělala jiný názor a pohled. Vůně to není to nejlepší, proč tento produkt mám ráda, je taková průměrná bych řekla. Maliny tedy necítím vůbec, ale za 30,- Kč bych toho zřejmě chtěla moc. 
Balea SPRCHOVÁ PĚNA v naprosto skvělém, hravém a poutavém obalu mi sedla a používám ji denně. Určitě se na podobné produkty tohoto druhu více zaměřím. Přesně nevím, na které značky se mám zaměřit, ale věřím, že mi s výběrem pomůžete. 
Jaké jsou Tvé oblíbené sprchové pěny? Rituals jsem snad kdysi měla. 
Budu moc ráda za Tvé tipy a doporučení. 


Měj krásnou sobotu, užij si pěkně víkend. 

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



9 komentářů:

  1. Eriko, já můžu doporučit kokosovou sprchovou pěnu od Dove - moc hezky voněla a celkově jsem s ní byla spokojená. Jen je to jiná cenová kategorie než Balea (myslím, že stojí přes stovku). Micelárku mám teď od Garnieru a jsem s ní docela spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, kouknu na Garnier ráda, stejně potřebuji suchý šampon. Hezkou neděli přeji. ☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, pěny má super samozřejmě Rituals, z drogérky mě napadá Dove a ten má teď zrovna na trhu dvě nové varianty, kdysi pěny měla i Nivea, ale to je minulost. Balea a isana občas trefí hlavičku na hřebíček, ale občas je to prostě takové nijaké, taky se mi to teď stalo právě u Isany.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, zajít do Rossmanna nezní vůbec špatně, Nivea mě taky napadla. Díky moc za tipy. Prima neděli přeji. ☺♥

      Vymazat
  3. Krásně nafoceno a díky za recenze. Přeji hezkou neděli.

    OdpovědětVymazat
  4. Já miluju právě pěny Rituals, pak jsem ještě kdysi měla od Dove, nebyla špatná, ale podruhé ji asi nepotřebuji. Hezkou neděli :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Eri,
    zaujala mě ta pěna, mám tento produktu ráda. Vůbec jsem ale tuto konkrétní nezaznamenala.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...