pátek 17. listopadu 2023

#ShoppingTime No. 50


AHOJ HOLKY, 
přeji Vám krásný prodloužený víkend a dnešní sváteční den.  Vítám vás u dnešních nákupů, které po opravdu dlouhé době zahájím v Lidlu. 
Do Lidlu jsem se doslova dokopala tady u nás na Střížkově snad po půl roce a koukal jen na sekci kosmetiky, ovšem byla jsem zklamaná, čekala jsem toho víc. Nebo alespoň mi přišlo, že v OC Stromovka byl sortiment rozhodně bohatší. 
Kdo si pamatuje tělová másla Cien, měli snad tři vůně a nemívali je celý rok. Patentní plastové kalíšky, skvělá hutná konzistence a i parfemace. Tak toto je mangové tělové máslo v běžném plastovém kelímku. 
Máslo vyšlo na 80,- Kč a mohla jsem vybírat ze dvou vůní, kokos a mango. Jak vidíš, mám mango. 
Čemu jsem neodolala bylo jejich Foffee & Nuts za asi 35,-Kč, bohužel jeden bonbonek byl rozmáčknutý, ale měla jsem to pro sebe, nikoli jako dárek. 
Ještě jsem vzala jedny bavlněné - vatové - odličovací tampónky a vlhčené - micelární - odličovací tampónky, ovšem tu variantu bez oleje, která mi nevyhovovala. Já se picnu, no nic, tak to bude dárek pro nějakou mou kamarádku, či kolegyni. 
A ještě jsem ta popadla nějaký silný čistič na kuchyně, aby zbavil všechno mastnoty, snadno a rychle. 

Můj nový NTB od mého "nového kluka". Sehnal úplně náhodou a super výhodně, se zárukou toto krásné Lenovo. A tím pádem můžeme dát mámě ten můj stávající -zánovní HP z práce. 
Bedýnka ovoce, hruštičky a jablíčka, přímo ze sadu, tedy z Rohlíku. Skvělé byly. 
První adventní kalendář letos a dost možná i můj s čaji. SonnentoR je značka - prodejce čajů, který se u mě více objevuje. Tomuto adventnímu jsem prostě nemohla odolat. 24sáčků, každičký jiný za cca 140,- Kč. 
Pink mini Karafiátky, mám moc ráda. Pořídila jsem si je sama, jen tak pro radost. Pardon, vlastně k největší radosti Izouškovi, proto kytička skončila vysoko na lednici, aby se k  ní nedostala ta moje zahradnice. 😻
Konečně jsem si objednala CeraVe můj první produkt. Již jsem měla od Stáni spousty vzorečků, vím že mi vyhovovaly. No a šla jsem to takového hodně univerzálního hydratačního krému. Vyzkouším, uvidím a podle toho se případně budu rozhodovat pro další produkty. 
Oboje s čaji jsem pořídila v Benu. Sypané - bylinné čaje, Kontryhel pro své zmírnění PMS a zaujal mě i Balzám na nervy. Dost možná je to jen marketingový trik, ale dle složení to nemůže škodit. : )
Od "mého nového kluka" jsem dostala jen tak, dvě vaničky malin. No prostě báječné. Byly moc dobré, ale ta radost a překvapení, tak to bylo po pravdě mnohem víc. 
Nejsem na takovéto nahodilé dárky pro radost vůbec zvyklá. 🤗

Chtěla jsem si vyčistit bílé boty, proto jsem zašla do Teta drogérie a vzala si Nano houbičky, které se hned při prvním použití začala drolit. No chápete to? Ptala jsem se již na IG. Vážně, Teta drogérii se budu vyhýbat obloukem. 
Nějaké to zdravější zobání z Penny na náš teambulding, kdy jsme si říkaly s kolegyňkou Káťou, že jisto jistě nezavřeme půl noci ústa, tak ať máme pohoštění a pohodičku. 

Největší radost mám asi z malin. 
A čím jsi si udělala naposledy radost Ty? ☺




Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥


8 komentářů:

  1. Super úlovky, ten adventní kalendář s čaji jsem už někde viděla :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to snad můj první adventní kalendář s čaji, dobrými jistě. Už se moc těším. ☺♥ Krásný víkend přeji.

      Vymazat
  2. Lidl má v kosmetice fakt hodně různý. Ty dvě prodejny, co mám nejblíž já, toho třeba mají poměrně málo.
    Advenťák od Sonnentoru jsem měla tuším předloni. Já čajové kalendáře vybírám i s ohledem na to, aby z nich byly přírůstky do sbírky, takže letos budou jiné, protože Sonnentor má letos prý ještě tu předloňskou verzi.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, já se snad brzy dostanu do Actionu, tak budou nějaké nové úlovky. Lidl mám z ruky, od té doby jsem tam nebyla. Krásný víkend přeji. ☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, já si včera pořídila první čtyři vánoční ozdoby, sice letos ještě nebudu mít svůj stromeček nebo svoje bydlení, ale byli jsme na exkurzi v Koulieru a nemohla jsem odolat. Jsem zvědavá, co se dozvíme o novém klukovi v měsíčním shrnutí :-D hihi. Pistácie jsem ted nedávno taky kupovala, byly v Penny v nějaké akci, ale už mám jen zbytek. Pistácií bych já se mohla užrat, ještě že se alespoň loupou, jinak by se tak dozajista stalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Loupané pistácie jsou taky moc fajn. 🤣😊. Krásný den přeji.

      Vymazat
  4. Adventní kalendář plný čajů jsem si také pořídila ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za chvíli na něj přijde řada ☺☺. Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...